Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 923
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Аз едва онзи ден стъпих в ДМ и...съм очарована от:
* пилинг с кокос и лотос- страхооооооотееееееен, ухае невероятно, ползвах го без гъба и кожата наистина омеква.
* стик на Балеа, стои мокро в началото и доставя хладно усещане. После попива, засега май действа против изпотяване, но още не е минал теста.
* сенки Есенс, от новите, както видя в перлено розово- единичка, днес ги тествам.

# 16
От 3 години използвам само козметика на Есенс - ФДТ, спирали, сенки, гланцове за устни. Харесват ми много, и за сега не ги сменям.
Балеа ги открих сравнително скоро - преди половин година. Купувала съм основно душ-гел, крем за ръце, лосион за суха кожа, шампоан, балсам за устни, пяна за бръснене, дезодоранти /не всичко е за мен, някои неща са за мъжа ми/. Тези душ-гелове - Париж, Кейп Таун и Ню Йорк още не съм ги видяла, но днес ще ходя до техен магазин и ще ги проверя.
Като цяло от продуктите на DM съм много доволна, пазарувала съм и домакински неща. До сега не съм попаднала на нещо, което да не ми хареса. Само не съм разбрала кой точно е прочутият им препарат за петна, но това е май за друга тема.

# 17
Alverde ще пускат нови продукти на пазара от април. Ето ги:

# 18
Имах душ гел на Белеа със смокиня,а сега съм с лосион за тяло с  пъпеш,много ми харесват в началото,но бързо се губи аромата,иначе лосиончето овлажнява добре.

# 19

oчаквах повече от това,но не- не измива добре Sad

# 20
Сенките изглеждат привлекателни, дано и в БГ ги пуснат Peace

# 21
Аз съм доволна от продуктите на Белеа, но искам да кажа, че си купих лак на Риммел и не съм доволна - черен е, за да стане черно трябват два слоя и това нещо няма изсухване. Гледах двучасов филм след като се лакирах и не съм си разваляла ноктите, но той стои като пластелин, т.е. като сам легнала и на сутринта на всички нокти имаше някакви отпечатаци от одеало да речем. и не е особено траен

# 22
Засега съм пробвала само два продукта на Alverde, но определено няма да се огранича с тях.
Направо се пристрастих към маслото за тяло с макадамия. Стои леко твърдо в кутията, но лесно се разнася на кожата и попива бързо. Мирише невероятно!  Heart Eyes

Хидратиращите ампули с водорасли също ми допадат много. Ползвам ги вместо нощен крем.

# 23
@letsgo, a кожата става ли мекичка? Simple Smile Но щом казваш, че мирише хубаво може да си го взема и аз. И без това сега се оглеждам за нов лосион за тяло.

А какво ще кажете за сапуните на Балеа и Алверде? Аз харесвам повече сапуните на Балеа, на Алверде не ми се пенят хич, а и миризмата не ми допада.
Сега съм с този:

# 24
  • Sofia
На Essence съм пробвала единичните сенки, харесват ми.Както и ФДТ  Soft and Natural, който обаче не е особено покривен, но не е и най-лош...
На Rimmel  имам само ето тази спирала
Много съм доволна от нея, за втори път си я купих на скоро  Flutter

# 25
@letsgo, a кожата става ли мекичка? Simple Smile Но щом казваш, че мирише хубаво може да си го взема и аз. И без това сега се оглеждам за нов лосион за тяло.

Да, много е приятна на допир. Може първо да пробваш малката разфасовка, за да прецениш дали ти допада.

# 26
  • В къЩи.
На Essence съм пробвала единичните сенки, харесват ми.Както и ФДТ  Soft and Natural, който обаче не е особено покривен, но не е и най-лош...
На Rimmel  имам само ето тази спирала http://www.beautyheaven.com.au/product_images/9128/_J5588_med_res.jpg
Много съм доволна от нея, за втори път си я купих на скоро  Flutter

Постигаш ли хубав обем с нея?
Аз много се чудя на тази http://www.rimmellondon.com/uk/products/eyes/product.aspx?id=443
Някой има ли впечатления за нея?

# 27
  • Sofia
estrella-bg, аз лично съм си много доволна от нея, и от към обем, и от към дължина.
За тази в червената опаковка, която си показала, нямам никакви наблюдения...

# 28
  • В къЩи.
Благодаря ти   bouquet

# 29
Преди няколко дни си взех ето това:

Взех като за начало само малката кутийка да пробвам. Тъй като в момента си търся нов лосион за тяло.... Миризмата ми харесва. Попива много бързо. Но ако трябва да съм честна очаквах повече. Не овлажнява кожата така както лосиона на Dove. Миризмата също не е много трайна. Мисля, че като изхабя малката кутийка няма да си купя голямата.  Simple Smile

А ето тази спирала на Essence e избрана за продукт на годината за 2009. Аз също съм много доволна от нея и от както я открих не съм я сменяла.

ХАйде, че темата замря нещо.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт