Февруарки 2010 (32)

• 19 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Предишния път си перях основно с Тео то, ама то беше едно хубавко без тъпото алое, но сега нямам намерение да го пробвам. Купих си този новия Surecare ама течен. Сега ще го видим що за стока е. Иначе мисля и Сано да си взема.
А дрешките ги изпрах първо с нашия, щото тези от каката които стават първитебодита и камизолки за 7 години бяха станали жълти, ама жълти. Сега чакам милото да направи скрина и тогава с кеф ще си ги изпера и прибера там. Та веченямам никакво търпение. Тази събота вече ще е готов и се почва прането. Само дето не знам къде ще ги сушя, че вън се опушватмного и миришат на въглища - нали до нас има къщи. А вътре ни е толкова влажно, че се притеснявам да не докарам някоя беля на каката с тая влага.

# 676
Илианче за клиниката на Щерев мога да кажа само страхотни неща!Радвам се,че си я избрала(и малко ти завиждам Embarassed,ама благородно,но финансово в момента не мога да си позволя да родя там).

# 677
Супер много съм доволна от отношението и грижата за пациента в тази клиника,на много високо ниво са.Аз от самото начало си следя там бременността

# 678
silvery относно доктора в МД, аз ще раждам при д-р Хранов. Преди раждах при него и горкия стоя 12 часа до мен докато родя, умее да успокоява и мисля че е добър избор. Дано не бъркам и всичко мине нормално. Ако те интересува пиши на лични.

За бебешкия прах, преди перяхме със Сано, ама нещо не ми изпираше много хубаво, ако има петна си оставаха, сега май ще е Персил или Тео, Тео също съм ползвала, не беше лош.

# 679
Относно якето - на мен не ми се даваха излишни пари и открих, че единствената връхна дреха, която ме обръща цялата, че се и закопчава даже, е едно мое старо еко-палто - е това вече си е мечка - черно и пухкаво  bowuu Даже се виждах уикенда с приятелката ми и тя директно ми каза, че приличам на мечок  Blush
Еми да, ама пък ми е топло  smile3534

# 680
Ох, ще ви изям с тези ваши мечешки палтенца  Hug Аз също реших да не давам пари за яке, че после кой ли ще го носи, та се сдобих с едно на майка ми...Чувствам се странно, щото никога не съм се виждала с подобно яке, но какво пък..сега ни е простено  Mr. Green

# 681
АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КЪДЕ МИСЛИТЕ ДА ПРЕВАРЯВАТЕ ВОДАТА НА БЕБЕТО-В МИКРОВЪЛНОВА ,В ЕЛ. КАНА ИЛИ В ТЕНДЖЕРА НАПРИМЕР.МНОГО ХОРА СА СКЕПТИЧНИ ЗА МИКРОВЪЛНОВИТЕ ,ЧЕ БИЛИ ВРЕДНИ И Т.Н.
ИМАМ ЕДНО ГОЛЯМО ЯКЕ УШИТО ОТ СВЕКИТО,НЕЩО КАТО ШУШЛЕК,СПЕЦИАЛНО ЗА ГОЛЕМИЯ МИ КОРЕМ,НО ОЩЕ НЕ СЪМ ГО НОСИЛА.

# 682
  • София
АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КЪДЕ МИСЛИТЕ ДА ПРЕВАРЯВАТЕ ВОДАТА НА БЕБЕТО-В МИКРОВЪЛНОВА ,В ЕЛ. КАНА ИЛИ В ТЕНДЖЕРА НАПРИМЕР.МНОГО ХОРА СА СКЕПТИЧНИ ЗА МИКРОВЪЛНОВИТЕ ,ЧЕ БИЛИ ВРЕДНИ И Т.Н.
Аз мисля да заложа на ел. кана.

п.п 1. Да бе верно...тя трябва да ври поне 10 минути... ще е в тенджерка значи...

п.п 2. Мойта щерка е кърмена, макар и с дохранване и пиеше вода като за световно...

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:50 от Karolin@

# 683
  • София
Шомире, аз ще преварявам в една малка тенджерка на котлона, защото я оставям да ври 10 минути за да е напълно чиста, в МВ няма как да стане това. Иначе в МВ претоплям абсолютно всичко, дори и водата за адаптираното мляко /сина ми не е кърмен/. Сега гледам, че снаха ми като си я превари водата я сипва в един термос и и държи топло/горещо 24 часа. Направо от там си сипва за АМ.

П.П. Ако пък успея този път с кърменето - няма да има нужда от тази процедура въобще.  Laughing И без друго бебоците не налитат кой знае колко на чистата водица за пиене, вероятно ще предлагам розов Девин или Савина без да варя нищо този път, а основното ще му е кърма.

# 684
На мен още си ми стават якетата от преди да забременея, както е тръгнало май ще си изкарам с тях до края.

# 685
Аз също мисля да преварявам водата в тенджерка,на котлона.Мисля да купя някоя малка и да се ползва само за това.
Мислите ли,че ще имаме нужда от термо-чанта,загледах се в една и си мисля,че като тръгнем по разходки ще ни е удобно със шишенцата?

Илианче при кой лекар си?

# 686
ТЕРМО-ЧАНТИТЕ СА ГОЛЯМО УДОБСТВО ,САМО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ВЪТРЕШНОСТА,КОЛКО ШИРОКИ ШИШЕТА МОЖЕ ДА ПОБЕРЕ,ЗАЩОТО ИМА ЕДНИ С ТЕСНИ ДУПКИ И НАПРИМЕР ШИШЕТА НА АВЕНТ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОБЕРАТ.

# 687
Върнах се. Ходих с майка ми до Вис Виталис и Малечко на оглед и забърсах разни дребни нещица.

Ползвам палто на майка ми, което с корема ми пасна идеално  Grinning. За разлика от моят скромен ръст, тя е 1.75 и е по-едра от мен. Разбрахме се да потърси още нещо подходящо в нейния гардероб, ако застудее още, че това не е за по-голям студ от днешния. Аз имам толкова много и различни палта от преди бременността, че не искам да трупам още купувайки сега.
Ние в събота ще разместваме в спалнята, за да направим място за легълцето и шкафчето, но преди да ги купим трябва да се направи един бърз козметичен ремонт на спалнята (нали ни наводниха леко да им се не знае, чисто ново беше  #2gunfire ). Иначе още харесвам тук там легла и шкафчета, не съм се спряла окончателно на нещо.
Да ви кажа, че нещо ме обхваща лека паника относно набавянето на всички необходими неща за бебето, болницата и т.н.. Влязла ми е една супер досадна муха в главата, че време не остана. Пък то си има около 2 месеца. Не мога да я прогоня и туй то и се шашкам за глупости ooooh!
Ели, мисля, че не е/са от мазилото обрива/стриите. Ползвам го от 3 месеца и едва преди седмица две се започна с този сърбеж. Плюс това аз мажа с него и гърди и дупе, не само корема, и би следвало и те да се обринат, ама не това е случая  newsm78. Ще преваря малко зехтин да видя как е. Че като си представя една мазнотия и лошо ми става  hahaha.
shomire, и аз ще преварявам в ел. каната.

# 688
Ох за днес приключих с работата! Сега мисля да сеотдам на заслужено лежане.
Иначе за преваряването - и азмисля на тенджерка ако нямам кърма. А за термочантите - харесах една мека на Томи Типи за едно шише и мисля нея да купя. Ама това по натам като видя дали ще ми трябва изобщо. За лекар от МД - и аз както бях споменала преди, съм при д-р Димитър Гунев.
Отивам да полегна. Хубава и спокойна вечер, мамчета!
 newsm08

# 689
  • Велико Търново
Здравейте, мили мами!
Дойде време и аз да се отчета с пола на нашето бебче. Момиче 100% stork-girl
Всичко се развива нормално, страшни гимнастики прави в корема ми. Колкото по наближава срещата с беба, толкова повече ме хваща шубето.
Да Ви се оплача, от две седмици ме мъчи една хрема, нещо ужасно е просто  Cry и имам странна болка точно под гърдите, която се мести на гърба, док каза, че е нещо нормално но все пак кажете си и Вие мнението, на някой случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт