Февруарки 2010 (32)

• 19 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А някои знае ли къде има бебешки олекотени завивки 100/130 см бели, за да им слагам чаршафи, че по бързо съхнат.

Мерси

# 211
  • Burgas
А някои знае ли къде има бебешки олекотени завивки 100/130 см бели, за да им слагам чаршафи, че по бързо съхнат.

Мерси
Защо искаш бели?Аз имам цветни и им слагам цветни пликове.пък и в началото ще завивам бебето с по малки завивки.

# 212
  • София

Мерси
Защо искаш бели?Аз имам цветни и им слагам цветни пликове.пък и в началото ще завивам бебето с по малки завивки.

Ами не искам цветни, защото ако сложа бледо розави чаршавчета може да прозира, а размера го искам такъв защото бебешките спални комплекти са с такива размери

# 213

Илианка,честит рожден ден!Бъди здрава и много щастлива!

Сияна,дано сте по-добре сега!Пожелавам ви здраве!

Танче,май е по-добре да си останеш у дома,според мен!Но-всеки сам си знае!

За Коледа и Нова година ние ще сме в София,може би само в Новогодишната нощ ще вдигнем наздравици с приятели в заведение!

За капките против колики-ползвала съм Инфакол.Бях доволна,сега пак от тях ще взема,но наистина не са гаранция за справяне с коликите!
Ето тук една много полезна тема по въпроса:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0

Ванилка,на мен Анна много ми харесва,Анджелина,Анжела,Аделина също!Важното е да постигнете компромис и да няма сърдити и обидени!

За Мадъркер и др. ползвам Римини и Детство мое,Римини са по-изгодни и бързи!

Съни9,тук има екрю:

http://eladabg.com/bebeshki-olekoteni-zavivki-c-37_120.html

Аз ще си полегна,че нещо ме присвива корема цяла сутрин!И ми е на камък!Тони ще ходи с баща си на фризьор-малко релакс за мен!

# 214
  • Burgas

Мерси

Ами не искам цветни, защото ако сложа бледо розави чаршавчета може да прозира, а размера го искам такъв защото бебешките спални комплекти са с такива размери
Ами на Моника са цветни и не прозират.

# 215
Момичета здравейте  Hug
Записвам се ,че да не пропусна и тази тема и се връщам да прегледам старите ...

Искам и да се похваля, че най-после УСПЯЯЯЯХ да се нанеса в новото жилище,имам още много неща да свърша, но поне вече съм си на 2 мин. от болницата и съм спокойна  Crazy

Приемам свежи съвети за борба с хлебарките  ooooh! имаме закусвалня във входа... слязох до мазето преди седмица ,извираха от една тръба, на следващия ден  убих една вкъщи (пода ми е бял и се виждаше от километър) Shocked та се подготвям за дълга и неравностойна битка  Cry Споделих с комшиите и ги помолих да извикаме фирма да напръска в целия вход, но те разбира се никога не са имали такова нещо вкъщи и не виждат смисъл да се дават 20 лв. (не че са за 20 лв. де  Outta Joint) ,явно аз халюцинирам Crazy :Добре си бях в гората аз, нямам търпение да се запролети и пак да драсна натам  Cry

# 216
Здравейте!Ние снощи имахме гости и стана 2 часа докато легнем,та сега ми е едно такова чорлаво.
Танче,и аз мисля като Стар.Но ако тръгнеш трябва да правите доста чести почивки.
Марго нашето спасение за хлебарките е котето WinkМайтапя се,разбира се,дано намерите решение,че е неприятно Confused
Илиянче честит рожден ден,мила!Бъди здрава и щастлива,а февруари ще си получиш най-големия подарък!  bouquet
Ванилка аз също мисля Анджела за много сладко име(на братовчед ми малката се казва така и като знам каква е сладурана,та от там се влюбих и в името).
Съни9 честит 8-ми месец.
Пилио не мисли сега лоши неща!Почивай си и всичко ще се нареди!А бебо ще си седи на топличко до февруари Hug
Това за корема навътре ми е много смешно,защото съм го чувала и за себе си LaughingАма пък не съм забелязала гърба ми да почва да стърчи назад Grinning
Момичета исках да ви питам какъв термометър ще ползвате за бебо?
Лек ден на всички!

# 217
  • София
Привет!   bouquet
Честит рожден ден на ilianakirilova! Да е жива, здрава, изпълнена с положителни емоции!  newsm51

mama_widow, по-леко я карай, повече почивай и дано да спрат неразположенията!  Peace

За всички хаймани, които не са се спрели в последните дни и после са били застигнати от зверски контракции – спрете се, бре! Да не искате да родите през декември, ааа!  Naughty

Аз не се заглеждам много много как мърда бебето в мен, от коя страна, колко често, дали е пърхане, ровене, ритане, подръпване, преобръщане. Просто ми е много приятно. Малко ми е странно когато известно време нищо не става. По ми е спокойно, когато има движение, но това е всичко.  newsm68

Таткото е голям ентусиаст и той да усеща движенията, но постави ли си ръката, малкото се успокоява и не мърда въобще.  Heart Eyes

Относно предстоящите празници – най-щастлива ще съм ако сме си вкъщи, без никакви гости. Naughty Grinning Естествено ще има манджи и подаръци, но нещо не ми се иска да съм с „хора” (моя половин не го смятам за човек, или поне не за отделен такъв Grinning ).

За екзистенциалния въпрос – бременни навътре или навън  Thinking– аз нямам такъв „проблем” – отглеждам си един доста внушителен тумбак и още в края на 4ти – началото на 5ти месец си ми личеше определено (до преди това изглеждах напълняла и понасях съответните съчувстващо-злоради погледи от тези, които не знаеха Blush). Така че съм си бременна и навън, че и настрани smile3532

Аз съм освободена от работа (от ходене до офиса де, задачите ме чакат обаче) и съм се разплула с около 2 кг портокали до мен и не мърдам!  bowuu

Приятен ден на всички!  Peace

п.с. Има ли някой друг луд за лекцията утре в ЦУМ? Thinking

# 218
Йо, ти и на страни си бременна, пък аз и назад вече.

# 219
Мен пък все ми мрънкат, че корема ми бил малък, да съм ядяла повече, че бебето нямало да порасне. Направо ми писна, а си наддавам нормално, до сега съм +8, само дето в корема не приличам на бременна в 7ми месец, а на преяла...

# 220

Мерси
На кооперативния пазар по 12.50лв при един чичко.Ако искаш да ти обясня по-подробно драсни ЛС.

# 221
  • София
Здравейте и от мен!
Илиянче, честит рожден ден, бъди много щастлива!
Сиянче, дано не е нещо сериозно с този обрив и бързо да и мине на малката!  Hug
Маргарет, честит ти нов дом! За хлебарките, нашия комунистически вход е много организиран в това отношение /съседите са само пенсионирани военни/. Оплаче ли се някой и веднага викат фирма да пръска мазетата. Нямам идея колко струва, но е факт, че е достатъчно за да нямаме хлебарки и за 6г. тук съм видяла вкъщи буквално 2-3 бройки, за които вдигнах веднага олелия. Доколкото знам във вашия случай е добре освен мазетата първоначално , да се напръскат и тръбите, които минават през бани/тоалетни.
Ванилия, аз на твое място бих направила компромис, щом първото дете е кръстено на баща ти. Ти си знаеш най-добре, но ако се поставиш на мястото на мъжа ти, вероятно нямаше да се дадеш лесно, нали?  Mr. Green Laughing Анжела и Анелия са моите фаворити.

Мяуче и Готино, писах ви ЛС за отворените врати, успяхме да пробием и в двете болници /от раз, при това  Shocked/.

# 222
  • София
Йо, ти и на страни си бременна, пък аз и назад вече.
А, да... как можах да забравя?! И аз имам внушителен издатък назад  Blush

# 223
  • София
Продължавам,  Laughing
Пильо, не се шашкай, слушай доктора и си почивай, ще си родиш на термина!  Hug

За памперсите - днес разпитах обстойно кое и как - значи брат ми и снаха ми определено препоръчват Пуфис от тройка нагоре. На Памперс единица и двойка били ОК, но тройката е с кофти кройка и изпускат отстрани.
Пуфиса са категорични, че може да не се сменя двойно по-дълго време и издържат на доста течности /случва се при дълги разходки, сами ще видите, че когато сме по 5-6 часа навън в такова време например е мисията невъзможна да го гологъзиш това бебе в студа, за да му сменяш пропуснал памперс и мокри дрехи/. Естествено, няма общовалидно добър/лош памперс, всеки ще си намери правилния за неговото бебе.  Peace

Ай стига сте се хвалили пък вие - коя отпред, коя отзад. Аз тук стартирах с най-внушителни кг., държа си на първото място и това си е.  bowuu Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щом мъжа ми по нощите в просъница не се ориентира кое е отпред и кое е отзад, има да ми дишате прахтаааа... Joy

Аз ги изпратих моите гостенчета, момиченцето се събуди по някое време през нощта с намерението да си играем, едва я убедих да си легне.  Mr. Green

# 224

Общи условия

Активация на акаунт