ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Бризчееее Аферим Машалла smile3501 smile3501
Айде хубав снежен ден и от мен Hug
Вий да внимавате Naughty Joy Joy

# 496

Поздрави от снежна Варна  Hug
  Ама през деня стана киша...вече не е толкова красиво Naughty

Бризче  bouquet  bouquet  bouquet

# 497
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бризчееее Аферим Машалла smile3501 smile3501
Айде хубав снежен ден и от мен Hug
Тази вечер ви оставям без надзор,отивам на фирмено парти (от 2 години не съм излизала кат' тинейджър) и та'а вечер....малиии ooooh!
Вий да внимавате Naughty Joy Joy
И внимавай с чашките...че после че те цепи кратуната...нали знайш...Махмурлек...Алказалцер...некви неща... hahaha hahaha
Айде ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ....и помни..." силата ще бъде стеб".... Hug Hug Hug hahaha

# 498
  • Варна
Време за кафееееее  food010

Да ви е сладко!   love001

# 499
Бризкеее, кафето с компаньона ли върви....???... Joy

# 500
Време за кафееееее  food010

Да ви е сладко!   love001

Kak няма да ни е сладко.....в такава компания  Heart Eyes

Нек'ви данни за филмовата компания да знае някой....например офиса в Ню Йорк къде е newsm78 newsm78
 Имам агент там, ша го пращам да проучи "въпроса"/няма да казвам друго Grinning/ на место  Naughty Laughing

# 501
Чшшшш,..(Чили Hug)...къде сте бре....никой нема...сите си бихте камшика... ooooh!
Добре че Мамии крепи темите...  bouquet
Я да видим ....кой беше наряд днес по график... Crossing Arms

# 502
Кафено време мина дойде ракиено-къде сте,на снега ли се любувате Hug

# 503
  • Варна
Кафено време мина дойде ракиено-къде сте,на снега ли се любувате Hug

даааааааааа cold докато не го е стопило Nature Snowman аз обрисах центъра  Nature Snowman

# 504
При нас нее спирало да вали,доста понатрупа.Представям си каква красота е по центъра,видях елхата на снимка.Като в приказка е.

# 505
Чшшшш,..(Чили Hug)...къде сте бре....никой нема...сите си бихте камшика... ooooh!
Добре че Мамии крепи темите...  bouquet
Я да видим ....кой беше наряд днес по график... Crossing Arms

И при нас сняг валя
 цяла нощ и цял ден не спря  bowuu
 но дали ще натрупа - не знам
 Морето топли ни там  Naughty  Grinning Laughing

Зизка, откри ли наряда  newsm78 newsm78 newsm78

# 506
Нема как Мамиии,...днеска ти си наряд....после че те отметнем....  bouquet hahaha Hug

# 507
Нема как Мамиии,...днеска ти си наряд....после че те отметнем....  bouquet hahaha Hug

Е, добре...ред ми е, пък и ми се пада  Naughty Laughing

Сару има ли го в графика newsm78 newsm78...или като свърши Кайболана шапка на тояга и ние да му мислим  ooooh! Grinning Laughing

# 508
Здрвейте, дами и господа!
Днес ще споделя нещо за нашето филмче, което е мое лично мнение :
1. Много силни сцени на близост , много хубави диалози ... Любима сцена - от първите няколко серии : сцената,когато се засичат на стълбището и се виждат за пръв път - там сценаристи , режисьор и екип са били улеснени от  актьрската игра на Сарухан.
От следващите няколко серии : Моментът когато Айлин отива в дома на Есмер, той я изпраща на вратата и се обвинява ,че я пуска да си отиде.
От следващата бройка серии : първата целувка;
От следващите няколко серии: моментът,когато ядат захарен памук ,след като Есмер разбира коя е Айлин/Езел ;
По- нататък : Моментът ,когато Езо е отвлечена и Есмер е сам в къщата си - и обръща покривката с приготвената вечеря;
От слеващата част серии : Моментът,когато Езел си тръгва - страхотна игра на Сарухан ( даже човек не вярва ,че е игра- чудя се за какво си е мислил като я е снимал тази сцена );
После: Моментът,когато "замръзва" при стъкларя след завръщането на Езел и Али като семейство....

Очаквайте продължение ;
Съжалявам за дългия пост, той беше един отговор на нещо,което прочетох някъде (не тук) и ми се иска да споделя, че такива постове изобилстват в нашата тема (разбира се малко по - кратки ) ;
А сценария го прекъснахме; въпреки,че за мен той беше една много забавна част ;  Peace

Есмерки и Кайболанки, обичам ви и се извинявам,за дългото писмо ... Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 23:11 от единичката

# 509
привет и от мен!  най - накрая се добрах до компютъра . мамита да ти помагам ли в наряда за да не скучаеш сама а на бризчето " поклон" за продължението на поемата.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт