Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Ст Загора
Damaris, ех....сега как ме запали за този крем-део на Балеа...и взех, че си го  купих. До сега не съм ползвала дезодоранти от този вид, така че сигурно няма да е много обективно. Дезодоранта определено оставя много приятно чувство за свежест Simple Smile и мирише едно хубаво ммм. Колко е траен все още не мога да кажа, преди малко си го сложих. Не оставя и бели петна.  Peace

Освен това и изневерих на спирала на Ессенсе multi action mascara, която досега винаги ползвах и си взех ето тази. Четчицата й е по-голяма от другата. Ще видим Simple Smile

КАкто вече споменах се точих и на околоочния на Алверде с пасифлора. Пише, че е за зряла кожа, но си го взех въпреки всичко...

Интересно ми е да ви чета. Темичката е супер!   bouquet
Като прогваш тая спирала на есенс сподели моля темнение.

# 61

Като прогваш тая спирала на есенс сподели моля темнение.

В предния си пост писах за нея. Simple Smile

# 62
Моля, за отзиви за:
http://beautycosmetic.biz/essence-essence-stay-all-day-fon-dio-t … a1c480ea23d240804
за какъв тип кожа е подходящ,как е като трайност и усещане?Предварително благодаря! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Такааа... новият ми крем-део на Балеа беше подложен днес на сериозен тест...бях целия ден навън при 28 градуса. Съответно имаше и голямо потене хехе
В началото при нанасянето, както вече казах, чувстото за чистота е много приятно. Дезодорантът мирише много нежно. За съжаление след няколко часа вече нищо не се усещаше и все едно нищо не си бях слагала. Но...за 0,95 цента толкова. Simple Smile ЩЕ го изхабя това е ясно, но втори път няма да си купя от него.

Много благодаря за отзивите Peace Ще го зачеркна от списъка Wink

# 64
Едно ново сладко изкушение от Алверде. Спрей за тяло с помело и киви мммм. Звучи вкусно. От другата седмица ще го пускат в ДМ Simple Smile

# 65
  • In The Middle Of Nowhere
Ползвали ли сте гел за изкуствен тен SUN DANCE?
Днес си го взех малко на риск понеже не пишеше на бг етикета дали е за светла или тъмна кожа, а пък немски бъкел не знам. Значи много ме учуди, че цвета на е като на лосионите бял, ами кафяв все едно е течен шолокад  Shocked може и така да трабва и като го пробвах леко на едната ръка веднага се усеща 'ефекта' кожата е по-тъмна и има блестящи частички.
Малко ме притеснява на дневна светлина как ще стои още повече, че съм доста бяла и да не заприличам на ... да не казвам какво  Mr. Green не че няма да пробвам естествено, няма друг начин да разбера.

# 66
black angel, ако искаш напиши какво е написано на гърба на опаковката на немски и ще видим дали за светла или тъмна кожа...или какво пише изобщо.

# 67
Minaaa, благодаря ти за предложението ще се възползвам само да го снимам  Wink

Ами това са снимките, не дали добре се вижда осоебено от етикета на бг, защото не ми се занимаваше да го сваля  Blush
http://i44.tinypic.com/1zxmxis.jpg
и
http://i39.tinypic.com/2hwpeh4.jpg
 bouquet

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 23:32 от black_angel1

# 68
Много съм недоволна от ето този рол-он на Балеа:

Води се за чувствителна кожа.
Първо - няма начин да се сложи от него, без да се омаже човек до ушите. Просто самата ролка пуска ужасно много течност.
Второ - уж е за чувствителна кожа, каквото аз нямам точно под мишниците, но след бръснене щипе ужасно и ми прави пъпчици. Crossing Arms
Трето - точно след един час от мен почва да се носи кисела, потна миризма, и то при положение, че принципно не се потя много. За сравнение, с който и да е рол-он на Нивеа изкарвам до душ.
Единственият плюс е, че е евтин, ама какво от това.

Иначе от душ геловете съм ползвала този, Oriental Night:

и даже имам още малко от него - не е лош.

Също и този, на Алверде, с мента и шоколад:

Купих си го заради аромата, макар да трае само по време на къпането. Достатъчно ми е. Харесва ми и консистенцията му - във вид на рядко желе е, може да се ползва без гъба, не прави особена пяна. Не съм забелязала да изсушава много кожата.

От Essence имах ето тази спирала, за обем:

Една от най-глупавите ми покупки. Ни обем, ни дявол. Толкова е обикновена, че всяка Голдън Роуз може да я удари в земята.
Бях доволна от един техен фон дьо тен обаче, преди кожата ми да се промени:

По този техен лак за нокти си изгубих ума още в момента, в който го видях:

Точно такова зелено исках! Хубаво покривен и плътен цвят, чудесен блясък. Недостатъците са, че е доста гъст, като за нов лак, струва ми се, че се бели бързо - в сравнение с Флормар, Катрин Арли и пр. е слаба работа откъм трайност, но пък си го търпя заради цвета.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 00:38 от Аризона

# 69
Minaaa, благодаря ти за предложението ще се възползвам само да го снимам  Wink

Ами това са снимките, не дали добре се вижда осоебено от етикета на бг, защото не ми се занимаваше да го сваля  Blush
и
 bouquet

За съжаление на опаковката също не пише дали е за светла или тъмна кожа, за това си мисля, че е за всякакъв тип кожа. В нета също не намерих информация... Simple Smile

Пиши като го пробваш дали си доволна. А ти ползвала ли си преди това и други марки?

# 70
Minaaa, благодаря ти за предложението ще се възползвам само да го снимам  Wink

и
 bouquet

За съжаление на опаковката също не пише дали е за светла или тъмна кожа, за това си мисля, че е за всякакъв тип кожа. В нета също не намерих информация... Simple Smile

Пиши като го пробваш дали си доволна. А ти ползвала ли си преди това и други марки?

Благодаря за отзива, аз също подозирах, че не е упоменато. От лекия тест, който направих снощи не мога да се изкажа категорично, със сигурност обаче не е като лосионите за почерняване, които съм ползвала/повечето от средния клас/ Това нещо е по-различно като консистенция, цвят, принцип на действие. Има частички, придава много бързо цвят, но и подозирам, че се отмива лесно с вода  Simple Smile
По-нататък, ако имам по-сериозни впечатления ще споделя:)  Peace

# 71
black_angel1   , мен много ме заинтригува , след като го пробваш сподели дали се измива и на каква цена го взе , ако може.

# 72
The_Sunrise, цената не беше повече от 7 лв Simple Smile

# 73
Засега съм пробвала само два продукта на Alverde, но определено няма да се огранича с тях.
Направо се пристрастих към маслото за тяло с макадамия. Стои леко твърдо в кутията, но лесно се разнася на кожата и попива бързо. Мирише невероятно!  Heart Eyes

Много е хубав и мирише божествено.
При мен не стои твърдо, консистенцията му е като крем за лице.
А и все пак да не забравяме, че в Алверде, за разлика от Балеа, почти няма вредни съставки. Някои от съставките дори са органик, повечето са натурални. Това е основната причина да предпочета тази марка. Един-единствен път се разочаровах от техен продукт - това беше лосион за премахване на очен грим с календула, ако не се лъжа /жълтеникав беше етикета/. Щипе ужасно, а уж е за чувствителни очи.

# 74
Лилита, наистина лосионът за почистване на грим с календула /невен/ на Алверде е неприятен за околоочния контур. И сякаш е по-подходящ за суха кожа.  Confused
А маслото за тяло с макадамия си променя твърдостта в зависимост от околната температурата, заради маслото от карите, което също съдържа. Като е студено стои по-твърдичко. Не всички го харесват, защото не оставя върху кожата филм, даващ усещането за добра хидратация, както правят продуктите със съставки като течен парафин и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт