ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
И аз съм с вас  Hug smile3525 dancing

# 511

Тони, благодаря, мила  Hug

Още ли си нямате сняг там newsm78 newsm78....ама ей, сигурно е студено Thinking .....ей, обличаш ли Мехмет добре, че се отчитаме за него пред баща му Naughty...малиии к'ъв е кат се разсърди  Laughing Laughing

# 512
Нямаме сняг все още .... но е достаъчно студено , охх ....
Но имаме камина и това малко оправя лошото ми настроение  Laughing

# 513
привет и от мен!  най - накрая се добрах до компютъра . мамита да ти помагам ли в наряда за да не скучаеш сама а на бризчето " поклон" за продължението на поемата.  newsm51

Теди, здравей, мила  Hug  Всяка помощ за общото благо е добре дошла   bouquet  bouquet

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
      ruporuu  ruporuu  Хелоуууу....Кайболанки....и аз съм тукя....!!!
гледам че се срути балкона..... Mr. Green
Време е за писанйе.... smile3508 smile3508
Тонка мнооо готин пост....и аз мисля като тебе...    bouquet  bouquet  bouquet
Айде давайте темата за разговор...ТУДЕЙЙЙ.... Blush

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 23:26 от zizu_70

# 515
Егати,....аз дойдох...вие избегахте.... Crossing Arms
А аз така се бех наострила за комуникация....ама НЪЦКИ... Naughty

# 516
Здрвейте, дами и господа!
Днес ще споделя нещо за нашето филмче, което е мое лично мнение :
1. Много силни сцени на близост , много хубави диалози ... Любима сцена - от първите няколко серии : сцената,когато се засичат на стълбището и се виждат за пръв път - там сценаристи , режисьор и екип са били улеснени от  актьрската игра на Сарухан.
От следващите няколко серии : Моментът когато Айлин отива в дома на Есмер, той я изпраща на вратата и се обвинява ,че я пуска да си отиде.
От следващата бройка серии : първата целувка;
От следващите няколко серии: моментът,когато ядат захарен памук ,след като Есмер разбира коя е Айлин/Езел ;
По- нататък : Моментът ,когато Езо е отвлечена и Есмер е сам в къщата си - и обръща покривката с приготвената вечеря;
От слеващата част серии : Моментът,когато Езел си тръгва - страхотна игра на Сарухан ( даже човек не вярва ,че е игра- чудя се за какво си е мислил като я е снимал тази сцена );
После: Моментът,когато "замръзва" при стъкларя след завръщането на Езел и Али като семейство....
Очаквайте продължение ;

Много добре, Тони...нали няма да пропуснеш сцената на стълбището, когато Езо лекуваше щерката на Сюлейман...а  сцената в тоалетната и танца на терасата под песента на Едит Пиаф са направо класика  bowuu Grinning Laughing

# 517

Зизка, аз пък мислех, че се оттегляш ....нали тази вечер требе да си примерна  hahaha Joy Joy

# 518
Абсолютно , така е !

Забравила съм за една от любимите ми още в началото : когато есмер откара Айлин при Али, търсиха ключа в двора и Есммер ги гледаше от колата и се ядосваше ,че Айлин толкова го вълнува и че Али е още в града ....
 Heart Eyes

ПС: Зизка, тук!  Hug

# 519

Зизка, аз пък мислех, че се оттегляш ....нали тази вечер требе да си примерна  hahaha Joy Joy
Мамита,...Аз БЕХ ....примерна и се завърнах..... hahaha hahaha hahaha
Ама кат гледам ....нема с кой да си лафим...пратихте ме да ПАЛИМ...ама аз се пак малко ще си почакам...може пък и да ме огрее.... Joy Joy Joy

# 520
здравей мамита! аз съм тони 2 а теди е голямата ми щерка. Тя ме е регистрирала във вашия форум без аз да знам понеже много ви харесвам и си умирам от смях с вас но харесвам и сару да не говорим пък за малката щерка - само на пет години е но всеки ден докато даваха филма съм я взимала от градина рано за да гледа Есмер. Heart Eyes

# 521
  • Варна
Тонка, в отговор на "дългия" пост, аз мисля, че всички сме споделяли какво ни харесва и какво не във всяка серия и за разлика от много други теми във форума , при нас има коментари и за сценария и за режисурата и за артистите. Нормално е, поне според мен най-много да бъдат коментирани главните герои и артистите, които ги изпълняват. Ние коментираме най-вече Есмер, защото благодарение на силната му игра, благодарение на актьорското му майсторство от този филм е станало филм.
Още нещо ще допълня, не само в този форум е така, ами простете ми ама аз изчетох сума ти турски форуми и за "Изгубени години" и за другите филми, ами освен Есмер, Синан, Айлин, Езел друго почти не се среща. Същото е и в немските форуми. При това там форумите са "сериозни"- не са кръстени "Клюкарник". И това да кажа- "клюкарник"- има си тълковен речник- ще рече клюки, а не сериозни оценки за някого или нещо.
Между другото, вярно, при оценките, моите постове са най дълги, щото все в рими ги оценявах.  newsm78

# 522

Е, к'во е сега т'ва "БЕХ примерна"....аз  помислих, че Вече те е огрело  Grinning  Laughing Joy

# 523
Тонка, в отговор на "дългия" пост, аз мисля, че всички сме споделяли какво ни харесва и какво не във всяка серия и за разлика от много други теми във форума , при нас има коментари и за сценария и за режисурата и за артистите. Нормално е, поне според мен най-много да бъдат коментирани главните герои и артистите, които ги изпълняват. Ние коментираме най-вече Есмер, защото благодарение на силната му игра, благодарение на актьорското му майсторство от този филм е станало филм.
Още нещо ще допълня, не само в този форум е така, ами простете ми ама аз изчетох сума ти турски форуми и за "Изгубени години" и за другите филми, ами освен Есмер, Синан, Айлин, Езел друго почти не се среща. Същото е и в немските форуми. При това там форумите са "сериозни"- не са кръстени "Клюкарник". И това да кажа- "клюкарник"- има си тълковен речник- ще рече клюки, а не сериозни оценки за някого или нещо.
Между другото, вярно, при оценките, моите постове са най дълги, щото все в рими ги оценявах.  newsm78
  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74

# 524

Е, к'во е сега т'ва "БЕХ примерна"....аз  помислих, че Вече те е огрело  Grinning  Laughing Joy
Ми нали тва казвам....аз гледах да не опущим...и днеска....огрена...и се завърнала....кво са ...нема да плетем плетки.... clean clean clean

Общи условия

Активация на акаунт