ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 30 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
АААААААААААААйййййййййййй пиянчуги   bouquet наздраве и от мен bowuu

Не ни обиждай, а се включвай!

# 106
Вили,аз също съм за водката,но да внимаваме с мезето.

# 107
  • Варна
АААААААААААААйййййййййййй пиянчуги   bouquet наздраве и от мен bowuu

Не ни обиждай, а се включвай!

newsm78 не обиждам #Crazy надигам чешчичката, ама съм на ром с нес кафе  Mr. Green после че ударим едно уиски да си опрайм вкуса  Joy

# 108
Здравейте.Честит празник на всички именници.
Ники-да си жива и здрава,много късмет и успехи smile3525

Благодаря мила,това с ника е името на сина ми,така,че пак приемам поздрави.Той е Николай иле на кратко Нико.
Сега заминавам в другата тема,тука НЕМА никоййййй.....

Да ти е живо, здраво и красиво момчето   bouquet
 Надявам се, че си прекарвате добре  Laughing

# 109

Поздрави и на всички именници, които не познавам и разбира се на един, когото всички тук познаваме   Laughing

# 110
  Яяяя, к'ва е тази друга тема....аз ще се поогледам докато някой подпийнал празнуващ се появи  hahaha hahaha

# 111
  • София
Напразнувах се,но гледах най-новия филм,който за момента е световна" сензация" и не мога да се настроя за Изгубени
Павлинка, кой е тоя филм световна сензация newsm78
пак съм изпуснала нещо hahaha
ха наздраве и да внимавате с мезето hahaha hahaha

# 112
ДОбър вечер !!! И аз съм тукаааааа, еййй , и аз искам да пия тази вечер с вас за здравето на именниците ...
Как сте, дружина ? Има ли новости на терена,че аз тези дни съм запразнила сериозно и попропускам купона тук ...

Мамита, Галя, как сте, мадами ? Светнахте ли шарана или по по късното  Hug
Зизка гледам я няма ....
ЗИзу, като прочетеш това да знаеш,че Мурат звъня в къщи да те търси, обади му се на момчето, да не се преитеснява  Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:53 от единичката

# 113
и мен ме бройте не ви изпускам от поглед Naughty

# 114
Утре ще се включа за повече,че е време за купон !  Hug  bigdance2

Зизка , днеска и на мене вече ми трябва диетично колетче,че от толкова именници май скоро нови дънки ще ми трябват !

# 115
 И за мен водка дами,с два сибирски фъстъка моля (да не я разводняваме много Mr. Green)
Аз пък да познавам само един Именник и той да ми е бивш шеф и да не заслужава и да му се обадя Crossing Arms Голяма съм късметлийка....ма пък иде Христов ден... е те тогава наваксвам bowuu
Гале питаше за дребния- таман 3 пъти му оправях леглото дорде заспи..и той още джумоли нещо, ама отнася плувката вече...демек ОК е Peace

# 116
Ади бакалъм че изпаденем на н-айста страница Confused
То бива да сте на маса,ма Фърляйте и по един поглед у форума....взимайте пример от Тити,она е офарда и работи на 2 стана- Ударничка Joy

# 117
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Охоооо, пили сте тукя...некви неща...... Naughty
Мене къде ме забравихте..... Mr. Green...и аз пием....даже съм готова за щипане.... Mr. Green
Е чак сега че спретнем Кръстоносеца....  Laughing hahaha hahaha hahaha
Леллеле...колко утре че ме боли главаааааа... ooooh! ooooh! ooooh!
Требе МАХМУРЛЕК..... Flutter Flutter Flutter
Лелелле....едвам кълвем тукя....не моем да пишем.....СМЕЕЕЕЕх... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 118
  • Варна
И аз ви държа под око- ама само Зизка си признава че кълве по клавиатурата newsm78 другите се праят на сИрьозни. #Crazy Бе то и аз кълвем ама нали съм си саминка у къщи- нема кой да ме види кви ги творим Laughing Joy Peace

# 119
Ма кибичиш тука 'щот нас ни уважаваш нали Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт