ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 30 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
мене сега много ме вълнува въпросът дали Аблата е с нашия Синковец у хАмериката newsm78
що онез двете моми са му праили супа кат е бил болен #Crazy
да не е метнал Аблата у океана кат е пътумал за Ню Йорка и дасе е отървал от опеката Flutter Flutter

НЕ Е!!!~!!! Party Joy Joy Joy Joy Rolling Eyes Crazy Party Party туй го прочетаф некъде bowuu bowuu bowuu bowuu

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
мене сега много ме вълнува въпросът дали Аблата е с нашия Синковец у хАмериката newsm78
да не е метнал Аблата у океана кат е пътумал за Ню Йорка и дасе е отървал от опеката Flutter Flutter

НЕ Е!!!~!!! Party Joy Joy Joy Joy Rolling Eyes Crazy Party Party туй го прочетаф некъде bowuu bowuu bowuu bowuu
Бризкееее, ....земе да изкукваме вече с тия теми.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 347
  • Варна
Аааа Адаш  хич да не му се връзваш на БГ папа   Naughty    ,той само миткосва из темите и се изказва "компетентно"  , относно потребителите , които пишат  , но не и за самите сериали  Mr. Green  .

БГ папа е киноман- безброй филми е гледал и може да ни разкаже невероятни неща, но не го прави, може би щото си сверява часовника по нас- имам пред вид всички участници във форума и когато нещо не се връзва с неговите виждания тогава става язвителен-наистина не му се връзвайте- това е нормална човешка черта. Другият вариант  newsm78 е да учи социология и да има нужда от проучване относно вижданията на хората и в частност жените към сериалите-нека си прави проучванията на спокойствие. ако не ни провокира- няма как да разбере обратната реакция. Така че най-добре нека си върши работата на спокойствие. може пък накрая поне по една виртуална розичка да ни изпрати. Да е жив и здрав!!!   bouquet

# 348
  • Варна

Бризкееее, ....земе да изкукваме вече с тия теми.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Stop нема бе, споко я глей къф купон сме си спретнали   bouquet хем търчим от тема в тема хем се смеем до припадък Joy Смехът и тичкането са здраве- да не забравяме  hahaha hahaha

# 349
Добро утро девойки Hug
Аууу голям купон съм опущила снощи, ма.....пък имах среща с Аби Blush

# 350
  • Варна
Добро утро на всички!
  bouquet
Чили,  давай отчет сега за срещата! Naughty

# 351
ПЛЬОС.....тукя..!!! Добър ден..Кайболанки(ци)!!! Hug Hug Hug
Айде днес да Ви пожелая...Есмерсито да Ви почука на вратата.... Mr. Green

Гледам....голем купон се вихри тукя.... hahaha
Сама си пишем до мене си.... Joy...ма кво да се прай...щом е за каузата... Laughing

# 352
Тонкаааа...аре за къпането...ясно....ама ОЧИЧИии.....ЗЪБЧИИИИ...тва кво общо има.... Mr. Green
Мое ли да станеш сутрин....скачаш със скафандъра...у балтона....и....кой от къде е... #Crazy
Банята се ползва и за други дейности освен за къпане... hahaha...поне видимите неща да си беха измили.... ooooh!

# 353
Зизка постави се на мястото на кака - то за нея и другите неща  са "видими"  Joy

Пък и знае ли се - той Есмер през цялото време се разказрваше нощем ...

# 354
чекайте сега че пак съм обострена
......................
в абсолютно същия час пускаха и Изгубени години. Обаче там... пълно със спам, пльос, цоп, цветя, усмивки, чайове, кафета, почерпки - това са 20% от постингите, останалите 80%... "Здравейте Саруханки... забелязахте ли как косъмчетата на гърдите на Сарухан Хюнел в тази серия са по-къси..." . Как отколко серии бил навлечен и за първи път като бил малко по-разгърден и ... това беше темата на седмицата преди време. Та веждите му, тръпчинките и какво не... Това ли трябва да се обсъжда само? Сори, ама не мога да чета подобни теми. Сюжета почти никой не обсъждаше
................................

