СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класира&

• 74 380
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Давид е приет!
Леле, сега ме е страх... и как ще си го дам Врячето?..

Да кажа - Свилен и Калоян Методиев ги има в предните списъци - вкл. в началния - но в началото присъстват с 8.2 т.
Ами... не знам защо.

# 361
  • София
Кати честито:) Да пак има деца от 28.11, които са нямали генериран номер, но не трябваше ли вече всички от 28.11 да си имата такъв?

# 362
  • София
Кати-и-и-и, честито !!!!

Sedada , писала си в другата си тема,че с 5 точки имаш шанс само във Възраждане.
 С 5 точки имаш шансове само отвъд Околовръстното на София и пак не е сигурно.
 Но,както ти е писала и Литъл, пропускаш,че за първо желание системата автоматично ти добавя 3 точки, за второ-2 ,за трето-1 т.

Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug

# 363
  • София
Кати честито:) Да пак има деца от 28.11, които са нямали генериран номер, но не трябваше ли вече всички от 28.11 да си имата такъв?

Благодаря!
Само децата с точки като за граничната група получават числа.
Хм, защо са си сменили местоработата другите... не знам.

# 364
  • гр.София
 Ще сменя рязко тeмата.
 Помните ли преди лятото тук имаше сигнал от съфорумка за двама близнаци ,които са приети с връзки във 2 ОДЗ.
 Децата са на pitia и в момента още СТОЯТ на опашката за ОДЗ-то под номер 2 и 3
 2-ра яслена-  http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiMjAiO30=

Сега майката е писала в темата за ОДЗ-то,че децата са В градината.

Тази система ИСОДГ има ли изобщо връзка с реалността?!?!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 10:07 от blanc

# 365
  • София
Кати,честито и от мен:)Всички тук знаем колко много го чакаше този момент Grinning
Ние продължаваме да си чакаме.Ако не променят регламента моят син ще се класира чак догодина, защото ще имаме още една допълнителна точка за посещение на ясла. Така че още имам надежда;)

# 366

Давид е приет!

Да кажа - Свилен и Калоян Методиев ги има в предните списъци - вкл. в началния - но в началото присъстват с 8.2 т.
Ами... не знам защо.

Кати,честито и от мен  bouquet
А Свилен и Калоян,щом са били с 8.2 точки,е сменена или местоработата,или адреса,но ако е местоработата (да кажем от "печени" шефове,които са дали бележка с район младост) може и да ги откажат,защото поне жената с която говорих от общината ме увечри,че директорката изисква бележките за смена на адрес и с някаква програма проверява реалната месторабота на родителите по булстата даден на бележката.Така че,да се надяваме че ако има "шашми" ще бъдат видяни.

# 367
  • София
Кати, честито и от мен!  Hug
Много се радвам, крайно време ви беше, дет се вика!  Laughing Споко, лесно ще го дадеш, нали ще отварят чак след НГ. Сега е времето да му говориш, говориш, говориш.... Колкото и да ти се струва, че не му привличаш вниманието или направо че не иска да те слуша - ефект има, повярвай ми. Също така ние ходехме до градината с повод и без повод, за всяко питане, за всяка бележка съм го водила с мен до види къде е, какво е и да му е познато мястото /доколкото е възможно/.

# 368
А забелязвате ли че "като по чудо" системата все още е заключена.....мисля си,че все пак я отключваха за да може "случайно " да станат тези "бъгове" в новата градина,и ако мине номера - мине... Rolling Eyes

# 369
Ще сменя рязко тeмата.
 Помните ли преди лятото тук имаше сигнал от съфорумка за двама близнаци ,които са приети с връзки във 2 ОДЗ.
 2-ра яслена-  http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo3OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiMjAiO30=

Помня ги. Пуснали сме Заявление за достъп до ОИ за всяка яслена и първа група, за всички ДГ да напишат колко е списъчния брой и броя на децата, приети по различен принцип. Т.е. колко по общия ред, колко по линия на ТЕЛК и ХЗ и колко с протокол от Комисия (не ПС, а в общината) и ако сумата не съвпада с общия брой записани да видим откъде се е получило разминаването.

# 370
  • София
Ще сменя рязко тeмата.

Хм, и то в Триадица - в центъра, където без друго няма никакви места...

ембрион, VANYA86, Ника, благодаря!!!  Hug

# 371
  • София

Давид е приет!

Ами... не знам защо.

Кати,честито и от мен  bouquet
А Свилен и Калоян,щом са били с 8.2 точки,е сменена или местоработата,или адреса,но ако е местоработата (да кажем от "печени" шефове,които са дали бележка с район младост) може и да ги откажат,защото поне жената с която говорих от общината ме увечри,че директорката изисква бележките за смена на адрес и с някаква програма проверява реалната месторабота на родителите по булстата даден на бележката.Така че,да се надяваме че ако има "шашми" ще бъдат видяни.

Не знам за "печените" шефове... на шиш ли ас печени... в смисъл, това е фалшификация - официална, на официален документ. Не знам дали са били печени, но ако се установи подобна фалшификация, данъчните на шиш ще ги пекат...  Mr. Green честно, аз не бих си заложила по подобен начин главата за никого. И никак не ми се вярва, че човек с някакакви дори елементарни познания би издал подобен  документ с невярно съдържание...

# 372
  • София
А забелязвате ли че "като по чудо" системата все още е заключена.....мисля си,че все пак я отключваха за да може "случайно " да станат тези "бъгове" в новата градина,и ако мине номера - мине... Rolling Eyes

Не ми се вярва... макар и да няма как да съм сигурна.
Подозирам, че някой, някога, който е правил първия вариант на програмата се е усетил, че може да възникне подобна грешка, но го е домързяло да я изчисти - вместо това е въвел "кръпката" системата просто да стои заключена до следващия - след деня на класиране - ден. Хубаво, ама след време всички са пропищели, че цял ден не могат да разберат приети ли са децата им, писнали са на главите на програмистите, които без друго не са знаели - част от тях, забравили са - друга част - и им е било тотално все тая - на всички - за заложения подводен камък и просто са почнали да я пускат рано. И... щастливо са забравили изобщо за съществуването на този бъг. И нямаше и да си спомнят, ако не бяхме ние...  Mr. Green и сега, вместо да поправят грешката в програмата - като поправката е просто елементарна - вкарват отново първоначалната "кръпка"... до следващото забравяне.

# 373
А може ли тази 0.1 точка да е от смяна на адресната регистрация, а не от фалшива служебна бележка? Ако не са си сменяли адресната регистрация, когато са дошли да живеят в квартала, е възможно да са решили сега да го направят заради точката.

# 374
  • София
Да... и е доста по- вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт