Концерти 2010!!!

• 79 564
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 855
  • Някъде в търсене ............
Този път не съм снимала, а просто се скъсах от пеене и скачане, невероятни са тези хора. При нас имаше някаво сбутване за минутка, но стюардите се намесиха и се размина всичко. За мен е по добър концерт от Металика 2008, но още не може да бие по емоция 1999г.

# 856
  Аз съм супер доволна от концерта   superuu! Не мога да кажа, че съм фенка на групата, знам само най-известните парчета, но се радвам, че любимият ме накара да отида с него и децата. Просто се размазах, а децата не спряха да скачат и да крещят /един на 14 и две на по 11  Mr. Green/. Наистина се получи един страхотен концерт и това го казвам от позицията на нефен /ама каква дума измислих/! Не мога да си представя истинските фенове как са се чувствали  Mr. Green.
Това, което ми направи лошо впечатление - пускаха пияни като мотики да влизат, което за мен е нередно. Един като слизаше по стълбите към терена на два пъти падна /беше с бутилка от 2 л. бира в ръка/ и накрая един от охраната го хвана под мишница. Мислех, че ще го изведе навън, но той просто го ескортира до терена, за да не се претрепе още веднъж  Rolling Eyes. Честно казано ми се стори, че на Металика преди 2-3 години имаше по-малко хора от колкото снощи.
  Снимки ще пусна малко по-късно, но и аз много малко съм снимала.

# 857
На мен ми дойде прекалено емоционална (публиката) там долу. Колко пъти ме ковнаха по канчето неволно..
А една препила отрепка налетя да се бие с мъжа ми, щото май не понася бели якички. Скочи ми и на мен, но тълпата ме избута та отнесох само едно дърпане и няколко епитета  Mr. Green . Видях и много мутроподобни елементи, по едно време се зачудих на какъв точно концерт съм отишла.

Сега прочетох поста на айс.  Това е, което помрачи и моето преживяване, толкова проста и агресивна публика не съм срещала.  
Надявам се бития да не е твоя мъж.

Не, не е моят - все пак някой трябваше да гледа детето в къщи  Mr. Green. Мъжът е на много близка приятелка, въпросът е по-скоро как детенцето и (9г.) ще излезне от шок. От снощи след инцидента, до сега е казало точно 3 думи, не говори, не яде и почети не е спало - това мен ме притеснява повече. Иначе физическите рани на таткото ще заздравеят, по психиченските на детето - незнам  Tired

# 858
На мен ми дойде прекалено емоционална (публиката) там долу. Колко пъти ме ковнаха по канчето неволно..
А една препила отрепка налетя да се бие с мъжа ми, щото май не понася бели якички. Скочи ми и на мен, но тълпата ме избута та отнесох само едно дърпане и няколко епитета  Mr. Green . Видях и много мутроподобни елементи, по едно време се зачудих на какъв точно концерт съм отишла.

Сега прочетох поста на айс.  Това е, което помрачи и моето преживяване, толкова проста и агресивна публика не съм срещала.  
Надявам се бития да не е твоя мъж.

Не, не е моят - все пак някой трябваше да гледа детето в къщи  Mr. Green. Мъжът е на много близка приятелка, въпросът е по-скоро как детенцето и (9г.) ще излезне от шок. От снощи след инцидента, до сега е казало точно 3 думи, не говори, не яде и почети не е спало - това мен ме притеснява повече. Иначе физическите рани на таткото ще заздравеят, по психиченските на детето - незнам  Tired

Нямам думи, като се има предвид, както казаха някои, че са ескортирали пияните като мотика до позициите им. Това е пълен абсурд, нямат право да са там в това състояние и да вредят на хората, а другия път пак ще си отидат така, защото са ги допуснали до стадиона  Sad а останалите пак да треперят

# 859
При нас нямаше инциденти, дори много пияни нямаше, е, пийнаха хората (гърците най-вече Laughing), но то...тъй да се каже, си е нормално, дори аз пих една бира, все пак пия сигурно 4-5 бири в годината  Crazy Много съжалявам за случилото се, айс  Confused
Много, много ми хареса концертът! Страхотно раздаване от тяхна страна  Grinning Звукът и светлината от моята страна бяха прекрасни. Също можех да виждам сцената  Grinning Много се радвам, че успях да отида (имаше вариант да не мога да се освободя от работа). Това всъщност беше коледният ми подарък  Laughing.
Благодаря и на Лу, че в последния момент се намерихме и имах възможността да споделя с тях концерта   bouquet
П.С. Абееееее, от 60 000 души явно аз бях единственият вегетарианец, нямаше вегетариански сандвичи  Shocked
Та една бира на гладно ме включи към отбора на пийналите  hahaha

