Концерти 2010!!!

• 79 590
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Точно преди да падне официалната страница видях същото съобщение от съпругата му, което и във фейсбука им... Не мисля, че е възможно да хакнат и двете...

# 886
  • Ænima/Albuquerque
Eo,прочетох да.
Минзухар,официалният му сайт не го отварях,съжалявам,че внесох напразна надежда...

Rock in paradise Ronnie! Flowers Rose

# 887
# 888
  • sofia
Ето я новината........ Cry

Message from Wendy Dio
Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

- Wendy Dio

На сайта им я 4ета и не мога да повярвам Confused

# 889
И аз сега научих Sad Не мога да повярвам. Уж се подобряваше.. Sad
Скъса ми се сърцето Sad Много ми е мъчно.
Почивай в мир, Рони

# 890
  • Пловдив
Убийствен беше концерта!!! Размазахме се с мажа ми. Бяхме на трибуните  до сцената. Направихме страхотни снимки. Що се отнася до това, че публиката била "пасивна" не сте прави. Всеки се кефи по свой си начин. Например аз куфях като за световно, прегракнала съм. Мъжът ми стои и просто слуша - това е неговият начин да се наслаждава на музиката, но по никакъв начин не означава, че е пасивен.

# 891
  • Пловдив
О, чак сега прочетох за DIO - много мъчно ми стана. Велик музикант! Нека почива в мир!!11 Cry Cry Cry

# 892
Току що чух по радиото за Дио.....  Sad
Нямам думи...... Sad

Благодаря му за чудесната музика която ни остави!

R.I.P

# 893
  • София
Оф,много мъчно ми стана Cry, а така се надявах да го видя на Сонисфере. Почивай в мир, Рони Flowers Rose

# 894
 Flowers Rose Почивай в мир , Рони

# 895
  • София
Още един велик музикант си отиде!   Sad

# 896
Чудя се как да го формулирам, но.....

Вие имате ли информация за , хм, лоши инциденти след концерта на ДиСи?
Информацията ми я подаде шофьор на такси, свидетел. Tired

# 897
Какво се е случило?

След всичкия този алкохол е съвсем възможно да има инциденти, то затова имаше и толкова полиция  Thinking

# 898
За Дио  Flowers Rose Flowers Rose Мислех си, че ще стане чудо и ще участва на феста
Жоз, идея нямам за какво питаш, като си извъртяла така въпроса си. Една жена каза нещо, но вярно ли е?  newsm78 Ние не бяхме свидетели нито вътре, нито отвън. Случихме на много читава публика.

# 899
  • София
ice, беше писала по-назад в темата за някакъв инцидент, но след това, доколкото аз следя темата, не писа повече за яснота.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт