Отговори
# 390
Аха, ок е така, идеално. Hug

# 391
не са малко .голями са ябълките. Но може би това че са зелени и кисели ми засилва апетита. или с тези портокали , които след 30 мин , вече съм минала 3 пъти през wc. Може би трябва на едно от храненията да ям банан та да ме засити .Е -е и аз съм си малко лакома. Мога и слон да изям . Laughing

# 392
Момичета, 4ти ден и се чуствам прекрасноооооо! Нямам никакъв апетит!  newsm44

# 393
  • Sofia
В почти всеки фитнес има уред за измерване на мазнини...Уред ТАНИТА дава най-точен резултат,измерването струва около 5лв.,а някъде го правят и безплатно/проверете в Гугъл/.Медът в чая не го спестявайте,4-5ч.л.на ден няма да ви навредят,напротив...усещането за глад ще се притъпи,а и мозъка има нужда от захар...

# 394
Здравейте, днес ми е 5ти ден. От време на време чувствам глад, но като цяло съм ОК. Имам нарушение на диетата на 3ти ден. Бях на рожден ден и си хапнах парче торта и няколко бадема. Но от тогава съм стриктна. Не съм се теглила още. Смятам да се кача на кантара на 10- тия ден от диетата. Дано да издържа до тогава.  Laughing

# 395
Имам чувството , че ставаме повече. Моля Ви се пишете по честичко , че сте ми за стимул.направо съм озверяла.Има и друг фактор , днес си почнах Дуфастона и по принцип от него много ми се яде , но няма да се предавам. 5 дни гладувах и сега да се предам не върви .
Утре иска ли някой да лунува с мен . newsm17

# 396
  • La casa de Mickey Mouse
първи успешен ден завършен
не ми беше нито лесно нито трудно, малко гадно ми беше вечерта, но си намерих занимание, вместо да седя на масата, изпих един чай с мед и си заситих глада, да видим утре как ще мине
krasavica_t  казвай от кога до кога и какво е позволено, до колкото знам май само вода или се лъжа
може и да се пробвам но не обещавам
наистина колкото сме повече толкова по добре
а аз съм с МЦ и ми е едно подуто, неприятно, но поне плодовете са сладки и си залъгвам глада за шоколад и сладко, че на мен това ми е най големия проблем

# 397
Mini Mouse от това което прочетох може вода , чай и фрешове. А иначе започва днес в 12.59 .мисля , че свършва утре оо това време.
Аз започвам 6 ден .За сега без никакви прегрешения newsm44.За 5 дни - 3.4

# 398
Здравейте момичета, приемате ли новобранци в отбора Crazy?
Правила съм няколко пъти плодуване и винаги има невероятен резултат при мен Peace. Сега ще ми е мнооого трудно, понеже имам доста за сваляне. Но знам, че с вашата подкрепа ще се справя  Heart Eyes.

# 399
Разбира се , че приемаме нови плодчета.Както е казал Мечо Пух "Колкото повече , толкова повече " Simple Smile.Ако имаш вре ме и желание , сподели миналите пъти за коко време , колко свали. и т.н. Успех и много минуси да отчетеш

# 400
krasavica_t хайде и аз с тебе, ще се пробвам с лунуването (ох как звуци), тъкмо имаме в двора три портокала, отрупани с плод и няма кой да ги яде, та ще правя фрешове и ще пия чай, но си казвам от сега без кафе не мога, с анемия и ниско кръвно съм и рискувам да припадана в офиса, та не ми се ще да шашкам колегите, та сутрешното и следобедното кафе няма да ги пропусна

# 401
Последния път, когато плодувах, беше преди почти 2 години  Peace. Тогава отслабнах със 17-18 кг. Но после забременях с второто си дете и не се ограничавах  #Cussing out. Много бързо върнах килограмите си Cry.
Синът ми вече е на почти 10 месеца, но за съжаление от както родих не съм свалила и грам, даже качих 4-5 кг. Дето разправят, че когато кърмиш, много лесно се сваля, въобще не е така (поне при мен  Wink). Гладуване му е майката, няма как. Вярно е, че аз хич не съм се ограничавала, а и съм си лакома Embarassed.
Дано да успея да се преборя, че вече направо се побърквам. 

# 402
Mini Mouse много се радвам , че ще лунуваш с мен. И аз да ти кажа кафето въобще не го пестя.  Laughingоххх дано има утре много минусчета да се хвалиме

# 403
аз твърдо съм решила да не се меря, даже скрих кантара
гледах захранването, има доста неща които тук не мога да намеря, както и такива които не обичам, какво да правя
аз съм едва втори ден на плодове и вече мисля за захранване, но това едва ли не е най важната част, не искам да сгреша, давайте съвети какво да правя
мисълта ми беше за алабаша тук го няма с какво да го заместя с другото ше се справя

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 19:23 от Mini Mouse

# 404
И аз почвам да си мисля за захранването много . Не че обичам варени картофи , но в момента направо са ми блян и салата домати със сирене много ми се яде от 3 дни. Ужасно е . Мен много ме е страх да не се издъня при захранването .

Общи условия

Активация на акаунт