Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 983
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Днес видях този гел за почерняване на Балеа... наистина е по-различен. Кафяв е на цвят...тук струва 2,95 евро.

Но това, което спря погледа ми беше лосиона за почерняване на Алверде...Някой от вас дали го е ползвал?
Четох позитивни мнения за него, а и така ми харесва как ухаее...  Heart Eyes

# 76

Днес взех измиващия крем от тази серия (с лечебна кал) -- олеле, мирише ми отвратително!  Sick
Но не мога да отрека, че измива добре.  Rolling Eyes
Предполагам миризмата идва от това, че все пак са "натурална" козметика без изкуствени добавки и т.н.

# 77
За мазна кожа ли е ?  Rolling Eyes
Аз имах измиващия гел с водорасли, но прекалено много изсушава кожата.
Ще съм ти благодарна да споделиш отзиви като го ползваш.

# 78
Ами нa него пише само "срещу пъпки и комедони".
Засега се измих само веднъж с него. Но ми хареса как почиства, може би все пак изсушава поне мъничко. Не знам. А под тая "лечебна кал" се чудя дали нямат предвид просто хума...  newsm78

Видях, че на 1-ва страница от тая тема са го похвалили, но аз, октровено казано, не смея още. Ще го ползвам още няколко пъти и пак ще пиша.  Peace

# 79

По този техен лак за нокти си изгубих ума още в момента, в който го видях:

Точно такова зелено исках! Хубаво покривен и плътен цвят, чудесен блясък. Недостатъците са, че е доста гъст, като за нов лак, струва ми се, че се бели бързо - в сравнение с Флормар, Катрин Арли и пр. е слаба работа откъм трайност, но пък си го търпя заради цвета.
Може ли да помоля за номерче на този лак. Благодаря предварително

# 80

Точно такова зелено исках! Хубаво покривен и плътен цвят, чудесен блясък. Недостатъците са, че е доста гъст, като за нов лак, струва ми се, че се бели бързо - в сравнение с Флормар, Катрин Арли и пр. е слаба работа откъм трайност, но пък си го търпя заради цвета.
Разбира се, 53 All Access.

# 81
За мазна кожа ли е ?  Rolling Eyes
Аз имах измиващия гел с водорасли, но прекалено много изсушава кожата.
Ще съм ти благодарна да споделиш отзиви като го ползваш.

Този не изсушава кожата колкото този с водораслите, но все пак аз си слагам след това кремче, но мисля че може и без да се мине.

# 82

Разбира се, 53 All Access.
Много благодаря  bouquet

# 83
Може ли отзиви за спрея за солариум на DM и
лосиона за след епилация на Балеа

# 84
Момичета ще ми помогнете ли ? Praynig
Трябва ми крем за суха кожа за 35+ на Алверде.
Кой да взема че не на всички пише за каква възраст са?
Сега ползвам този с манго и съм доволна но искам нещо за около очи и нощен.
И да попитам имат ли  защита от слънчеви лъчи кремовете на Алверде?

# 85
Ето този е нощен крем за кожа 30+

Ето този е за зряла кожа, това е старата опаковка, ама на новата не намирам снимка.

Това е околоочния пак за зряла кожа от същата серия>

Не знам дали кремовете имат защита от слънчеви лъчи. Търсих, но нищо не намерих, което ме кара да мисля, че нямат.

# 86
Minaaa  много благодаря за бързият отговор!!! Hug
Тези дни ще ходя до ДМ и ще си взема кремове.
  bouquet

# 87
 Аз съм изключително доволна от тоника на Balea за почистване на околоочния контур. Вече ползвам n-та на брой опаковка.
 Кожата ми е мазна и се чуствам много добре с продуктите от серията Balea young, по-конкретно тоника за лице и кремчето.

От Alverde съм използвала само сапун за ръце и душ гел, но не съм доволна.

Червилата S-he също не са лоши, не изсушават устните и не се изтриват твърде лесно.

# 88
никой не каза дали лосиона за потъмняване на кожата е добър - темата изостана Confused

# 89
  • В центъра на Вселената...
никой не каза дали лосиона за потъмняване на кожата е добър - темата изостана Confused

Ами, аз си взех такава малка опаковчица да го пробвам - става въпрос за този на Балеа. Единствено на мен миризмата не ми понася. Мирише ми изключително гадно  Sick

Ползвам кърпичките на Балеа за премахване на грим - страхотни са !
Течния сапун на Балеа с папая - също  Peace
Но сега, фаворит ми е лосиона за тяло с мед и мляко (но не този за стяхане)

Общи условия

Активация на акаунт