Отговори
# 630
привет мам4ета smile3503
приветствам всички новодошли vesigeo, kaat, Flower®, Вътова  и bence- направо имам чувството, че сте се наговорили, ама това си е суперско - да има толкова  preggo.
bibi честит именник- да ти е жив и здрав, само да вметна, че и нашия кандидат татко е Даниел - явно има нещо от името (нали 4акаме 3-чки newsm62), но ние по-скромно го отпразнуваме. Иначе колата си е супер - да ви вози безаварийно цялата тумба. family
За срещата виждам, че добре сте си изкарали.
А някой утре ще ходи ли на лекцията в ЦУМ - аз мисля да отида.
От нас хубава вечер  love001

# 631
  • София
Здравейте тубмачета  smile3502
Хей колко нови мами, добре сте ни дошли Peace
И аз минах днес на контролния преглед, провериха шийката на матката и всичко е както трябва  Simple Smile, а бебонка не спря да се мърда и да подритква. Голяма веселба си устройва вътре  Joy
За тази болка ниско долу ми казаха, че може да е от връзките или от разширяването. Да пия вечер по две Нош па и по 2 магнерота, а сутрин и обед по 1 магнерот. Това за около 2 седмици.
Биби честито на мъж ти и за придобевката bouquet 
За покупките аз не мисля да се изхвърлям в харчове, особено в началото. За чаршафите - има едно магазинче в пряка на Екзарх Йосиф, запознах се преди години със собственичката. Много е готина и ми шие всички чаршафи по поръчка, защото си ги правя с ластик. Цените са добри, а десените най- различни. На дребната съм и шила с Мечо Пух и Земята преди време. Тези дни ще питам за детското легло колко ще излезе комплект и ще пиша. Ако някой се интересува мога да му дам телефони да се свърже с нея.
За лекцията утре аз ще ходя, Милена66 ще се видим там. Ако ще идва и друг, кажете, за да знаем колко места да пазим.
Лека нощ   Animal Tropical Fish

# 632
здравееейте, не съм чела форума от 2 седмици и като гледам колко сте изписали #Crazy
ще ви чета поне 2 дни Laughing
Преди 2 седмици започна много да ми се стяга корема, но си мислех че е много рано за контракции. Моята лекарка отсъстваше от града и аз реших да изчакам с консултацията, но тъй като стяганията не спираха след 2-3 дни отидох при друг лекар. Каза ми, че това са контракции, но не е опасно. Изписа ми магнерич и папаверин. И ми каза да си почивам доста. Признавам, че това последното не го спазвам- всеки ден ходя на работа, движа се с колата, а миналата седмица ходих за 3 дни на Боровец Embarassed
Но се чувствам добре и не мога да си лежа в леглото. Понякога ми става малко съвестно, но дано всичко да е наред Praynig
Сега продължавам с магнерича...
Като ви изчета ще пиша пак...
Поздрави

# 633
Тини, вашия слинг каква марка / откъде е. Аз о обясними причини първия път не ползвах, ама сега съм се навила яко.
Никаква марка не е.  Mr. Green 3 слинга съм шила по следната схема - купувам си сама плат и халки и обяснявам в шивашко атлие как да го ушият. Така излиза 10-15 лв един слинг с халки, а доколкото си спомням по сайтовете ги продават за около 50 лв. А то е само 1 парче плат с 2 халки. Peace Трудността беше да намеря плат, който да е от двете страни еднакъв /с 2 лица така да се каже/, а също и по-големи халки /7 см диаметър/.
milena_66, много сладък и подходящ за твоя случай аватар!  Hug
За лекцията - сега ме вкарахте в размисъл, че утре съм в отпуск - но пък не съм се записала, дали ще ме пуснат.  Rolling Eyes

# 634
Момичета ще ходите ли на късната ФМ.
Аз ходих в 20 г.с при Марков и се чуда да ходя ли на тази късната или не newsm78.
Като ходих на отворените врати в Шейново повечето мами бяха по напред от нас и коментираха,че вече каквото и да е божа работа.
Та се чудя да ходя ли, да не ходя ли newsm78

# 635
tini-mini, халките от железария ли ги намираш?

http://www.zilana.com/buy-shal.html - тук в дясно има инструкции за слинг-халки, по подобен начин ли е ушит и твоят? Питам за да взема отсега да се ориентирам към магазините за платове и железариите.  Simple Smile

Хъни - Бъни, ние сме се записали на втора за нас ФМ при Марков, т.е. последната. Ще ходим, за наше успокоение, но и това е вярно, че си е Божа работа.

# 636
  • София
tini-mini, моля те напиши какво точно им обясняваш в шивашкото ателие, че и аз искам да ми ушият слинг. И колко плат ми трябва?

# 637
И аз ходих в 20 г.с. при Марков и си записах час за 28 седмица. Но и аз се чуда дали да ходя. Може и да не ми се пътува, ако е лошо времето.

# 638
Влизам само набързо да ви споделя едно клипче Simple Smile

http://w.vbox7.com/play:4eb02533

# 639
Привет и от мен  Hug
Добре дошли на вси4ки нови мами. Леко бременеене до края   bouquet .
Аз съм по-късно на ЖК и нямам търпение ве4е.
Мама Ради, Верена ми зву4и страхотно.
Нашето мом4енце ще се казва Дарин.
Биби, да ти е жив и здрав мъжа и много да се грижи за теб и домо4адието. Колата е страхотна, карала съм същата няколко години. На Анди (най-дребния) Пежо му е любимата кола. Преди две-три години не можеше да каже марката и я нари4аше колата Лъв. И сега искаше такава, но аз станах голяма фенка на Хонда и преди 6 месеца се обзаведох с един страхотен модел, няма го много в БГ все още. 6 + 1, да ни побира вси4ки, ина4е на вид е много подобна на Пежото.
И аз имам болки в гърба от време на време, но все още е търпимо.
Контракции си имам доста напоследък, но не са болезнени и редовни, така 4е не ме притесняват.
По този повод, Ивета, пази се, мила. Много ти мина през главата  Hug .
На снимките от срещата изглеждате супер, съжалявам, 4е не се класирах, но имах много работа.
За коли4ката, имам много опит и съм сменила какви ли не модели, но ще пиша по-подробно на тази тема другия път, защото трябва да се оправям за работа и да заведа Анди на градина.
поздрави и лек ден

# 640
Margy, много сладко клипче! Жорко като малък много обичаше да ни ползва за легло с баща му, но не в кошарата, де... Страхотно чувство!
bibi, честит ти именник (на патерици) и честита красавица (наистина е такава!)!!!
И аз се интересувам за слинговете, но все си мисля, че е ужасно трудно да си го сложиш (завържеш). Може би греша.  newsm78 Мисля, че се продават и готови и сигурно ще пробвам някой такъв. Иначе идеята ми се вижда много добра. А става ли за съвсем новородено?
За ФМ - аз ходих на средната, при Марков и нямам намерение повече да ходя. Все пак всичко беше наред.  Praynig
Добре дошли на новите мами! Надявам се, че ще ви е приятно с нас!
Колкото до покупките.... човек знае и 2 и 200, и всеки според възможностите си. Аз лично не виждам смисъл в изхвърляне с големи суми. Има много качествени неща и на по-ниски цени. (Не говоря да се прави компромис с качеството.  Peace )
 Hug и усмихнат снежен ден!!!

# 641
  • София
Добро утро Simple Smile Какъв Снежко е навън....

За ФМ.... направо се чудя защо ходих. Не видях нищо различно от това, което виждам в ЖК. Не научих нищо ново.... Не казвам, че Марков не беше внимателен - напротив. Няколко пъти ни прикани да задаваме въпроси, повтори всичко дори...., но... за мен беше ненужно. Единственото му предимство беше, че монитора е голям и на удобно за мен място, а не като да си чупя врата от извъртане да гледам на монитора в ЖК.

# 642
Здравейте сладки тумбачета Hug Hug Hug................на новите мамчета Добре дошли и леко бременеене Hug Hug  Hug
       снощи пийнах две чаши домашно бяло винце и сутринта си имахме пияна бебка Joy Joy Joy..............не спираше да се върти и да раздава малки ритничета Laughing
      ще ходим на вилата и ще колим прасенце и ще се върна май във вторник............ще ми е мъчно без вас..............
      за другата среща предлагам да е края на януари и обещавам да намеря по-меки столчета и облегалчици Joy.............шазлонг най-добре Laughing

# 643
Добро утро и от нас!Навън вече стана истинска зима....

metchopooh, ще ти бъда много благодарна ако дадеш координатите на това ателие за чаршафите.Аз също трябва да се ориентирам към такъв вариант, защото ми подариха много сладурска люлка-кошче и размерите и не са стандартни...ще трябва да шия.Така ще е доста по-удобно за мен -всичко на едно място,иначе трябваше да купя плат и после да го нося на др шивач.
Благодаря предварително! Hug

# 644
Привет в това снежно утро!

bibi, да е жив и здрав мъжът ти и много да те обича! А с колата да обиколите все хубави места и да я ползвате дълго и безаварийно!

metchopooh, и мен много ме заинтригува с това магазинче. Аз отдавна си мисля да опитам сама да си сложа ластик на чаршафчетата, но все отлагам, защото знам, че начинанието ми ще е пълен провал. Ще съм ти много благодарна ако дадеш някакви координати.

За слинговете - моя приятелка ползваше и й беше лесно да го слага и маха. Имам обаче питане - нали напоследък казват, че кенгурата са много полезни за бебетата и е препоръчително да се пренасят по такъв начин, а не легнали в слинг? Или и по този въпрос има тотално разминаване в мненията на специалистите? Всъщност, когато аз търсех информация какво да ползвам за дъщеря ми, разбрах, че за момиченцата е много подходящо кенгуруто, а за момченцата може слинг.

Общи условия

Активация на акаунт