С прежда и куки, да скучаем не знаем

• 72 291
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
ЛиЛи,  пак да ти благодаря,заплетох я плетката,става страхотно...на едни малки бубунчици,кукленска....за детско  е направо убиец,много ми харесва.../ама аз ще си го плета за мен.. Blush/   Ще покажа малко по-късно...

# 106
честит празник на всички, които празнуват днес! Hug
тити, Дидка, Ваня, прекрасни неща сте направили. Представям си колко работа е паднала с онези плетенички! Да се радват дълго децата на новите си придобивки и да ги носят със здраве!
Аз се надявам до края на тази тема да покажа нещо завършено.

# 107
Кати благодаря ти за бързия отговор  Heart Eyes
опитвам се да заплета машинен ластик, дали ми се получава?

а преждата малко боцка това предполага ли че в нея има вълна избрах игли 3.5 и стои малко рехаво, но някъде назад във форумите четох за вълната че трябва да се плете по - свободно (етикет няма)
 Thinking

# 108
да ви се оплача...
Все имах едно усещане че най- плетения шал във форума ми е познат отнякъде newsm78
Въпреки всичко почнах го аз и го докарах до полвината. Днес идва маман на гости и възкликва- Я! Като на баба ти дантелите за чаршафи. Откъде го изкопа този модел?
Така че...разплетох изплетеното...

Ако ти е харесвал шала преди това, не е трябвало да го разплиташ. Плетките намират различно приложение във времето  Joy

# 109
Много пишете и много плетете браво!

Влизам да ви покажа моите "шапчовци" да почета и поразгледам красоти.

# 110
раче осмокраче, струва ми се, че на първия ред имаш опакови бримки там, където трябва да са лицеви, така ги виждам поне. Така би трябвало да изглежда:

=^._.^= , шапките са страхотни!  Peace
dodofit, много красиви снежинки!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:27 от nela_66

# 111
Снежинките на Додо са прекрасни наистина!

Това са част от моите камбанки - http://www.facebook.com/album.php?aid=45034&id=1406034928&am … amp;id=1406034928

# 112
Коте, много са хубави камбанките, ама фона (книгите в библиотеката) направо ме разбива! Joy

# 113
Коте,камбанките ти са страхотни,браво!!! 

# 114
  • София

Ей, стига с този фейсбук, иска регистрация, нищо не мога да видя, ще позеленея от яд!  Crossing Arms

Мимиту, ако аз направя нещо, наподобяващо дантели по "официални" чаршафи на някоя [моя] прабаба бих го приела за чест, бих се радвала и гордяла, не бих го разплела и оставила по никой начин - особено пък ако моделът ми е харесал по начало.
Тези баби са влагали цялото си майсторство, цялото си ... знам ли - не, не знам как да го опиша това... желание, енергия (психическа)... ... и ред други думи, които просто се губят от речника ми - в тези дантели. Вплитали са в тях цялата си надежда за семейно щастие и любов... преди дори да имат избраник... това е било възможно най- ценното, най- съкровеното, което са притежавали - и създавали! Не отвръщай поглед като от "чаршафи". Там не става въпрос за щампи от Илиенци... а по- скоро за "Биляна платно белеше"... сещаш се - не е като "Биляна чорапите си кърпеше с губерка, та да не 'оди боса". Съвсем, ама съвсем друг вкус / цвят / оттенък / нюанс... знам ли, усещане носи.

# 115
еее, докато се запиша сте изписали доста страници....връщам се да чета на зад
и да направя забележка - нека прехода към нова тема да  е винаги на последната страница от старата....иначе така - става замотаване Sad

# 116
  • на брега на реката
dodo, от каква прежда са снежинките, не ми се отваря картинката и не мога да видя добре името.Много са красиви! И да се оплача от мерино еделвайс, взех кафяво и оранжево - все едно не са от една прежда. Кафявото е меко и пухкаво а оранжевото остро, боде и е видимо по- тънко.  Изплетох модела но май ще трябва да разплитам, предниците явно са дошли  тесни и отиват много към гърба. Дъщеря ми даде една блуза да меря, но аз не съобразих, че модела е отворен и няма да стои добре. Ето модела

# 117
да ви се оплача...
Все имах едно усещане че най- плетения шал във форума ми е познат отнякъде newsm78
Въпреки всичко почнах го аз и го докарах до полвината. Днес идва маман на гости и възкликва- Я! Като на баба ти дантелите за чаршафи. Откъде го изкопа този модел?
Така че...разплетох изплетеното...

Защо!? Значи този модел е издържал проверката на времето.  Grinning

# 118
 И аз не виждам снимки във фейсбука, а също и на Фиф дизайна в рейвълри не успях да отворя.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт