Отговори
# 600
Здравейте от мен! Аз също искам да се присъединя към априлските мами.Термина ми е 20.04 и чакаме първото си момченце.Ще се радвам да съм една от вас. На всички пожелавам лека бременност !

# 601
  • София
Привет мацки днес имам мноооооооооооого да черпя !

За`пе`йте:

Първо мъжът ми има имен ден днес ( да ми е жив и здрав  Heart Eyes) и второ имам нова красавица:

Разигравахме лотария за покупка на 2 фирмени коли и аз спечелих едната! Ще си махам фамилията Каръкова зад името. Много съм хепи - уредихме фамилията с 2 комбита  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и вече спокойно ще събирам всичката цигания. Таборът шарен пак пътува-аааа ....
Срещата беше супер.  HugЖалко, че трябваше да тръгна рано, че в къщи талибанцията ме чакаше да ми покаже какво им е донесъл Дядо Коледа в детската градина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе аз като седна някъде на маса и трудно ставам.  Crazy
Поздрави от мен - днес ще празнуваме ....  Crazy

# 602
хехе, биби честито на мъжа и за придобивката Simple Smile. хубава е Simple Smile. да я пълниш с дечурлига и багаж  Mr. Green
много хубаво, че се появяват нови мами. добре дошли. тук е весело  Hug

# 603
Честито и от мен Биби!
Благодаря за приветствието. Моля Ви да ме добавите със синя звездичка на 20.04

# 604
  • В сърцето на един мъж
ХЕ ХЕ ХО ХО
Честито на печелившите и на празнуващите
Добре дошли на новите мами  Hug

# 605
Добре дошли на новите момичета и честито Биби. Мъжът ти да е жив и здрав и със здраве да си ползвате колата.  newsm10

# 606
  • София
Леле, колко нови мами! Добре дошли, момичета!

Ей, Биби, да ти е жив и здрав мъжът и всичките, които са му на сърцето Simple Smile

Глей сега къф късмет ти донесе срещичката, а  Party Пу, да ти е вярна и колата!

# 607
Bibi, Честит Имен Ден на мъж ти и придобивка на теб!   bouquet
Добре дошли на новите мами!
Много сте готини на снимките от срещата! Ще съм благодарна, ако някой ги надпише с никовете, да видим кой кой е.  Simple Smile
Аз съм много щастлива, че рано прочетох за слинга  sling и моята кукла съм я разнасяла в такова нещо от най-ранна бебешка вързаст.  Grinning След като свикнеш първаночално с него, после е много е удобно за носене, спане и кърмене на бебето. Къде ли не съм я носила с него, къде ли не съм я кърмила и приспивала, при това са ми били свободни ръцете.   Party Татко й също.  Peace

# 608
Здравейте, всички бъдещи майки. Бременна съм в 5 месец и очаквам момиченце през април. Почнах много да се задъхвам и да качвам по-малко, но това ми се отразява на тонуса. Проучих за водна аеробика, оказа се, че е доста полезна и за тези, които ще раждат по естествен начин. Но пък изпитвам ужас от басейни от гледна точка хигиена. Чувала съм какви ли не неща? юна моя колежка мъжа работи в 4 звезден хотел в Лозенец- София, където ми подаде вътрешна информация , че хигиената на басейна е безупречна. Свързах се с треньорката, много мила жена, така поне звучеше по телефона. Предлага посещение от 2 пъти седмично, в час удобен за мен, тъй като аз ходя на работа на пълен работен ден. Ако се сформираме група 1 час ще струва 10 лв., иначе самостоятелно е 20 лв. Моля ви ако има желаещи да се свържат с мен по и-мейл: vatova@dir.bg

Нека бъдем стегнати, секси и с тонус бъдещи майки!

# 609
Биби честито! Само такива новини да споделяш  Simple Smile Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 610
Страхотни неща има в Малечко  #Crazy Обаче, аз ли не съм в час, или столчетата за кола наистина са много скъпи  newsm78

# 611
Здравейте момичета,
доста сте изписали за няколкото дни които не съм ви чела. Аз да ви споделя моята чуденка по отношение на феталната морфология в клиниката на Марков. Преди време ви бях споделила, че съм си записала час за 29 декември и ми казаха че ще преглежда Д-р Павлова. После след дискусия тук се оказа че това е друга лекарка, която Марков обучава. И аз реших че нещо не съм разбрала. Днес обаче се обадих с надежда да сменя часа за по-ранен, защото е от 15.30, а ние тогава сме канени на рожднен ден на кръщелника ми и ще трябва да ходя сама, за да може мъжът ми да заведе малкия на детския празник. Казаха ми естествено че няма по-ранен час и че ще преглежда Д-р Павлова (цитирам "часът ви не е за Марков, а за Павлова, Марков тогава го няма). От опит зная, че е от значение кой прави този преглед и е важно да е опитен, а не някой току що обучен. та сега се чудя дали да не отменя часа и да запиша нов за януари, за когато Марков щял да пусне допълнителни часове. От друга страна - тогава ще съм вече след 24 седмица когато се прави феталната морфология newsm78Уф, моля дайте съвет дали да ходя при Павлова.
Иначе миналата седмица ходих на фетална ехокардиография - в нашата женска консултация всички ги пращат - правят си услуга лекарите да си препращат бремените както се оказа и както вече дискутирахме. мислех да не ходя, но така и така на обикновения ехограф не се виждаше пола та отидох при Д-р Велковски в 3-та градска. И той каза че е момче - доста го бутахме докато се покаже защото пъпната връв минава точно между крачетата и наистина стоеше прикрито отвсякъде, но накрая си разкри атрибутите Simple Smile така че може ми сложите синя звездичка:) Той каза че всичко със сърцето е наред, огледа и другите органи, но все пак не е специалист по фетална морфология.
поздрав и лека вечер от мен и до скоро Hug

# 612
  • София
Добре дошли на Flower и bence и лека бременност! Много е хубаво, че се увеличаваме!  bouquet

Уха, bibi, честити ти нови емоции! Със здраве да се ползва новата придобивка и честито на мъжа ти!  bouquet

naidy, нищо не знам за тази лекарка, но aз бих отишла. Всяка среща  с бебо за мен е добре дошла. На късната ФМ може да се запишеш при Марков. Peace

# 613
Ей,Bibi да ти е жив и здрав мъжа ! и да се грижи за вси4ки вас!!! А на теб-4ЕСТИТО !!!!Все такъв голяям късмет да имаш! 
 Ние днес бяхме на лекар,нормално е вси4ко,дано и знапред да е така!  Hug
разбрах 4е хубаво сте изкарали снощи,сега ще се върна назад да 4ета по-подробно!  дано да сте сложили и снимки да  разгледам !   Hug

# 614
  • София
Привет, момичета!

Добре дошли на новите мами! Желая ви лека и спокойна бременност с много хубави емоции !
Надявам се, че сред нас ще се чувствате добре и ще можем да си бъдем полезни взаимно.

Биби, честито на именника - да е жив и здрав! Честита нова придобивка  newsm10
Да я ползвате със здраве и да върви безаварийно!

Kaat, много ти благодаря за информацията за курсовете на "Естествено". Мисля, че ще се включа в този за естественото раждане.

Момичета, сигурно аз нещо не съм довидяла или не съм в час, но ако може да ме осветлите, къде мога да видя снимките ???  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт