Концерти 2010!!!

• 79 611
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Grinning Само да спомена, че групите за Sonicsphere festival  в Румъния вече се въртят из нет-а.
Metallica, Mastodon, Antrax, Iron Maiden, Slayer. А да видим при нас какво и къде ще се случи. Защото аз продължавам да съм готова да се хвана на бас, че няма да е феста на Нац. стадион.

# 361
  • Belgium
А дали изобщо ще се състои този фест в България се чудя?  Thinking

# 362
  • София
А дали изобщо ще се състои този фест в България се чудя?  Thinking
  Mr. Green Не само ти.

# 363
Grinning Само да спомена, че групите за Sonicsphere festival  в Румъния вече се въртят из нет-а.
Metallica, Mastodon, Antrax, Iron Maiden, Slayer. А да видим при нас какво и къде ще се случи. Защото аз продължавам да съм готова да се хвана на бас, че няма да е феста на Нац. стадион.

Надали Меидън и Металика ще свирят заедно на феста Thinking по-вероятно е Меидън да не доидат за да присъстват на Граспоп за мое огромно съжаление.

# 364
  • София
Grinning Само да спомена, че групите за Sonicsphere festival  в Румъния вече се въртят из нет-а.

А дали изобщо ще се състои този фест в България се чудя?  Thinking

Аз затова за по-сигурно ще го посетя в Чехия,поне да е сигурна работата  Wink

# 365
На 12.02. от 18ч. в консерваторията концерт на академичния оркестър-Шуман, Хайдн, Моцарт
Вход свободен

# 366
# 367
  • София
Бързам за пусна новината:

VENOM

17ти април, събота
зала Фестивална
организатори са Most of evil
в очакване на цената на билета сме  Simple Smile

# 368
И една лоша новина от www.katehizis.com

SAMAEL отменят участието си на концерта на PARADISE LOST
                           (10.02.2010 23:57:17)

Все още е сряда, 10 февруари, и е ред на поредната гореща концертна новина, която ще прочетете първо при нас. Този път, за съжаление - тя не е добра. SAMAEL публикуваха съобщение на официалния си сайт, че отменят участието си на концерта на PARADISE LOST в София на 12 февруари, тъй като местният промоутър ("Нова Музикална Агенция") ги е уведомил, че няма да прати предварително договорените самолетни билети. Групата изказва съжаление, че няма да посети за втори път родината ни след чудесното си първо гостуване тук и се надява все пак да дойде отново в бъдеще.

Еми, няма да си купя билети за Анатема, докато не дойде деня на концерта  Crossing Arms! Ба..ти идиотите са тия от НМА! Просто не е истина!

# 369
И аз пасувам засега.

# 370
Бързам за пусна новината:

VENOM

17ти април, събота
зала Фестивална
организатори са Most of evil
в очакване на цената на билета сме  Simple Smile
С водещ Кеворкян?  Laughing Laughing Laughing

# 371
  • София
И подгряващи Контрол Laughing

# 372
  • Габрово

Ужас, това е ужас    superuu Mr. Green

# 373
Всичко си дойде на мястото.   Laughing

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 07:33 от рони

# 374
Тикетпро продават билети за U2 в Атина - http://www.ticketpro.bg/jnp/music/concerts-rock/353926-u2-athens.html

Общи условия

Активация на акаунт