ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И при тва на Книжовен Български език.... bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet

# 376
  • Варна
И при тва на Книжовен Български език.... bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet
[/quotе]

ееее bowuu bowuu bowuu професор ме е учил, при това, май се излъга- горкичкият-писа ми 6- седем изпита -седем шестици- би трябвало да мога да говоря правилно  newsm78

# 377
[/quotе]

ееее bowuu bowuu bowuu професор ме е учил, при това, май се излъга- горкичкият-писа ми 6- седем изпита -седем шестици- би трябвало да мога да говоря правилно  newsm78
Мани че си помислим , че тоя дет те е учил е професор Брезински.... Mr. Green

# 378
  • Варна

newsm78 щом така ти харесва  bowuu bowuu bowuu

# 379

Миличка,..помниш ли го тоя...дет само пунтираше Славчо у вестниците... hahaha hahaha hahaha
Па кат гледам има много негови сподвижници у целия форум.... hahaha hahaha hahaha

# 380
  • Варна

Миличка,..помниш ли го тоя...дет само пунтираше Славчо у вестниците... hahaha hahaha hahaha
Па кат гледам има много негови сподвижници у целия форум.... hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Чакай сега да оправя говора,че ако знаеш как мисляяя- ако почна тука да ги пиша.....но ... стоп- тук ще говоря правилно  Stop Значи, май се сещам, обаче аз само като чуя, че коментират въпросната личност и превключвам канала!

# 381
Аз ,не съм учила български език при професори,защото съм машинен инженер.Това, което си спомням от непрофесора по български
е,че тва-е говорим,а това - е книжовен. Подигравката ,не изключва обидата. Само да се разберем и за форума- той не е ничия собственост,нали?

# 382
Аз ,не съм учила български език при професори,защото съм машинен инженер.Това, което си спомням от непрофесора по български
е,че тва-е говорим,а това - е книжовен. Подигравката ,не изключва обидата. Само да се разберем и за форума- той не е ничия собственост,нали?
Миличка....пак да повторя ....никой по никакъв начин не визира тебе.... bowuu
Ти си си наш човек...и много ще се радвам ако продължиш да се чувстваш една от нас... Hug Hug Hug Hug

# 383
  • Варна

Миличка, кой те обиди? Наистина, кажи! Няма подигравка към теб, повярвай ми! Зизу подиграва мен, защото мисля, че е свикнала да чете постовете ми пълни с диалектизми! Сигурна съм, че не визира теб! Остави професорите- и те като не са зад катедрата- нямаш представа какви ги ръсят!

# 384
   Мацки , мисля , че всички много добре разбраха какво иска да каже pavlinaio    Peace   .
Аз също мисля като нея   , но на мен лично не  ми пречи и не ме дразни  да чета  написаното .  Просто , когато има да кажа нещо се включвам.  Аз също използвам разговорен език  по някога и го правя , просто за "колорит"  или се лигавя    Hug  .

Ох имах и още да казвам , но ме прекъснаха и ми избяга мисълта  #Cussing out   . Божеее от кога го пиша този пост.

# 385
Павлина - не разбирам хората като теб ,което не изключва уважението Naughty      Аз лично , ако нещо в някоя тема ме подразни и виждам ,че болшинството са на противоположно на моето мнение,просто не влизам повече в темата. Защо сама се натоварваш с отрицателни емоции и влизаш в излишни спорове. Честно не те разбирам Thinking      
Ако мислиш че с изказването на лично мнение ще промениш тона на темата- няма как да стане. Ако очакваш някой да се съгласи с теб - едва ли ще се намерят такива. Не разбирам какво целеше Rolling Eyes Ако  изкаването на лично мнение е въпрос на принципи- пак не си уцелила мястото Thinking          
В заключение ( че  много сериозо и тъпо стана) винаги си добре дошла,постваш много готини снимки и даваш добри идеи за обсъждане Hug

# 386
Чили  писали сме заедно . Мисълта ми беше , че pavlinaio   може би не й допада начина , по който се развива темата. Това имах предвид.  За мен е нормално да се говори по този начин и е нормално да се обсъждат други неща , освен филма , но това си е мое мнение. 

Спам има във всички сериали , които се обсъждат , дори и да не са свършили  Peace  .

# 387
  • София
да се изкажа и аз Wink
Павлинка, нищо лично естествено, уважавам всяко чуждо мнение, стига да е поднесено така че да не обижда никого Thinking
а БГпапа точно това прави-съсипа форума на Аси с коментарите си относно това което коментират момичетата-защото и там се прехласваха по главния артист Crossing Arms
и за нашата тема-каквото има да каже, да си го каже тук-а не да спами чуждите теми-също той не претендира за диалектните ни изкази или лигавенето/както аз го наричам и го правя, но ми е забавно/, а се възмущава от прехласването ни по Сару ooooh!
няма тема в която да не се е изказал критично ,или да се опитва да надзирава другите какво да коментират Naughty
не съм го срещнала в тема в която да коментира сюжета, а само държи сметка на другите #Cussing out
ей такива коментари ме дразнят, но пак не бих му обърнала внимание, ако се изказваше в нашата тема, а не да занимава целия форум с недоволството си Peace

# 388
Чили,а ти как пишеш сега? В момента на писането се опровергаваш. Нали виждаш,че не съм само аз на това мнение. Защо се дразниш? Аз си казах мнението.Не съм казала пишете както аз искам.Чили,аз също не разбирам някои неща в теб,но уважавам твоя избор,става въпрос за интернета.

# 389
Виждате ли когато се обсъжда нещо по-интересно колко хора се включват?Даже не съм се пльоскала хи..хи..хи!

Общи условия

Активация на акаунт