пак ни е плюнал БГпапа, това е цитат от една друга тема, ей много ни е ядосан че си либиме Сару-то и не може да му прости изкубаните вежди  hahaha hahaha

В този случай съм съгласна с БГ папа.Вече темата стана много плитка. Вече трудно се чете този език ,на който пишете.
БГ папа  не може да ни критикува за това ,че харесваме Сарухан ,но че в последните теми пишем простотии и спам е явно.
Не е ли по-добре да пишем на български език. Аз,че съм добронамерена трудно чета,а да не говорим,че не мога да разбирам всичко. Това е единствената тема ,в която се пише на толкова изпростял стил.
Съжалявам,но за някои неща трябва да се поправим.
Има фенки на Сарухан,които пишат и в други теми и също могат да вземат отношение с ръка на сърцето.

# 355
......................
в абсолютно същия час пускаха и Изгубени години. Обаче там... пълно със спам, пльос, цоп, цветя, усмивки, чайове, кафета, почерпки - това са 20% от постингите, останалите 80%... "Здравейте Саруханки... забелязахте ли как косъмчетата на гърдите на Сарухан Хюнел в тази серия са по-къси..." . Как отколко серии бил навлечен и за първи път като бил малко по-разгърден и ... това беше темата на седмицата преди време. Та веждите му, тръпчинките и какво не... Това ли трябва да се обсъжда само? Сори, ама не мога да чета подобни теми. Сюжета почти никой не обсъждаше

пак ни е плюнал БГпапа, това е цитат от една друга тема, ей много ни е ядосан че си либиме Сару-то и не може да му прости изкубаните вежди  hahaha hahaha

В този случай съм съгласна с БГ папа.Вече темата стана много плитка. Вече трудно се чете този език ,на който пишете.
БГ папа  не може да ни критикува за това ,че харесваме Сарухан ,но че в последните теми пишем простотии и спам е явно.
Не е ли по-добре да пишем на български език. Аз,че съм добронамерена трудно чета,а да не говорим,че не мога да разбирам всичко. Това е единствената тема ,в която се пише на толкова изпростял стил.
Има фенки на Сарухан,които пишат и в други теми и също могат да вземат отношение с ръка на сърцето.

Не съм съгласна  Naughty
На който не му харесва, не го държим на сила тук Hug Изтъркано, АМА факт Peace
Езика не е книжовен и е норамлно, но ако си забелязала, се опитваме да спазваме някакви граматически правила, което говори че не сме изпростели съвсем. Все пак тук сме за да се забавляваме, а не да говорим на високо равнище Crossing Arms
Да, на накой не му допада хумора ни, и не може да се включи, но това не означава че не е добре дошъл Naughty Да сме обидили някой?! И ако се разровим из темите за останалите вече свършили серали, нима 90% не е спам?!?!

# 356
Чилииииии,......ЕВАЛА....АФЕРИМ...... smile3501 smile3501 smile3501

Имаш една водка със сибирски фъстък от мене..... newsm20 newsm20 newsm20

# 357
......................

И аз като че ли не съм съвсем съгласна- да вярно е, че стила не е съвсем книжовен, но смятам, че тук се забавляваме и поради тази причина можем да си позволим да вмъкваме диалектни форми на говора. Освен това, мила, уверявам те, че това също е форма да обогатиш мирозрението си, а така също и речниковия си запас. Повярвай ми, работила съм къде ли не и винаги ми е бил интересен диалекта, а това, че съм запаметила голяма част от синонимите на дадена дума винаги ми е помагало и попадайки във всякаква компания съм разбирала за какво иде реч. Българският език е невероятен и необхватен, а най-голямото богатство е да го познаваш в детайли- визирам и диалектните форми на думите, изразите и т.н.Макар че цял един живот не е достатъчен за да го изучиш. Прости ми- падам си малко патриот   love001 Ние никого не обиждаме с това, че понякога говорим помежду си така нали! smile3503

# 358
Лелеле....изпадаме ПОБУУУУУТ.... hahaha

# 359
Тук сме Зизка - на ротационен принцип, но сме на линия !  Hug moresmile

Общи условия

Активация на акаунт