Февруарки 2010 (32)

• 19 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Преди малко се прибрах пак от ходене по лекари и рехабилитации. Нашия обрив се оказа че е от претопляне. А вечерта на екшъна в едното такси беше ужасно горещо и най вероятно от там се е прегряла Ирена, но се оказа че тези секрети продължава да ги има и добре се е задръстила благодарение на едни прахчета които пие за рефлукс на горния тракт на хранопровода, абе нямам думи и се пак мажи с кремове давай сиропи. Нямам търпение след малко да я нахраня и да дам торбата с хаповете и си лягаме че не издържам за сън.

Vanilia и ние сме в такова положение като теб, Ирена е кръстена на майка ми по желание на мъжо  Crazy, и иска този път да го кръстим на баща му, но аз не искам да е нито на него нито на майка му. Искам да не е на никой а да си изберем нещо което ще се хареса и на двамата, но уви няма да ме огрее. И съм склонила по добре на баща му отколкото на майка му.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 22:02 от siqna.muk

# 226
  • Варна
ОП Пропуснах да честитя на рожденичката

Илияначе честит рожден ден да си жива и здрава, много щастлива и февруари да гушкаш едно здраво хубаво бебенце. newsm59 newsm59 newsm59  party023  Gift  bigdance2 Tada

# 227
  • Бургас
Девойче ,дай малко отчет ,само с едно плезене не мож` се размина  hahaha
Сиянка,дано да и мине бързичко на малката сладуранка  Hug

# 228
  • offshore & overseas
...Щом мъжа ми по нощите в просъница не се ориентира кое е отпред и кое е отзад, има да ми дишате прахтаааа... :35
Joy
В такива случаи истината се търси малко по-нагоре или малко по-надолу. Wink

Току що установих сериозен счетоводен или ноиски гаф в социалния ми статус и ще хвърчат глави!! #Cussing out #2gunfire

Нервна съм, щото май съм бременна, а и Халюша беше с лек спазъм сутринта, като я изпратих на ДГ.

# 229
  • София
Мяу, спазъм нещо като кашлица ли? Наш човек захваща трета седмица на градина, досега не е ходил толкова дълго без прекъсване заради сополи /пу-пу/.

А иначе мислих да не го разказвам това, че не е тема за гордост, ама една нощ съм с гръб към мъжа ми и усещам нахална ръка да ми опипва задните части.
Питам ядосано "Какво търсиш там?"
Той - "Макс."
Аз - "Чий ще го дири Макс в задника ми според теб?"
Той /вече разбуден и доста учуден/ - "Ами нали е кръгло, обърках се".
Завъртя се и заспа, а на сутринта имате идея колко му бях ядосана.

# 230
 rotfImbo
Ника, направо ще ме убиеш  Joy , голяма скица си  Hug
 И аз съм се окръглила бая, ама днес нещо забелязвам, че корема ми не е на мястото си  newsm78 в смисъл вчера беше долу-горе в гръдния ми кош, днес ми се види да е по-надолу  newsm78 дали е възможно или само си внушавам..пфф..

# 231
Ника  Joy ами объркал се човека,не му се ядосвай!То сега така викам,но ако бях аз сигурно щях в хола да го пратя да доизкара нощта.

# 232
  • offshore & overseas
Мяу, спазъм нещо като кашлица ли?
Мне, става дума за бронхоспазъм -- най-общо представлява затруднено и учестено дишане. Тя има тежка наследственост от баща си, който е астматик, и настинките винаги я удрят директно в гърдите (разбирай дробовете). Нямаше да е такъв проблем, ако позволяваше инхалации, но наскоро установихме, че е мисия невъзможна. Довечера смятам да направя някаква магия с физ р.р по време на къпането. Дано даде ефект. 
afwitch

А иначе мислих да не го разказвам това, че не е тема за гордост...
А, не можеш да си го държиш само за себе си, кой ще ни весели тук, ако не ти, с твоите забавни случки. Naughty Ма и мъжо ти си го бива, де...

# 233
  • София
 Joy Аз щях да се спукам от смях посред нощите на мястото на Ника... Joy  Joy

Мойто шкембе също е паднало малко, но това си е нормално. Има жени, които през цялата бременност носят ниско бебетата.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 14:00 от Karolin@

# 234
  • София
Е, аз не му се ядосвам насериозно, малко го заплашвам /че ще си намеря кой да ми цени прелестите/, малко се поглезвам /че откакто ме е взел съм станала кръгла, значи колко хууубаво ме гледа/.  Laughing
Иначе и двамата много носим на майтап и такива бъзици си праскаме, че сме падали по пода от смях, детето отначало плачеше като ни видеше в такова състояние. Сега вече и той демонстративно се залива от смях без да знае причината.  hahaha

Мяу, дано не се влоши Халята.  Hug

# 235
  • offshore & overseas
И ние щяхме доста да се повеселим на мястото на никини, но аз съм за оплакване, мъжа ми по-скоро би потърсил задника ми, отколкото щерка си в тумбака ми. Laughing

Ники, Hug И аз на това се надявам! Praynig

П.П. Като казахте за смъкнатите тумби, и аз забелязвам такова нещо. Да си призная, даже лееекинко се притесних и се притеснявах тъй цял ден вчера. Днес обаче ми мина.

# 236
Ника  Joy hahaha Joy newsm62 smile3532 направо ме разби бе жена. Еййййй повдигна ми малко духа да знаеш.  Peace

Мяу, дано не е нещо сериозно с Халюшата  Peace
За имената не ми се говори щото ние сме в тиха война с мойто мъж. Незнам как и кой ще надделее, но засега тази тема не я коментираме много много (даже хич)  Whistling

За капките против колики аз предния път ползвах Лефакс и сега ще си взема от него. Тя и Ванеса не беше с кой знае какви колики, но пак беше нещо успокоително (за нея или за нас не е ясно)  newsm78
Относно памперсите аз доста дълго време бях с Памперс до момента в който не почнаха сериозно да пропускат. Но това се случи някъде към рамер 4-5.После минахме на Либеро и съм много доволна. Сега ще видим.Отначало може пак с Памперс пък после.......

За бременността дали "навътре" или "навън"  hahaha Joy този път съм само навън. Виж с Ванеса бях във всички посоки  hahaha
Оххххх исках още нещо да напиша ама..............  newsm78 newsm78

# 237
  • София
Ааа, Ника, мъжът ти е супер! Много поздрави да му предадеш от нас!  Hug

# 238
  • York
Аз - "Чий ще го дири Макс в задника ми според теб?"
Той /вече разбуден и доста учуден/ - "Ами нали е кръгло, обърках се"
smile3532 smile3532 smile3532

Нямах настроение, но Ника се погрижи за мен без да иска  hahaha hahaha
Моята беболана е завъртяна с главата надолу и е твърде близко до изхода и не ми дават дълги разходки, а мен за кратки ме мързи да излизам. То докато се облека, да се намоткам, да стигна до морската градина ще мине един час. Не си заслужава за разходка от половин час да правя всичко това. Ще видим какво мислят задните ми част по въпроса след като се заседя у дома повече.  Mr. Green
Цял ден зяпам онлайн магазини, че съм решила да си спретна една комплектче за изписване, различно от турските, които има по магазините.

В сряда съм на ФМ и нямам търпение вече.
Почнах да се притеснявам доста как ще се развият събитията.

# 239
  • България/Германия
Здравейте мамчета,

Честит празник на именниците на патерички и честит рожден ден на Илиана!   ura

Аз днес спах до 12, не знам какво ми стана  Confused Поне да се бях наспала както трябва, а то само едни кошмари, които сега се опитвам да си изхвърля от съзнанието.

За движенията на беб, и аз много не съм се замисляла кое движение какво точно означава, само ритничетата ги различавам ясно. Много ми е смешно, че по време на активните периоди на бебенцето като си сложа ръцете на корема и почти веднага ще усетя я ритниче, я потупване или лекичко наместване, а когато таткото си сложи ръката, бебокът не смее да шавне.

Име още не сме измислили  Confused Нямаме проблеми с кръщаване на родители, защото мъжът ми от самото начало каза, че не я харесва тази традиция, а за мен беше повече от добре дошло, направихме списък с имена, които по принцип ни харесват, обаче аз още не съм открила името, което наистина да ми легне на сърцето и това си е. А пък милото си имал име-фаворит, но се дърпа да ми каже кое.  #2gunfire

НикаJoy Joy Joy

Ще ходя да си направя една салата, макар че зеленчуците в този сезон са  Sick

Общи условия

Активация на акаунт