ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте момичета чета ви от доста време и много ми допадате. Най-сетне се престраших да влезна при вас. Изчела съм всички ваши теми и много ви обичам smile3501 newsm51 . Благодаря за цялата информация и труда който полагате.  smile3501 Зизке, Бризке, Али и всички останали много сте сладки   love001  love001  love001  love001
  smile3540 smile3540 smile3540...Чеки да препуснем ...и да те посрещнем и тукя...ДОБРЕ ДОШЛА.....В ОТБОРА....  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Само да не виснеш на балконя ....че там много лъъа.....да се включваш у дебатите.... Mr. Green

# 646
  • Варна
Здравейте момичета чета ви от доста време и много ми допадате. Най-сетне се престраших да влезна при вас. Изчела съм всички ваши теми и много ви обичам smile3501 newsm51 . Благодаря за цялата информация и труда който полагате.  smile3501 Зизке, Бризке, Али и всички останали много сте сладки   love001  love001  love001  love001
Ха, добре си ни дошла!   bouquet И аз четох като побъркана докато се включа Grinning Надявам се честичко да се включваш и да изказваш мнението си по това което обсъждаме  bowuu bowuu

# 647
аз май и среднощите съм тук! Благодарско за топлото посрещане!!! newsm17 newsm17 Айде лека newsm30

# 648
Добро утро и тук! Хубав ден на всички!

# 649
      Добро утро! Ставайте вече ще ви затрупа Nature Snowman в леглата и ще трябва да ви поръчам снегорин. На новото попълнение ДОБРЕ ДОШЛА със сигурност няма да СКУЧАЕШ newsm51.

# 650
За каква скука говориш-само мисълта за вас ме кара да се хиля  newsm62кат луда newsm44

# 651
  • Варна
Добро утро! Здравейте  и от мен!
Желая ви усмихнат и разбира се
                    есмерски ден!

Темичката на обсъждане беше Али!  newsm78 Ми то аз ако не е в рими май се изказвам в снимки  newsm78 Я да продължа традицията :
Да си припомним НАЧАЛОТО:
ПРИЯТЕЛСТВОТО    УЖАСЪТ ОТ ЗАГУБАТА

# 652
Вени вече със сигурност се разсъних след като видях качената снимка Heart Eyes а малката ще полудее от кеф. Бризче ти продължавай да се изказваш в рими - аз дори на майка ми съм ги чела/надявам се да не ми се обидиш/ но със сигурност си спечели още една ФЕНКА. Heart Eyes

# 653
  • Варна
АЛИ

ЛЮБОВТА:

УДАРЪТ-първа болка в новия живот

ПЪРВАТА СРЕЩА:

# 654
  • Варна
Вени вече със сигурност се разсъних след като видях качената снимка Heart Eyes а малката ще полудее от кеф. Бризче ти продължавай да се изказваш в рими - аз дори на майка ми съм ги чела/надявам се да не ми се обидиш/ но със сигурност си спечели още една ФЕНКА. Heart Eyes

bowuu Благодаря! Сега съм на вълна снимки, което не изключва римите де  Laughing Но отивам малко да поработя Stop а довечера ще продължа фотосесията на Али, после ще ви спретна една и за Есмер и Езо  Hug Чао за сега!

# 655
    ruporuu  ruporuu Хелоуууу....Кайболанки..!!!  Hug Hug Hug
Желая ВИ спорен и топъл ден в тоз бахърррр..... cold

Какво ще се разисква ТУДЕЙЙЙЙЙ.... smile3508 smile3508
Айде качвам се на транспорта и почвам да трамбовам из темите.... smile3540 smile3540 smile3540 newsm52 newsm52

# 656
 Hug Hug Hug Добър ден !  Hug Hug Hug И от мен !

# 657
 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540...Айдеееее....яхнах транспорта...... hahaha hahaha hahaha

# 658
Добър ден и от мен.Нямам време да дойда да ви видя,и двете ми деца са болни и снова от легло на легло като линейка.Зизка май ще си взема като твоя транспорт.
Приятен ден момичета и се пазете от настинки.
Te-Teq -добре дошла тук ще ти бъде уютно и весело Hug

# 659
Еййййй аз ли съм наряд днес  newsm78 къде сте,всички ли сте на работа?
Или гледате Врабчето и Началото.
Е нищо за сега у дома цари спокойствие и ще дежуря и тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт