Отговори
# 615
  • София
Ориентирах се за снимките. Сега остава да се снабдя с паролата..... моляяя...

# 616
Благодаря за топлото посрещане.  Hug
Може ли паролата за албумчето Praynig

# 617
и аз и аз и аз искам пароата  Embarassed

# 618
и аз, и аз .............. Praynig

# 619
  • София
Много сте готини на снимките от срещата! Ще съм благодарна, ако някой ги надпише с никовете, да видим кой кой е.  Simple Smile
Турих никовете, дано не съм объркала някой, ако да - да ме прощава от айряна е  Mr. Green
Тини, вашия слинг каква марка / откъде е. Аз о обясними причини първия път не ползвах, ама сега съм се навила яко.

# 620
Привет бременни коремчета,

Може ли и аз да получа паролката от албумчето?  Embarassed

Ихааа, имаме си цели 5 попълнения за днес. Добре дошли сред нашите редици на vesigeo, kaat, Flower®, Вътова  и bence.... . Леко бременеене момичета!!!  preggo
Excellent - какви са тия цени бе мила?!? Направо ме хвърли в шок  Shocked, че то в Германия нещата са по-евтини(говоря ти за марковите)...А аз бях почнала да преговарям с таткото да си накупим някой неща от БГ, като си дойдем другата седмица, ама то май ще се откажа newsm78. И аз не обичам да давам излишни пари за бебешки неща, въпреки възможностите  Whistling. Ах... честита ти новина за племенник/чка. Ама вие във вашия род... едната да не види от другата... и хоп... още едно бебче smile3503. Да сте живи и здрави и двете бременни мамчета newsm18.

Galia 5 - на мен лично Страхил не ми харесва. Звучи ми малко "страшно" и не чак до там благозвучно, но пък Андрей и Велизар мнооого ми допаднаха. newsm53

Еее bibi, за кое да ти честитя първо, за мъжо или за колата??? Е хайде ЧЕСТИТО и за двете, да са ти верни и да те слушат мнооооого, мила smile3521.

# 621
mama.radi    hahaha newsm62 tooth Smile ама верно си е . Акакво мислите за свекърва ми горката  ooooh! ние сватба 2008г, апартамент освещаване 2009 май месец. Сега сватба жени дъщеря си на 13-ти февруари , април месец първо внуче и юни второ  Whistling ooooh!   smile3508 smile3555 фалира жената Аз бях решила да правя кръщане докато малката е още бебка до към 7-8 месец да съм го направила  ooooh! ама сега жената просто ме помоли да имам жал и да го отложа за другата година

# 622
Ехооо, писах писах и малкото диване ми изтри всичко с еск! Ех, че се ядосвам за глупости!
Такаааа, хубави новини днес Simple Smile Първо, честито на мъжа на Биби и честита ти хубавица Simple Smile Много хубав покрив, не съм карала такава  Flutter Crazy
Добре дошли на новите мами и леки и приятни месеци до края  Hug
За слинга да споделя, че бях юрнала мама да ми шие, но Криси вече беше на 5-6 месеца и свикнала със кенгуруто и така и не пожела в слинга. Може да пробвам пак..Simple Smile
Екселлънт, ти си почти готова с покупките Simple Smile И на мен ми се купува, като прочетох поста ти.
Сутринта гледах снимките, но сега отивам пак да ги видя с никовете  Peace

# 623
  • София
bibi   Hug
Да ти е жив и здрав именника и много да се грижи за своите 4 принцеси! А на теб ти пожелавам да не те напуска късмета и все така да ти върви!!!

Добре дошли и на новите майчета!

Момичета, вчера си изкарах страхотно с вас! Много се радвам, че се видяхме! Изобщо не усетих кога мина времето...  djulyy70 - благодаря за организацията!!!! Чакам вече с нетърпение следващата срещичка.  Grinning

# 624
Може ли парола за албумчето да разгледам снимките и да кача (ако успея  newsm53 )

# 625
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug
Ще може ли и на мен да ми кажете паролата за албумчето, за да пусна и аз снимка  Simple Smile

P.S.Пропуснала съм да отбележа, че това ми е първа бременност.

# 626
Здравейте момичета отново от мен Hug.
Гледам обсъждате слинговете.Много колежки мои с малки деца ми го хвалят.Много е полезен линка за слингове направи си сам Peace.Запаметих си го Peace и като се наложи ще го ползвам.
За курсовете на Естествено - много ме блазни, но къде смятате да ги приложите тези знания newsm78.Аз активно търся лекар който да е склонен да води такова раждане, с минимална мед. намеса, но нещо удрям на камък Rolling EyesИначе много ме вълнува темата.
За зъболекаря Марини и тебе зъбче ли те заболя Sad.Мен не ме боли, но тази огромна хралупа в устата ми просто ShockedИ се чуда да ходя ли на зъбар, да чакам ли newsm78.Защо чаках до сега не знам ooooh!.
И сега ме хвана страх да не ме заразят с нещо пък там Shocked.Точно днес при Гала разказваха за хепатита и как можело и при зъболекар да се хване.Пфууууууу ooooh!.
Добре, че дечицата и за това ще ги ваксинират.
Списъците ви за бебето ги чета и ooooh!.Аз май съм най неурентирана.Като отида в бебешки магазин и гледам като слол в стъкларски магазин ooooh!

# 627
добре дошли на новите момичета Hug

# 628
bibi, да ти е жив и здрав мъжа, но с такава жена-късметлийка е ударил най-големия джакпот! Честита нова хубавица! Peace
Хъни-Бъни, оказа се, че имам дупчица в единия мъдрец, а си мислех, че ме боли и ми е едно такова задръстено от настинката, но...Аз ще ходя във вторник и не мисля да отлагам, защото ще вземе да стане по-зле!
Този път може и аз да пробвам със слинг как ще е! Кенгуруто ни беше свръхнеудобно и ще купим ново, най-вероятно!
mama.radi, пазарувайте си от Германия, там намаленията са истински, а и цените са по-приемливи! Макар и тук да има магазинчета с ниски цени, мисля че качеството е трудно сравнимо!
Много сте ни хубавки и усмихнати, софиянки! Но като ви гледам коремчетата имам чувството, че моето е огромно! Confused /което ми напомня, че не съм качвала снимка в албума скоро!/

# 629
Здравейте мили мами,
добре сте си изкарали снощи - браво на вас!
Привет на всички нови мамчета!
Excellent - като събера твоите покупки - към 4500лв, а както бях разказала преди 3 години - всичко излезе около 5000лв - май е нещо такова, но може и по малко както може и повече разбира се.
А днес бях на ЖК - иииии толкова странно беше застанал бебчо или бебка / след днешният преглед ми каза момиче , но аз не му вярвам - двама други лекари ми казаха 99% момче и не искам да си сменям още синята звездичка/ тааааааа - така беше застанало че лекаря се притесни че пъпната връв се е усукала около вратлето , но последно каза че не е , но аз много се притесних и още съм притеснена.Иска пак да ме види около 29.12. Надявам се всичко да е наред Praynig.
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт