Февруарки 2010 (32)

• 19 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
А обменната карта е?  Rolling Eyes

# 646
Явно биляжката където пише коя си, термин, резултати от изследвания и т.н.

Моя болничен трябва да почне от 5ти, ако приемем, че термина ми е на 20.02. Ама като почнаха от сега да ме подготвят за евентуален по-ранен старт се чудя дали да сменим админ. термин и да изляза по-рано в почивка.

Изоообщо не ми с ходи на работа, направо мъка..А и ще работя около всички празници..

# 647
Това си е по старому картона.

# 648
Моя термин по принцип е 17.02 ама на доки според компа е 07.02 и болничния е 45 дена преди 07.02,с две думи след Коледа не съм на работа ама аз си взех отпуска 21,22,23 щото ми писна............. на задника(да се пооплача малко).Понеже не исках да съм от онея жени -Ау не аз съм бременна ,ох това мрън онова..и ми се катерят по главата Crossing Arms Вместо колежката д апоеме за нещо инициатива тя... я виж я тва я онова и то неща свързани с нерви.Егати  #Cussing out а тя като беше бременна аз все гледах да не се товари- е неам думиииииии.От един месец е на работ асле дмайчинството и се съсипа да си взима отпуска .... е аз д ане съм луда да се преработвам  Close

Няма да съм добрата повече -никой нищо не оценява!!!

# 649
Цитат
...се чудя дали да сменим админ. термин ...

може ли така да го сменят,като е записан вече на определена дата?ако може да ги врънкам да ми го дръпнат с 2 дни напред,че да не трърся болниен за 2 дни -29 и 30.12

# 650
  • София
Моята докторка, каза че не можела да ми издърпа термина и между болничните ще имам дупка и сега ще си пускам отпуска за 22 и 23.12 после има 4 почивни дни и на 28.12 ми пуска болничния

# 651
Пухи, благодаряза инфото. Поуспокоих се малко.

Пипиту,не се ядосвай - от толкова бачкане и напъване спечелих единствено това, че нямах време да обърна внимание на детето си и още повече работа в офиса. И какво като работя два пъти по добре и по бързо - печеля повече задачи и това е. Ако реша да си тръгна никой няма да ме спре зарадфи това, че ме цени като кадър, нито нещо друго.
И какво кат ходех с високото кръвно на работа - все някой се намираше да ми го вдигне още повече, а и работата не намаля. Добре, че най накрая си налях акъл в тъпата кратуна да излезна в болничен, че можеше да не докарам до 8 месец.
Та гледай се и се пази - тя работата никога няма да свърши и никой евала няма да ти каже! Hug

# 652
  • София
Хайде привет от мен с днешна дата  Hug
До сега се разправях с тъпотии в офиса и най-накрая съм си в къщи. Урааа!!  newsm44
Мяу, и аз ще съм при д-р Станков. Както вече установихме той ни е голям любимец  Laughing Heart Eyes След като са ми правили лапароскопии не се притеснявам толкова за секциото, още повече се надявам при него да е много по-добре от при когото и да било друг.  Peace  Но ми се искаше да разбера кога дават бебоците, колко време стоиш в реанимация, хей такива дребни подробности Simple Smile
Рали, ти сигурна ли си, че не си алергична към крема, с който се мажеш?? Възможно е сърбежа да е от самия крем. Аз например ползвам L'occitane - серията Мама и бебе. Изключително съм доволна!!  Peace А бременната лекарка в Шейново ми препоръча преварен зехтин. Напълно безобиден, а и след това за бебчо е идеален.
По въпроса за желязото - не трябва да се приема заедно с мляко и млечни продукти, защото не се усвоява. И ако взимате и магнезий, трябва да е поне няколко часа разликата при приема. Поне на мен така ми казваха, като пиех преди време.
Сънита, доказано е, мила. Ако си тръгнеш, колкото и добре да си работила, пак ще те оплюят. Аз нямам пряк шеф във фирмата, защото си е моя, но пък всички клиенти са шефове. И въпреки, че трябва да са партньори пак се получава същата работа - некоректност и пак некоректност.  #Cussing out Но аз съм на принципа, че е важно нашата фирма да е коректна, да работи качествено, а това, че те са такива си е лично техен проблем. Така, че "тейк ит изи" и бъди повече егоист!!  Hug
Мацки, хубав следобяд. Сега ще се върна да видя дали пак не съм пропуснала нещо, докато четох диагонално.  Mr. Green

# 653
  • Бургас
Ако си тръгнеш, колкото и добре да си работила, пак ще те оплюят.
Това за съжаление е толкова вярно .Защо се получава така? Понякога си мисля,че е типично по български...

# 654
Честно казано не знам дали може да се смени - беше ми го споменал доктора, но не сме го обсъждали в подробности..
Иначе, около коледа и нг няма да уж много спек, те повечето клиенти трябва да са отпуска тогаз..ама пусто не ми се ходиии. Е тезо 10тина-12 дни дет остават мноого ме морят - май по-скоро като мисъл, но пак си е досадно.. Поне ще се взема цялата заплата, така, като за последно  Grinning

Ели, я кажи как се прави този преварен зехтин? Представям си, че вариш цялото шише (или в каквото там пресипеш зехтина), ама колко време?

# 655
SUNNYTA  
Ама аз и обеснявам гледай какво правя поеми малко нещата още един ден ни остава да сме заено на работа ..... тя ми вика:Ми аз ще ти звъня по телефона...... Shocked

оф няма да се ядосвам .... да се бухат  Grinning

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:46 от ПИПИТУ

# 656
  • Burgas
Аз искам от януари вече да не съм на работа и доки ми каза на 4.01 да отида за болничен.

# 657
Момичета поизчетох ви най-накрая Crazy

пак сте се разприказвали
за витамини ,магнезии и магнероди какво да кажа - аз по-принцип съм против и ако с изследванията всичко е наред няма смисъл да се тъпче човек . . . .
за космите - твърдо съм за професионалните услуги на козметик,няма смисъл да се пъна,гъза и пак да ми е неудобно след като ей го на къде е салона,пък и си бъбриш весело с девойките там и те глезят с разни масажчета Flutter. Освен това като се замисля Аз май вече 10години освен с коламаска с друго не съм се обезкосмявала . . .  newsm78

Някой питаше за доктор в Майчин Дом- аз ползвам услугите на д-тор Димитър Гунев вече има  няма 7-8г, и съм изключително доволна,така че го препоръчвам. Както вече не веднъж съм казвала,че с него и на ливадата мога да родя,но това си е мое мнение . . . . .

Мариятова с ръката ти наистина е узасно неприятно,особенно в такъв момент , когато ти предстои такава радост и толкова грижи покрай нея- дано се оправиш бързичко Hug

Цветя и рози мили дами и много любов да има около  вас . . . . . . Heart Eyes

# 658
Да ви се похваля - явно съм много тъпа Laughing Сега идва техника за пералнята и се оказа, че на нея нищо и няма - проблема бил в човешкия фактор(т.е. АЗ) Поне ми даде някои добри съвети. Той също имал бебе и ми препоръча като прах за пране САНО - бил най - добрия който се предлагал ня пазара, другите били с неясен произход.

# 659
Стана лошо времето навън и гледайте какво стана с темичката...от сутринта до сега най-вероятно сте изписали около 5/6/7 страници Simple Smile

Аз пия витамини и Нутри маг,искам да ви кажа в Нутри мага има по-малко магнезий от колкото във витамините,странна работа.
Снощи ми случи нещо много гадно.След вечеря започна да ме боли под гърдите, най-вероятно ми се е притиснал някои орган.Беше много силна и остра болка,после спираше за малко и после пак болка.Мъжа ми искаше да звъним на бърза помощ, ама като знам последния път как протече прегледа ми там, не благодаря.Последният път  ходих, защото паднах по стълбите.Резултата беше следния-ръката ми стана тройно по голяма и рамото ми беше извадено.Отивам аз там и един полу заспал доктор ми казва:Нищо ви няма просто сте се уплашила!!А на мен коста ми стърчи от рамото,и изпитвам ужасна болка.Не ми се сеща как изкарах ноща до като отида ми наместят рамото.

Общи условия

Активация на акаунт