ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
А-а-а-а-а Зизка беше на мисия! Naughty Naughty NaughtyАнализира коледното настроение в другите теми и сега ще се изкаже по същество.Аз пак да питам за енибащанското синьо-скочи ли му Зизу на вратната инсталация? newsm78 newsm78 newsm78

Чекай чекай, она цела вечер се хили с нас,он Гаргамел че чака,амииии сигур' вече спи Mr. Green
Ма то на сите са ни тъй мъжете май Thinking Joy Joy Като гледам до колко киснем вечер у форума ooooh!
Моя снощи вика,аре бе не свърши ли тоа' кръстоносец...аа викам отдавна...е ти какво гледаш...ми другите му филми...е как....е па така викам....в оригинал...он Shocked Разбираш ли....тц.....е к'во зяпаш.....е па к'вот ми Аресва Joy Joy
Обърна се и заспа Thinking Требе да  си взема бележка а newsm78
Гаргамел спиииии....па го опущих....голема съм тояга...от толко киснене у форума че фанем не пайжини...а прилепи че завъдим.... smile3532 smile3532 smile3532
Чили ако видиш некой прилеп на балконе си ....да знайш че е мой..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Опааа моя Kръстоносец допълзя у дома.....Зизууу та'а вечер я че оберем пайджинитеJoy Ако искаш да ти нахраня прилепа....ей го на наднича ми през джама Joy Ти му мисли,план имаш да изпълняваш:35:35
Лека нощ милички Hug

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А-а-а-а-а Зизка беше на мисия! Naughty Naughty NaughtyАнализира коледното настроение в другите теми и сега ще се изкаже по същество.Аз пак да питам за енибащанското синьо-скочи ли му Зизу на вратната инсталация? newsm78 newsm78 newsm78

Чекай чекай, она цела вечер се хили с нас,он Гаргамел че чака,амииии сигур' вече спи Mr. Green
Ма то на сите са ни тъй мъжете май Thinking Joy Joy Като гледам до колко киснем вечер у форума ooooh!
Моя снощи вика,аре бе не свърши ли тоа' кръстоносец...аа викам отдавна...е ти какво гледаш...ми другите му филми...е как....е па така викам....в оригинал...он Shocked Разбираш ли....тц.....е к'во зяпаш.....е па к'вот ми Аресва Joy Joy
Обърна се и заспа Thinking Требе да  си взема бележка а newsm78
Гаргамел спиииии....па го опущих....голема съм тояга...от толко киснене у форума че фанем не пайжини...а прилепи че завъдим.... smile3532 smile3532 smile3532
Чили ако видиш некой прилеп на балконе си ....да знайш че е мой..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Опааа моя Kръстоносец допълзя у дома.....Зизууу та'а вечер я че оберем пайджините:35: Ако искаш да ти нахраня прилепа....ей го на наднича ми през джама Joy Ти му мисли,план имаш да изпълняваш:35:35
Лека нощ милички Hug

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532.....нахрни го молим ти се...он яде месо....знам че е криза...ма една пържолка добре че му се отрази.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 482
  • Варна
Ха честит първи сняг на варненци! И ако има в темата и други освен мен от Варна да търчат навън да го зърнат, че след 10 мин няма да има и помен от него! Nature Snowman

# 483
Ха честит първи сняг на варненци! И ако има в темата и други освен мен от Варна да търчат навън да го зърнат, че след 10 мин няма да има и помен от него! Nature Snowman
Ха да Ви е честит....па у София само лъъа...и снег нема.... hahaha hahaha hahaha

Аиде лека и от мене...!!! Отивам да се пробам да чистим пайжини.... Joy Joy Joy

# 484
  • Варна
Зизу ама то и тука е много студено, климатика ми не е спирал от половин час- все бръмчи  newsm78 newsm78 ше се потроши #Crazy

# 485
Зизу ама то и тука е много студено, климатика ми не е спирал от половин час- все бръмчи  newsm78 newsm78 ше се потроши #Crazy
Спокс.....и мойте лъъат....они са издръжливи... hahaha hahaha

