Почитатели на Майкъл Джексън 18 - THE LOST CHILDREN

• 32 654
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
    Heart Eyes        МИЛА  cati-p    много ти благодаря  Heart Eyes     От малка всички ме наричат Ани   на галено  , дори много познати не знаят   името ми -   но  да се представя на всички  - казвам  се Йоана   - за приятелите  съм Ани Hug

# 361
  • Linz
Нищо няма да коментирам...(един красива душа си замина, за да могат сто човека семейство да снобареят с неговите пари)

The Jackson family kids' Thanksgiving video
Чичо Майкъл се е погрижил. Нищо, че е на толкова висока цена. Егоизмът май е доста характерна черта на повечето членове на фамилия Джексън. Как не поеха поне малко от ценностите на този изключителен човек, до който са имали щастието да бъдат близо?! Close

Навръх Коледа ще станат 6 месеца, откакто си отиде.

Ани, честит имен ден!  bouquet

# 362
Йоана , красиво име!Но имаш и -АНА в името си ...тача че празнувай смело! Heart Eyes

# 363
ani_220778, лошо няма, значи празнуваш имен ден два пъти, нали? Grinning

И от мен честит имен ден    bouquet и не спирай с детективската си дейност по намиране на редки, но затова пък изключително ценни фотоси на следения от всички нас тук субект Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 364
  • На брега на реката
http://www.youtube.com/watch?v=R12QVtuB0_Q

Днес пак си припомних това.   Wink

След като изгледах клипа на Калина си мислех, че може би сме малко несправедливи към децата на братята му. Може пък те да не приличат на бащите си чак толкова.

Или пък втората вероятност -  децата на Майкъл , покрай неизбежното общуване със семейството , да  загубят усета си към важните за баща им неща в живота и да забравят посланията му.  Tired

Как биха могли толкова малки да се борят и отстояват неговите  идеи?

# 365
  • Под тепетата
Честит празник на Анитата и от мен!

Едно видео с много лошо качество, но пък е толкова сладък, весел и несериозен..../той е само в първите 2 минути/

http://www.youtube.com/watch?v=kIjGD6E6htk&feature=fvw

А,колко е сладък тук,просто не е истина,как може да е толкова сладко-срамежлив Heart Eyes,душичка Hug

# 366
и на мен ми стана тъжно,че заради алчноста на стария джо децата ще променят възгледите си за живота и ценностите на които ги е учил татко им,защото са много малко още, и се моля да успеят да запазят всичко на което ги е научил майкъл.

# 367
  • Linz
Майкъл е положил основите и едва ли могат много да се променят.

# 368
Mоже и да сме несправедливи, клои, ама понеже цялата световна справедливост се изсипа върху Майкъл приживе и сега просто се вторачвам в такива подробности. Искам да не го правя, но пусто, не мога.

Както и не ми излиза от мозъка една реплика на Лиса Мари по време на интервюто й с Барбара Уолтърс след развода (нямам време да го търся сега, че детето ми пак остана последно в градината) Дават на един монитор Майкъл и Лиса преди прословутата целувка на МТВ наградите и Лиса съвсем тихичко каза "Ръцете ми изглеждат отпуснати" или нещо подобно. Дано някой ме опровергае, че ми се е причуло, но за мен тази реплика на Лиса (Кума Лиса) олицетворява цялата й връзка с Майкъл. Вторачена единствено в себе си и в това как изглежда до него.

Днес съм малко черногледа, не ми обръщайте внимание. Все чакам да ми стане по-добре, но вече половин година не ми се получава.

# 369
    cappuchina   Hug                            Момичета   много сте мили !   bouquet Heart Eyes Hug

# 370
Чак сега гледах видеото на Калина и не знам какво да кажа Close,като се сетя,че всичко това е факт благодарение на Майкъл и това са парите,които дойдоха след неговата смърт-от продажбите на дискове,от филма...не мога да повярвам.Сега и децата на братята му ще живеят на негов гръб, Майкъл не веднъж е казвал,че от дете се е чувствал,като златната кокошка на семейството, а сега това продължава Sad Close сърцето ме боли. Наистина не знам какво ще се случи с тези деца, сега те живеят по съвсем различен начин,отколкото до преди 5месеца...,за да заличат болката  им по някакъв начин, семейството не ги лишава от нищо,това найстина е хубаво-защото те повече от всеки друг имат право на това-но си мисля,че може би ще преминат границата с течение на времето...особено,когато около тях има хора като Джо #Cussing out за него парите никога не стигат. Много се надявам Катрин, Джанет,Ла Тоя- да запазят духът на Майкъл в сърцата им,неговите ценности и възгледи за живота-особено за Бланкет,който е толкова мъничък Praynig Heart Eyes

# 371
http://www.youtube.com/watch?v=2cRdwTQsFC4
момичета този гледахте ли го?

# 372
Всички знаем в каква среда е израсъл Майкъл.Не е можел да вземе пример от баща си, нито от братята си.И въпреки това какъв прекрасен човек е станал.Надеждата ми е в Катрин, защото именно от нея Майкъл е вземал пример.Както той я нарича "светица".Дано както tinkerbell07 написа, децата да успеят да запазят духът на Майкъл  в сърцата си!

# 373
Здравейте и честит имен ден на всички Анита!  bouquet
Ох,отвратена съм от тия Джаксън!!!Нямат срам от паметта на брат си,чичо си и даже сина си!Просто не ми се мисли как се е чувствал Майкъл сред тях.Той сам е казвал,че е много по-различен от своите братя.Колко самотен е бил и нещастен и най-вече неразбран!!!!
Има дни като този,когато всичко ми се вижда толкова безнадеждно...Не знам,...и писането,и споделянето, и слагането на снимки във форума и каквото и да е било свързано с него.Само като си помисля,че вече го няма....Всичко друго е.....bull shit!!!Извинете ме,нещо не съм на кеф.Вчера пак гледах This is it.....Ужас.....

# 374
Честит имен ден и от мен на всички именнички!Бъдете живи и здрави  bouquet
И аз изпратих картички на дечицата.Искренно се надявам да ги получат и да разберат че има хора който мислят за тях.Кати още веднъж благодаря много за адреса  bouquet
Дано наистина децата да изживеят живота си по примера на техния велик баща.

Общи условия

Активация на акаунт