Февруарки 2010 (32)

• 19 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
тия железни препарати са толкова изкуствени че няма накъде повече,почти никак не помагат,ако има как чрез храни и витамини да си набавяме желязо ще е прекрасно.

# 361
Аз се връщам от мерене на тонове. Много сладко ми стана  Heart Eyes Пак около 140 удара бяха. Беше застанала мирно момата. Викам си - леле, сигурно се е притеснило детето, ама на няколко пъти имаше няколко ритника  newsm32
Взех си и изследванията - всичко в норма, дори хемоглобина - 115 - вярно, че на границата, ама в норма.  bowuu
Само микробиологичното изследване за стафилококи малко разбърка картинката - имала  съм единични кокали -  Blush така ли се казва? Лекарят каза, че не може да ми изпише антибиотик, защото съм била бременна, ама понеже били единични нямало толкова страшно. Някой има ли инфо  newsm78 Нали казвахте, че били опасни тия коки...
Ааа, срещнах и акушерката на моя лекар, която сега се премести в Родилно в Майчин Дом. Казва, че всичките лекари там са страхотни. На смяна имало поне по 1-2 светила - снощи напр. били Марков  Shocked и Филипов, който явно е много добър. Вече сериозно взех да се колебая - да плащам ли за избор, да не плащам лиии  newsm78 От една страна много ме е страх и искам да ми обърнат внимание, от друга си мисля - добри са лекарите така или иначе, защо да давам пари, с които бих могла да покрия част от заемите ни...  Tired

Хайде връщам се сега да чета, че доста сте изписали от сутринта  Wink

# 362
  • offshore & overseas
Ами аз досега не съм имала проблем. Миналата бременност до 9 месец бях с хемоглобин 135, после 127 (при показатели за скрита анемия също ок). Сега не ми дават да погледна (аз и не настоявам), ама сигурно пак е там някъде (в норма уж бил). Как си го набавям чрез храна, ум не ми го побира, не ям нищо специално за целта. Ще видим утре, дано да продължи тенденцията, че иначе сериозно съм го закъсала...

# 363
 newsm68 имам се количка, тра ла ла ла лиииии
Ето я:

# 364
Шамане,количката е много хубава,да ти е честита!

# 365
аз сега гледах в кои храни има най-много желязо-боб,леща,черен дроб,червено месо,червено цвекло,и сухи кайсии.ще взема да пробвам с храните,поне на вкус ще е по-добро от тия ампули,ужасни са,сякаш наистина гълтам стомана и после сума време не мога да премахна тоя метален вкус от гърлото си Sick
честито за количката,Шаманке,много е хубава  bouquet

# 366
Шамане,
Уникална ви е количката, а и цветът много ми харесва! Браво- със здраве да си я ползвате Hug

# 367
  • София
Здравейте,

нещо Ви изпуснах края.. след малко ще се опитам да до4ета последните 20стр  Hug

Честит 8ми декември на вси4ки празнуващи Hug,  ехх искам и аззз, ще взема да запиша някоя и друга магистратура..  Joy

Аз какво да кажа, добре съм, надявам се и вси4ки вие Simple Smile Мартин си рита както трябва  Heart Eyes , още не съм си купила елха и украса, но ще потърся мисля в Джъмбо да ида. Ами това е от мен за сега Simple Smile

# 368
  • София
Само микробиологичното изследване за стафилококи малко разбърка картинката - имала  съм единични кокали -  Blush така ли се казва?
Много ме развеселиха твоите кокали, да знаеш!  Laughing
За избора на екип - аз откакто реших да се пусна по пързалката и някак се успокоих - няма да избирам екип. Ще си родя безплатно пък.
А иначе Маркови с двама - братя - Димитър е този, който е специалиста ФМ /също работи и в МД, но пак основно с ехография се разправя/ и брат му ... забравих как се казваше, който има слава на добър гинеколог. Майка им е известната диетоложка Доц. Байкова.

Шаманче, честита ти количка, ще и е добре на Жабка вътре!

# 369
mama_widow и аз съм на Тотема, но ми казаха да ги пия с малко кола лайт и наистина не се усеща гадния вкус на винкел  ooooh! После малко ми става желязно в устата, но пък гледам да мушна я някой плод, я нещо друго колкото да ми размине вкуса...и дискомфорта общо взето ми трае около 3 мин.  Peace
Шаманката да ти е честита количката!  1stroller

# 370
  • София
Тотема и аз пих през първата бременност. Това нещо наистина се прекарва само с кола или сок ананас, аз друг начин не открих поне.  Blush

# 371
Рали, чудни новини - все така да са до края! Hug
Шаманче, страхотна количка - да ви е честита!  bouquet

За избора на екип - аз откакто реших да се пусна по пързалката и някак се успокоих - няма да избирам екип. Ще си родя безплатно пък.
Де, да имаше повече такива смелчаги като нас! Joy

# 372
  • София
Де, да имаше повече такива смелчаги като нас! Joy
Ми така де, отделих една нощ на размисли по този въпрос, повече не смятам да се занимавам. Плюс това наместих "спестените" пари и ми е едно такова топло на душата.  Crazy hahaha

# 373
Илианка,  newsm59 и от мен, макар и с малко закъснение!

Честит Ви 8-ми декември! И аз не съм вече студентка, но ми мил този празник  Flutter Хубави спомени имам  Sunglasses

Шаманката, честита ти количка  Hug Много готина изглежда.

Я дайте да пуснем една анкета колко от нас ще раждат без избор на екип. Аз вече много се чудя  Thinking Ама пък ме е и страх  Tired

Кажете нещо за тия стафилококи, не се смейте  Crazy

# 374
  • offshore & overseas
Ооо, Ники, много си бърза в решенията. Завиждам. Mr. Green

Кажете нещо за тия стафилококи, не се смейте  Crazy
Упорити гадини -- нямам какво повече да кажа. Не съм се сблъсквала лично.

Общи условия

Активация на акаунт