# 486
  • Варна
Спокс.....и мойте лъъат....они са издръжливи... hahaha hahaha

love001  love001  love001  love001  love001 Лекинка!!!! luvbed Heart Eyes Sleeping

# 487

Лека нощ на уморените  Hug

Бризче, честит сняг...и аз го видех bowuu

# 488
  • Варна

За кастинга какво да кажа:
                           Сарухан Хюнел
главна мъжка роля е заел.
Талантливата Йешим Бюбер
игра любимата на нашия Есмер
А ролята на слабия Али
Бурак Хакъ, за нас я изгради!

След първите герои, нека проследя
така наречената "българска следа"
Езел е ясна, след нея мама Роза движи-
Семра Динджер за Розка се погрижи.

Дедко Николай към тях поглежда
Суави Ерен във него се оглежда!
Да, вярно, тук е и Джамджи баба
Лами Атеш го него закова!

А, има още- мамичка Фатош
Нихал Мензил се люшка в тоя кош.
До нея е Танер Барлак-
Селчук представи в филмовия ни конак!

Устатата Ниран подскочи в своя рай
за нас я спретна Айшегюл Гюнай!
До нея пък изправен- същ "юнак"-
Ендер- направи го за нас - Ахмед Кайнак!

О, не мислете, че ще забравя аз за шефче-
Махир Гюншарай- бе нашето Шереф-че.
Ох, зная, много изтървах
друг път ще напиша и за тях!

Но няма да пропусна, споко,
момчето наше чернооко,
любимеца ни- сладкия Мурат
Мехмет Йозбрек игра го тъй благат!

И още- няма да пропусна
един герой пред вас да пусна,
защото си го харча аз
и във "Врабеца" гледам го в захлас!

Фикрет Хакан- това е турският Аслан-
за нас представи дедко Сюлейман,
а после таткото на Доу спретна
в "Врабчето" пак пред нас той светна!

Това за каста и за днеска стига,
че Сару, от екрана вече ми намига.
Очаква да се гушна аз в леглото
и да погледна на лаптопчето в окото,

че там на малкият екран,
започва нова серия със Сарухан-
той ще играе ролята си знам за мен,
за да завърша с обич този дълъг ден!

И казвам аз на всички "Лека нощ!"
сънувайте- със обич пълен кош!
Дано на сън Сару да ви погали
и чувства нови във сърцата да запали!!!!

# 489
БРИЗЧЕ,златна си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 490
Идваааааам....и тукя...!!! Добър ден Кайболанки(ци)    Hug Hug Hug
Желая Ви уютен ден ....в този студен зимен ден... cold

Бризкееее, нали си знаеш.... newsm20 newsm20 newsm20

# 491
Здравейте.Да знаете какъв сняг е навалял у наше село,голяма красота.
Бризче гледам сън не си спала да ни зарадваш с продължението smile3525
Гледам снощи прилепите сте нахранили,паяжините сте обрали а аз спа ли спа ooooh!
Приятен зимен ден Hug

# 492
  • Варна
Добро утро и от мен  newsm78 newsm78 Абе какво утро, то стана вече Добър ден!

Вили, как да спя, душичко при тая красота навън!!! Nature Snowman
Цяла нощ зяпах снежинките от балкона, от страх сутринта да не се превърнат в дъжд! Praynig
Божеее, не непоправима романтичка- то моето е болестно състояние! #Crazy

# 493
И у София зеха да валят некви парцали ....ама май нема да се задържат....и пак че си останеме на сухо.... hahaha hahaha hahaha

# 494
Бризчееее Аферим Машалла smile3501 smile3501
Айде хубав снежен ден и от мен Hug
Тази вечер ви оставям без надзор,отивам на фирмено парти (от 2 години не съм излизала кат' тинейджър) и та'а вечер....малиии ooooh!
Вий да внимавате Naughty Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт