ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 503
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бризкеее, права си ....плюс тва ти по ги разбираш тез неща....ама не намираш ли неква генетична прилика (характера)...с Ашраф....ако се замислиш малко и за ОЧЗто че я намериш....а тва вече е генетика.... Mr. Green
Сметаш ли че Ешреф ако беше разбрал кой е загубения му син....щеше да го приеме с отворени обятия....или щеше да възкликне..."СЪЩИЯ СИ КАТ БРАТ СИ...."  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 631
  • Варна
Бризкеее, помети си кутията ...не можем да ти пратим ЛС
 newsm28 newsm79 newsm75
готово

Зизу пак не четеш- аз още не съм се изказала по въпроса- цитата е на Чили

# 632

Зизка, здравей мила  Hug
  И аз мисля, че генетиката си е казала думата при Ешреф и двамата му сина....средата, при която са живели е различна, но тя само засилва или намалява силата й  Thinking
 И Ешреф и Афшар и Али - и тримата се възползваха от всяка възможност, дори и тя да беше в ущърб на другите, дори и на близките им хора  Naughty  А помните ли как Али искаше да се самоубие след смъртта на Назлъ...е, Афшар успя да го направи на гроба  на жена си  bowuu

# 633
  newsm28 newsm79 newsm75
готово

Ааа нищо аз и гледам сеира...мислим че е излязла от график и "Силата и днес е с нея" Joy Joy Joy
Та зат'ва си мълчим,че може да и е лошо пиаянството Joy Joy Joy

# 634
  newsm28 newsm79 newsm75
готово

Ааа нищо аз и гледам сеира...мислим че е излязла от график и "Силата и днес е с нея" Joy Joy Joy
Та зат'ва си мълчим,че може да и е лошо пиаянството Joy Joy Joy

Не съм пияна трезва съм като краставица и съм голема ТОЯГА.. Кво съм си мислила,че Бризка ми отговаря лелеле Чили вече съм тотал щета hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ooooh!

# 635
Ето ме и мене..... smile3540 smile3540 smile3540
Що не пишете....даде се тема за обсъждане....никой не пролазя по клавиатурата.... Mr. Green

# 636
Офффф, много тежко да си наряд....добре че имам транспорт.... smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 newsm52 newsm52 newsm52

# 637
Офффф, много тежко да си наряд....добре че имам транспорт.... smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 newsm52 newsm52 newsm52

Ей, желязна си   bouquet
   Аз успях да се разболея и като пиша ми се вие свят  Sick...голям майтап, ако не мие толку зле  hahaha Joy Joy

# 638
Що не пишете....даде се тема за обсъждане....никой не пролазя по клавиатурата.... Mr. Green

Особено от твоя транспорт  #Crazy

Съгласна ли си с моя коментар  newsm78

# 639

Особено от твоя транспорт  #Crazy

Съгласна ли си с моя коментар  newsm78

Ми да ....що не....мале добре че удари едно рамо..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 640
Зизу да ти ударя и аз едно рамо че от толкова препускане из темите ще ти окуцее транспорта Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Колкото до Али - на никого не пожелавам да има такъв приятел в живота като него(става въпрос за ролята му във филма).

# 641
ето ви Али в нов филм със Зейнеп от "Сълзи над Босфора"
http://www.youtube.com/watch?v=TUrhzB5v4rs

# 642
Зизу да ти ударя и аз едно рамо че от толкова препускане из темите ще ти окуцее транспорта Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Колкото до Али - на никого не пожелавам да има такъв приятел в живота като него(става въпрос за ролята му във филма).
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 643
Здравейте момичета чета ви от доста време и много ми допадате. Най-сетне се престраших да влезна при вас. Изчела съм всички ваши теми и много ви обичам smile3501 newsm51 . Благодаря за цялата информация и труда който полагате.  smile3501 Зизке, Бризке, Али и всички останали много сте сладки   love001  love001  love001  love001

# 644
Здравейте момичета чета ви от доста време и много ми допадате. Най-сетне се престраших да влезна при вас. Изчела съм всички ваши теми и много ви обичам smile3501 newsm51 . Благодаря за цялата информация и труда който полагате.  smile3501 Зизке, Бризке, Али и всички останали много сте сладки   love001  love001  love001  love001
ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА,МИЛА  bouquet  bouquet  bouquet
и по-често да се включваш

Общи условия

Активация на акаунт