ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малееее,....не бех виждала сърдита Бризка.... ooooh! ooooh! ooooh!
Лелелеле...ти си огин бре.... Crossing Arms
Що се сърдиш са...нали ти предложих кметския пост...кво друго да напрайм.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 721
И точки 3 и 4 ми намирисват на нерегламентирани договорки и опит за корупционни практики newsm78 newsm78 newsm78
и скрито разпределение на печалбата  smile3515

# 722
  • Варна
Ааааа....Бризке....нема да тургяме на тая длъжност....мноо опасно стана... ooooh! ooooh! ooooh!
ама ако искаш да си Пиарът на селото.... newsm78
Ако ли пък не ....избери си длъжност....аз съм готова да подадем оставка....ако искаш стани кмет... Hug

Обаче...Алито...веднага го спретваме на поста....ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОДАЧ...щото ни ние знаем турски...ни он български... hahaha hahaha hahaha

newsm20 newsm20 newsm20 Благодаря Зизу, само ти ме разбираш!  love001 Виж за пиар ставам- че бришеме по света със Сару да разнасяме славата на Саруханлъ и невероятните знаменистости, заселили се в него- имам пред вид нас а не Сару- те него си го знаят! newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44

# 723
  • Варна
Малееее,....не бех виждала сърдита Бризка.... ooooh! ooooh! ooooh!
Лелелеле...ти си огин бре.... Crossing Arms
Що се сърдиш са...нали ти предложих кметския пост...кво друго да напрайм.... #Crazy #Crazy #Crazy

Не ставам за кмет бе- аз със всичките закони играем на криеница Scatter или се прайм на обиколна  newsm01

# 724
Ааааа....Бризке....нема да тургяме на тая длъжност....мноо опасно стана... ooooh! ooooh! ooooh!
Ако ли пък не ....избери си длъжност....аз съм готова да подадем оставка....ако искаш стани кмет... Hug

Обаче...Алито...веднага го спретваме на поста....ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОДАЧ...щото ни ние знаем турски...ни он български... hahaha hahaha hahaha

newsm20 newsm20 newsm20 Благодаря Зизу, само ти ме разбираш!  love001 Виж за пиар ставам- че бришеме по света със Сару да разнасяме славата на Саруханлъ и невероятните знаменистости, заселили се в него- имам пред вид нас а не Сару- те него си го знаят! newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44
Оффффф.....олекна ми .... Mr. Green
Най накрая и ти си намери длъжност която да изпълняваш с кеф.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 725
....
Най накрая и ти си намери длъжност която да изпълняваш с кеф.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Да ни е честито Mr. Green
Бризче....извинявам се Hug

# 726
  • Варна

Оффффф.....олекна ми .... Mr. Green

omm newsm81 sohappy kiss Two Hearts Flowers Bouquet  Hands Clap bye thumbsup

# 727
  • Варна
....
Да ни е честито Mr. Green
Бризче....извинявам се Hug

за кво  newsm09 абе аз не се сърдим- пълня ви главите с глупости във рими- ми нормално е това да ми намислите  smile3503 ама съм си миткалоооооооооо newsm49 newsm01  car003 полудевам на едно място кат стоим newsm68 затова и на опашки не чекам- просто си ме пускат напред щото почвам много да хлопам newsm10 е те това - smile3505 при мене нема как да стане smile3532

# 728
Я кажете са кво прайме....нали закриваме тая тема.... newsm78 newsm78 newsm78

# 729
И точки 3 и 4 ми намирисват на нерегламентирани договорки и опит за корупционни практики newsm78 newsm78 newsm78
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo....стига ма Титиии...и аз кат тебе се тресем от смех....че събудим моя мъж...и требе да идваш да го гъташ ТИ у креватя.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Гътнала съм го Зизу до три! smile3513 newsm61 smile3513Мойто мъж баш борец newsm66 newsm66 newsm66Знайш ли кви фатки знам? Two Hearts Two HeartsСвет че му се завие само да не зема да го усмъртя в бързината -не отговарям newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 00:32 от titikaka kilimanjaro

# 730
  • Варна
Зизка, страничката вече е последна
ще ни трябва нова тема- звездна!
Сътворявай новата завчас
молбата, мисля, е от всички нас!

# 731
Е нали щехме да я приключваме тая тема....яз че изчакам до утре....ама мислим че е по добре да сме в една.....както кажете...

# 732
Зизка, страничката вече е последна
ще ни трябва нова тема- звездна!
Сътворявай новата завчас
молбата, мисля, е от всички нас!

bowuu bowuu bowuu

# 733
Лека нощ мили дами!До утре -
сите хилнати и наспани!
Сънували кой кавото си ще
и най вече нашто момче!
Темичка нова подхващаме ний
ала героят все е един.

# 734
Бризкееее....аре ти да я спретнеш ...новата тема...така добре се справяш....Молиииииим те... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт