ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,хубав и усмихнат зимен ден ви пожелавам.

# 616
Добър ден мили дами!
Желая ви прекрасна седмица и успешно предколедно пазаруване! Peace Peace Peace
Аз отново съм на 4-та серия,когато се опитаха да убият нашия човек.
Ама и Сюлейман баш мафиот веднага разбра кой е предателя-желязна логика.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:35 от titikaka kilimanjaro

# 617
Здрастии мацки Hug
Оцелях bowuu
Напра'о сте се оляли с писането бреееее......

# 618
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
    ruporuu  ruporuu Хелоууууу....Кайболанки...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви хубав ден....и успешна нова седмица....  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
Здрастии мацки Hug
Оцелях bowuu
Напра'о сте се оляли с писането бреееее......
  hahaha hahaha hahaha hahaha....Чилиии, как е кратуната.....???
Раздувай бърже....до къде не дошло шефчето.... Joy Joy Joy

# 620
Да ви нагледам и тук! Heart Eyes

# 621
 smile3540 smile3540 smile3540...Айде и аз да удара едно рамо......!!!! hahaha hahaha hahaha

# 622
 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 Пак да изтрамбовам между темите... hahaha hahaha hahaha

# 623
Мале-е-е-е-е Зизу,неуморна си.Ако  бъде учредена награда за най-активен съфорумец да знаеш,че първо,второ и трето място накуп са за теб.! Mr. Green Mr. Green
И ще ти истипосаме снимката да се отваря в началото на всяка тема!  bouquet  bouquet  bouquet
Така де като един вид bg mamma-активист!
А какво стана с нашия сценарий??? newsm78 newsm78 newsm78Позанемарихме малко тази си творческа дейност. #Crazy #CrazyМа къде е Тонка да ни вдъхва кураж? Laughing Laughing

# 624
Мале-е-е-е-е Зизу,неуморна си.Ако  бъде учредена награда за най-активен съфорумец да знаеш,че първо,второ и трето място накуп са за теб.! Mr. Green Mr. Green
И ще ти истипосаме снимката да се отваря в началото на всяка тема!  bouquet  bouquet  bouquet
Така де като един вид bg mamma-активист!
А какво стана с нашия сценарий??? newsm78 newsm78 newsm78Позанемарихме малко тази си творческа дейност. #Crazy #CrazyМа къде е Тонка да ни вдъхва кураж? Laughing Laughing
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 625
 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 Еееее....много е уморително така... newsm52 newsm52 newsm52 newsm52
Я да видиме кой е наряд ТУДЕЙЙЙЙЙ... newsm78 newsm78 newsm78

# 626
  • Варна
Имам предложение- хайде да обсъдим характера на Али-защо е станал толкова различен и от Есмер и от Езел ! И освен това да поговорим за изграждането на образа- все пак тук е постигнат според мен един удивителен контраст-положителен образ, притежаващ повече отрицателни черти и от отрицателните образи!  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 627
Такааа, нека се изкажа по темата ... Thinking
Според мен ...характера на Али е формиран генетично.... Mr. Green
Толкова противоречив образ без намесата на "генетиката'...е малко трудно да се изгради... Naughty
Все пак да не забравяме кой е баща му....и кой е брат му... Joy...те двамата с Ашраф...толкова си приличат....само дето Алито е определено на страната на ДОБРИТЕ,...отгледан от полицай...с любов...за разлика от брат си...мафия и тутално мачкане в къщи... #Crazy
Но според мен за формирането на характера на Али голяма роля е изиграл и Есмер.... Laughing
Али през цялото време в дома за сираци наблюдава...борбения Есмер..който не го е страх от нищо...винаги защитава своето ...и естествено това изгражда комплекси в слабохарактерния Али... ooooh!
Но все пак да не забравяме и неговите полужителни качества...(всъщност като се замисля май няма кой знае колко такива...)...предан до някъде...приятел ...до някъде....син до някъде... newsm78
И за да обобщя бих казала....Слабохарактерен...депресиран и вечно неразбран субект #Cussing out

# 628
Такааа, нека се изкажа по темата ... Thinking
Според мен ...характера на Али е формиран генетично.... Mr. Green
Толкова противоречив образ без намесата на "генетиката'...е малко трудно да се изгради... Naughty
Все пак да не забравяме кой е баща му....и кой е брат му... Joy...те двамата с Ашраф...толкова си приличат....само дето Алито е определено на страната на ДОБРИТЕ,...отгледан от полицай...с любов...за разлика от брат си...мафия и тутално мачкане в къщи... #Crazy
Но според мен за формирането на характера на Али голяма роля е изиграл и Есмер.... Laughing
Али през цялото време в дома за сираци наблюдава...борбения Есмер..който не го е страх от нищо...винаги защитава своето ...и естествено това изгражда комплекси в слабохарактерния Али... ooooh!
Но все пак да не забравяме и неговите полужителни качества...(всъщност като се замисля май няма кой знае колко такива...)...предан до някъде...приятел ...до някъде....син до някъде... newsm78
И за да обобщя бих казала....Слабохарактерен...депресиран и вечно неразбран субект #Cussing out
СпИциално минавам да ти прочета"дълбокия" пост-бравос Peace
Ма не съм съгласна че е генетично Thinking
Според мен Али е такъв, заради средтата в която е израснал и по -точно заради Есмер. Още от намирането на Езо Есмер каза" него пипай , ще го събудиш", "то е мое" и т.н. Али винаги е бил 5-тото колело на каруцата Naughty Езо беше на Есмер,Али беше добавка за симетрия Crossing Arms Есмер беше силен за 2-ма, и никой не вирееше край него, само този който  се съобразява с него и го слуша, или няма достатъчно сила да защитава позицията си Naughty
Допълнително спомага и факта че е израснал в семейство, не му се е налагало да се бори съвсем сам, и ей го на лигльото, вечно страдащия и неразбран ревльо.
Езото беше същата, правеше каквото и се казва,докато не дойде Есмер и тя не намери себе си, всъщност тя не намери себе си, а намери някой на когото да разчита, и успя да се противопостави....
В крайна сметка за всичко е виновен Есмер...силен и за двамата и виновен за слабостите и на 2-мата Peace Но ние затова си го обичаме, защото е Всичко Joy

# 629
Бризкеее, помети си кутията ...не можем да ти пратим ЛС
 newsm28 newsm79 newsm75

Общи условия

Активация на акаунт