Отговори
# 405
Здравейте плодчета, днес ми е 4 ти ден, всичко е наред само дето съм хванала някакъв вирос  и не мога да се оправя още. Корема ми доста се по прибра, но ще се премеря чак след 7 мия ден.
Захранването е много важно, ще ви споделя моите грешки предни пъти. Миналата година след 10 дни на плодове  първия ден от захранването изядох домат, който е бил пълен с нитрати и се обринах по цялото тяло и после 4,5 дни не можах да се оправя, а на 7 мия ден от захранването хапнах малко сирене и глезените ми се подуха до такава степен ,че трябваше да ям пак 2 дни само плодове за да се оправя. Следващите 2,3 пъти плодувах само по 5 дни с 5 дни захранване и беше по-добре, въпреки че пак се обривах в лицето . Надявам се този път да се справя по-добре със захранването, но определено не смятам да правя повече от 7 дни на плодове на този етап, въпреки че много ми се иска да направя 20 дни, но ще го оставя за в бъдеще.   Wink
Успех на всички  Hug

# 406
  • La casa de Mickey Mouse
така мина и втория успешен ден
krasavica_t  издъних се с лунуването, синът ми сноши поиска банан изяде половината и аз без да се замисля изядох другата половина, ами какво да ти кажа умрях от яд, но се издъних признавам си
иначе, тази сутрин ми прилоша, легнах за 5мин, и се оправих, но нямах и избор трябваше да тръгвам за работа и да водя малкия на градина
мислех че ще ми е доста по трудно, за сега нищо не ми се е прияло, не изпитвам глад което е най странното, по принцип като се храня нормално, в 12 вече умирам от глад и едва изчаквам обедната си почивка, да се прибера да хапна, но сега не е така
единствено днес трети ден се чувствам малко отпаднало, но мисля че е нормално
дано успея да продължа със съшия успех
захранването ще го спазя точно както е по схемата, единствено алабаша го мисля, просто ще го пропусна, няма какво друго да направя
имам един въпрос, медът ми е обикновен мед от магазина, със сигурност има доста гликоза, да продължавам ли да си го слагам в чая или да го спра, аз си слагам по една чаена лъжичка, засища ме много и се чувствам много добре след като пийна един чай

# 407
  • Варна
Здравейте мацки!
От днес и аз съм с вас. По принцип съм много лакома и как ще устискам не знам дано се мотивирам покрай вас. Доста често карам по няколко дни на плодове, защото много ги обичам.
Купих си и фет бърнър пия го от 4 дни, но вчера ме беше подгонила лакомията и си хапнах славно а тази сутрин като изпих бърнър4то падна такова яко драйфане. Хубавото е че поне няколко дни няма да мисля за храна.
Започвам 63, 1,68. От доста време се въртя около тези килограми сигурно около 2 години.
Mini mouse дърветата с портокали звучат страхотно...още си ги представям:)
Pelagia и аз при кърменето качвах по 7-8 килограма, но пък спрях ли да кърмя се стопявах. Ей сега да съм пак 9 месеца след раждане ама няма....и двата пъти свалях много бързо.
Успешен ден на всички  bouquet
Отивам да плувам че ми писна цял ден в къщи.

# 408
  • Sofia
Алабаша не е най-подходящ/трудносмилаем е/,заложете на картофи ,броколи,брюкселско зеле ,карфиол и моркови/на пара/,всичко друго сега е силно нитратно и обривите са неизбежни....

# 409
След като изкарах 24 часа лунуване на вода. днес ми е много отпаднало . след като приключи лунуване хапнах 2 бебета круши  и за 4 часа съм си приготвила един банан , че ми  е толкова лошо . иначе за 6 дни - 3.7 кг.  Започнах на 64 при 1.67-68

# 410
за нитратите не знам, тук е топло, има вече домати не от оранжерии, просто няма зима, имаме проблем със зимните плодове, например ябълки, круши сливи не виреят при нас по вероятно е те да имат нитрати, ще се опитам да внимавам, но ми прави впечатление че в предната тема има друга схема за захранване, коя в крайна сметка да спазвам
за дърветата какво да ви кажа, красиви са, но толкова много портокали няма кои да ги яде, само събирам и хвърлям, направо грехота
аз днес след обяд се чувствам много по добре, не ми е отпаднало, но нямам никакъв апетит, изядох един банан и ми стана тежко, чак се учудвам, а съм по принцип много лакома, готвя без проблем, не ми се яде и това, ха сега де, нямам обяснение, но дано да е така и за напред
точно на последния 20 ден ми се пада да ходя на юбилей, ще се празнува в заведение, не мога да не отида, кажете какво да направя, не мога да не си поръчам нищо, ако си поръчам една зелена салата и си хапна някое и друго листо без да я увкосявам, от сега го мисля този рожден ден, не ми е че ще се изкуша, а че не мога да не поръчам нищо, ще обидя рожденика

# 411
Mini Mouse, не може ли да си поръчаш плодова салата, но без сметана и т.н. само с мед...мисля, че това е възможно.

От днес и аз съм с вас, изкарах деня много леко...откога се каня да започна и все не успявам....е, днес беше денят  Sunglasses Много пъти съм гладувала, сваляла съм по много и съм безкрайно доволна. Сега планирам 20 дневно и ако се чувствам добре, може да удължа до 30 (вече съм го правила 30-дневно и ми беше много добре Simple Smile Ще гледам да се включвам по-често и аз за стимул. Само да дам един съвет за начинаещите...не е въпроса само да се гладува, а да се приеме като начин на живот и след гладуването да се спазва по-здравословна диета. И като се гладува се прави както трябва...а не "изядох една солета или 1 маслина..." Разберете, че това не е основата на режима и няма място за "малки" прегрешения, защото в последствие могат да станат много големи... Това е, до тук с конското (провокираха ми няколко мнения по-напред  Wink ). Глад му е майката и...четене за по-незапознатите.

Лека вечер от мен  Hug

# 412
ooofff и това си го мислех до тогава има време и ще видим какво ще има в заведението и какво мога да си поръчам, при всички положения ще ми е 20 ден, предполагам последен и ако не мога да мина с плодова салта ще си поръчам една зелена салата и ще се захраня предварително, без да прекалявам и без да овкусявам
а за конското разбира се, че имаме нужда от едно подритване така да се каже, още повече от някой минал по тоя път
отчет за днес, след хилядите нерви и проблеми на работа успях да пропусна едното си ядене, но карай какво да се прави
та две кафета два чая един банан и две круши е резултата
дано да имам волята да издържа, за сега не го виждам непосилно или много изтормозващо, просто разбрах за себе си обади ли ме се корема му давам чай, ако не е време за плод и ме оставя на мира

# 413
На мен ми е 7- ми успешен ден. (без нито едно прегрешение).остават 6 кила и сега проблемът е че не знам колко дни още трябва да гладувам , и после захранването. Mini Mouse на теб кои ден ти е ?ooofff  успех на теб и да ни се караш по често , определено имаме нужда.А и то си е за наше добро

# 414
днес ми е 3-ти ден, всичко върви добре. само дето съм доста гладна все още.. надявам се стомаха ми да се свие скоро, че така е много терсене  Rolling Eyes

# 415
  • Sofia
На мен ми е 7- ми успешен ден. (без нито едно прегрешение).остават 6 кила и сега проблемът е че не знам колко дни още трябва да гладувам , и после захранването. Mini Mouse на теб кои ден ти е ?ooofff  успех на теб и да ни се караш по често , определено имаме нужда.А и то си е за наше добро
        Ако в началото си сваляла повече ,след 7-10ден започва забавяне в сваленото,но не трябва да те отчайва,сваля се и по време на захранване...аз свалих 15кг.за 30дни гладолечение...при захранването15дни -5кг.

# 416
Doli , демек си свалила 20 кг общо за 45 дни ли?  Laughing

# 417
Doli страхотни резултати, ох и аз искам, аз имам да свалям около 10кг, след това като се видя ще преценя дали искам още или не, но ако преценя че искам още, най вероятно ще почина месец и ще повторя, хубаво е че и по време на захранването се сваля, много го мисля това захранване
един въпрос, на обяд обикновено хапвам два по малки банана, проблем ли е това или да ги сменя с нещо друго
krasavica_t супер, продължавай все така, колко минус си за 7 дни
на мен ми е 4 ден, за сега успешно, сноши за първи път изпитах глад и изпих един чай, не знам дали е било правилно кажете сбърках ли
претеглих се преди да започна, до сега не съм се кацвала на кантара, много се изкушавам но няма да се каца докато не минат 20 дни плодуване, не искам да загубя мотивацията си заради някои ден задържане, което несъмнено ще го има, освен това съм с МЦ, така че не знам колко ще е са достоверни данните

# 418
Mini Mouse, според мен няма проблем да си хапваш банани Peace. Това дето го разправят, че от банани се пълнее, не е вярно.
Аз също при плодуване като Доли съм сваляла по 20 и повече килограми, но това е, понеже има много за сваляне  Embarassed. Дано и сега да успея  Praynig

# 419
  • Sofia
да,за 45дни-20кг.и още 7кг.з-то беше лято и карах почти на дини и салати,но не ги задържах всичките свалени кг.През зимата качих няколко,но сега пак се взимам в ръце и дано успея,з-то всеки може да гладува,но захранването и поддържането е много трудно...но това е единствената диета,която мога да изпълнявам и да се лекувам едновременно със свалянето и пречистването,да се чувствам жизнена и щастлива,лека....

Общи условия

Активация на акаунт