Февруарки 2010 (32)

• 19 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Имам едно въпросче Simple Smile
На тези прахове дето пише sensitive, стават ли за бебешки дрешки, имам в предвид Персила?
Нещо този Тео-бебе не ми вдъхва доверие, не мисля че пере хубаво.

# 661
  • София
Светулке, за зехтина - аз бебето го мацотех с това нещо - слагах в бурканче, затварям, варя на водна баня 10 минути. Сега пък четох, че не било хубаво да се преварява - убивало се всичко полезно в него, затова не гарантирам кой е правилния метод.

За работата - аз реших, че съм си по-важна и хич не ми пука от нищо - в отпуски и болнични съм почти от началото. Ай сиктир, първия път като работих като кон, точно така се получи накрая - злобни коментари и простотии /от колеги/. Добре, че клиентите ми звънят отвреме-навреме, че не са ме забравили и за първото бебе ми пратиха подаръци някои от тях, много мило ми стана.
Сега си бременея на спокойствие.  Grinning

За праховете - ползвала съм Тео бебе, Сано, Ариел и Персил. Не мога да определя кой е най-добрият от тези, май не намирам кой-знае каква разлика.  Thinking

# 662
И аз тъкмо мислех тия дни да купя Персил от Метро - някоя по-голяма разфасовка, че нали трябва да перем дрешките в скоро време. Мен една приятелка ме снабди със солидно количество бебешорски дрешки - много сладки, та ще трябва да ги изпера и изгладя все пак.

Аз от вчера съм на вълна пране - вече не остана място, където да простирам - сушилника, терасата, банята, май ще трябва да поизчакам със следващата пералня. Ама като знам досега какъв прахоляк беше из къщи и всичките дрехи са били изложени на това и ми се иска всичко да изчистя.
Ние още не сме готови с ремонта де - частта от кухнята, където ще ни е трапезарийката е на цимент  Sad А майсторът завършвал някакъв друг апартамент и не можел да ни обърне внимание. Ох, много искам вече следващата седмица да се свърши и това и да спрем да газим прахоляк  Praynig И всичко да е подредено  Crazy
Май ме обхваща, както Ника казва - периода на гнезденето  Joy Ами кво да направя - искам толкова много неща да направя в това апартаментче  Crazy

Иначе днес доста неща посвърших - дадох костюма на мъжа ми на химическо, че утре са на фирмено парти, ходих до Топлофикация, която се оказа в Надежда - на доста странно място  #Crazy Радвам се, че успях да отида по светло...
А сега правя първите в живота ми макарони на фурна. Стискайте палци да съм сложила достатъчно захар  Praynig , че вече ще ме изселят с моите "диетични" десерти ...  Joy

# 663
  • София
Светулка, Ника ти е обяснила. И докторката каза, че се затваря зехтина добре в стъклен съд и се преварява на водна баня.
Сънитка, и аз съм се чудила и честно казано не зная защо се получава така. За  мен е малко комплексарско и е може би народопсихология. При нас винаги е имало предатели, подлизурковци - историята ни го доказва. Ставаме много устати, когато някой друг носи отговорността, обичаме да сплетничим, да лицемерничим. И можем да обвиняваме смело, когато липсва човекът да се защити. Гадно, ама факт! И така е най-удобно, който си е тръгнал, той е виновен за всичко!! Thinking
Ника, много си права, да ти кажа!! То е ясно, че човек трябва да е егоист. Аз преди няколко месеца след един ужасен ден с клиенти, които ме бяха вбесили до немай къде,  #Cussing out не спах цяла нощ и после ми вливаха магнезий в Шейново. И тогава си казах - край!! Ще правя нещата, но умерено и без да влагам излишни нерви. Беболанка ми е най-важна!  newsm32  Heart Eyes Хайде де!!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 15:35 от Elidam

# 664
Кристинче, точно този Персил дето пише sensitive е бебешкия.Много е хубав.Аз купих от Метро 2 кг. такъв и съм много доволна.Вече изпрах и изгладих каквото бяхме купили.Даже си купих и бебешкия омекотител на Ленор - белия

# 665
Привет!  wavey
Аз преди малко се прибрах от пазар с маминка за повдигане на духа  Simple Smile Уморих се едно хубаво и сега почивка..
Мария Лакова, не искам да те притеснявам, но дясната ръка на майка ми е в същото положение-увреден карпален нерв и шип на врата...има си всичките екстри като безчувственост на трите пръста и страшни болки...Юли месец й се наложи да прави операция заради изтръпналите пръсти, да се освободи до колкото е възможно каналчето, през което минава този нерв, но тя е учителка и няма начин ...Мн е неприятно наистина, не й минава по никакъв начин...дори на санаториум беше заради това, тогава само се чувстваше добре...заради процедурите, които правеха, но сега положението е пак същото за съжаление  Confused Няма лек и това е..само облекчаване чрез рехабилитациите по разните санаториуми...Не се притеснявай  Hug дано не съм те отчаяла...

# 666
  • София
Плами, дано се приключи скоро ремнта у вас, че и аз много мразя да ми е разхвърляно и прашно. Помня, че когато се нанесохме тук изпрах 17 перални за един уикенд.  Crazy Това и беше бойното кръщене на пералната, още си работи даже.
Естествено, нямаше място къде да ги простирам, всичко беше по три ката едно върху друго, част от изпраното остана по легени и кошове и после мъжа ми цяла седмица беше простирал, прибирал и поздравявал родата от моя страна, в частност мама.

На мен още нищо не са ми дали като дрешки, аз отделих от дрехите на Борис които стават за новородено и дори снощи се чудех кога да я почвам вече тази дейност с прането и подреждането.

# 667
  • София
Да се оплача - новото ми яке е прекалено мечешко. Малеее, като се видях в една витрина, даже моето претръпнало око се уплаши.  hahaha

# 668
  • Бургас
Ника аз моето още докато го мерех се уплаших,ама на .....  Hug
Аз съм по-страшна със сигурност,едва ли има някой по-зле...  Mr. Green
Момичета стискайте палци ,че се тръгва по доктори

# 669
И аз едвам чакам да поръчаме скрина и леглото, за да изпера дрешките,но си казах, че като ми мине предгледа на 18, тогава ще ги поръчваме заедно с количката.Много ми е мерак,вечер като ми стане скучно (мъжа ми понякога е и нощно време на работа) започвам да ги разглеждам пак и пак дрешките Simple Smile  Също така нямам търпение да го нацункам това бебе, заплюла съм си краченцата първо, много обичам бебешките крака, чисто нови и меки.
Май е време да вляза вече в банята, че е срамота.

# 670
Да се оплача - новото ми яке е прекалено мечешко. Малеее, като се видях в една витрина, даже моето претръпнало око се уплаши.  hahaha
Недей така, Ника Praynig
Виж какви хуубави меченца има, пък и сега е зима - не можем да ходим кожа&кокали Mr. Green

SuNnY SkY ,
Стис! Hug

# 671
Съни стискам палци!Дано успееш да уредиш и болничния! Peace
И аз съм в едно чудене кога да започна да пера и подреждам дрешките,в някои моменти си викам,че има време и може след Нова Година,но в други ми идва да започвам...

# 672
  • София
Кристинче, влизай, че да не се изненадаш като мен вчера - докато стане баба Меца и водата спряла.  hahaha А за целуването - на мен ми дадоха веднага да го целуна /е, бяха го позабърсали малко, де/ - целунах го по бузката и ръчичката и мога само да ви кажа, че никога не съм целувала нищо по-меко и прекрасно. След няколко часа на въздух вече кожата не беше чак толкова мека, първият допир беше страхотен.

Засега реших да си нося старото яке, пък това някак тихичко ще го пробутам на мама, че ако ме усети мъжа ми... пак ще ми трие сол на главата къде блях в магазина и т.н. Велв, ти като ме видя душо на живо - къде у мен кокали? Само на рентген се доказва съществуването им.  bowuu

Съни, стиснати палци и от мен, дано пробиеш системата!

# 673
Аз днес бях на отворените врати в Щерев,където ще раждам,впечатленията ми са хубави Simple Smile
Видях родилната зала,предродилната,стационара,видях и едно малко бебче току що родено Rolling Eyes много сладко Simple Smile

Питах за мъжа ми и акушерката каза че няма никакъв проблем да присъства както ако е нормално,така и на секцио,много спокойна атмосфера,супер уютно и чисто,ако искаш може да си сам,може и бащата да спи там докато трае престоя на мама и бебе в клиниката,та там ще раждам вече 100 процента Laughing

# 674
Илианче за клиниката на Щерев мога да кажа само страхотни неща!Радвам се,че си я избрала(и малко ти завиждам Embarassed,ама благородно,но финансово в момента не мога да си позволя да родя там).

Общи условия

Активация на акаунт