# 860
  • Ænima/Albuquerque
Тя бирата е течна баничка!  Hug

# 861
  • софия
Прежалих последните две песни и се отдадох на фотото. Laughing Извинявам се за лошото качество на някои от тях,но от нетърпение нямам време да ги сортирам.
http://slave77.snimka.bg/stars/ac-dc.501107
 Ето и мексиканската вълна,горе трибунте се тресяха ,като от преминаващ влак.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1338860149814&saved

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:19 от СлаБе

# 862
  Еовин, не става въпрос да се напият на концерта. Те идваха пияни като мотики. Чудно като отидеш така на концерт какво разбираш от него и какво помниш след това  newsm78? А и се чудя как ги пускаха да внасят бира купена от вън  newsm78?
  Айс, много неприятно! Дано детенце се справи с шока  Praynig!

# 863
А, влизат пияни  Shocked Ужасно Sad и според мен не би трябвало да се допускат.
Ние като влизахме, струва ми се, нямаше подобни субекти, но ние влязохме раничко, към 6 и половина.
Мислехме, че ще чакаме доста по входовете. По това време още не пускаха с външен алкохол и вода - хората си оставяха бутилките.
Организацията на пускането, поне в по-ранните часове, беше много добра  Peace

# 864
Много съжалявам, че е имало и инциденти.
Аз бях горе, сектор 14 и всичко беше идеално.

Имаше много деца, а и възрастта на присъстващите беше от 6 до 66 и повече .

# 865
Прежалих последните две песни и се отдадох на фотото. Laughing Извинявам се за лошото качество на някои от тях,но от нетърпение нямам време да ги сортирам.
http://slave77.snimka.bg/stars/ac-dc.501107
 Ето и мексиканската вълна,горе трибунте се тресяха ,като от преминаващ влак.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1338860149814&saved

Супер са снимките, надуваемата мадама, дето ми липсва на моите, си я хванала много добре.  Peace  А вълната е много въздействаща   Grinning

# 866

Концертът за мене беше много добър, Ангъс Йънг изкара нечовешко соло...

Страхотно беше! И концертът като цяло, а за това соло... нямам думи   superuu

И аз съм доволен
Солото беше заразяващо донякъде ама чак пък нечовешко Simple Smile

но ето ви го щом толкова ви хареса http://www.youtube.com/watch?v=QEQIcOyMQ3A

# 867
Ей ги и моите снимки, ама не са много добри /не че съм и снимала много/: http://benighted.snimka.bg/culture/ac-dc-in-sofia.501227.18728530
Племеника направи клипчета, та като ми ги прати ще кача и тях.

# 868
Много съжалявам, че е имало и инциденти.
Аз бях горе, сектор 14 и всичко беше идеално.

Имаше много деца, а и възрастта на присъстващите беше от 6 до 66 и повече .

Ами ние бяхме във вип ложата - мъжът на приятелката помоли най-учтиво малко да внимава като скача и куфее, човека, който беше до малкият, защото при всеки негов скок се приземяваше буквално върху него  - та от там тръгна всичко. Явно не му допадна забережката и .......
А на всичкото отгоре, човека беше около 40те год. и беше с цялото си семейство - 2те деца и жена му. Но те гледаха безучастно, и имах чувството, че се кефеха. Но това беше единственият инцидент за целият концерт. След това полицаите добре, че се намесиха навреме и го задържаха, днес си извадихме медицинско и подадохме жалба. човека отива на съд  Naughty

# 869
Аз още съм на вълна концерта, надупчила съм ги вкъщи до дупка  Grinning!!!   ura Между другото видях, че masliankov e чакал/a  за бири 25 мин., а ние за хот доци чакахме още повече и накрая (цялата опашка изнервени вече), като по сценарии точно идваше нашия ред, само едни момчета имаше пред нас и казаха повече хот доци не правим, защото се свършват кренвиршите и момчетата като вдигнаха един скандал box, дойде управителят, а то беше пълно с кренвирши, не знам какъв им беше проблема на продавачките и управителят им се накара, та така си получихме мечтаните хот доци всички  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт