Отговори
# 420
Doli , евала..напълно те разбирам и за мен това е режимът, който трябва да спазвам и ми действа страхотно  Peace

Mini Mouse, според мен не са проблем 2 банана на обяд. Въпроса не е да умираме от глад...щом те засищат не се отказвай от тях. Не трябва да се прекалява с тях, но сеима предвид да ядеш по 2 кила на ден, а не 2 бр.  Wink

Яжте плодове, само това може и не се ограничавайте от тях....това е лечебно гладуване и път към по-добър живот, а не към анорексията.

# 421
  • Sofia
Точно така,повече плодове трябва да се приемат...За успокоение на тези,които смъкват повечко кг.за кратко време от собствен изпитан многократно опит мога да кажа,че кожата става чудесна,изчистена и като цяло лицето грее,нищо по тялото не увисва,напротив стяга се кожата,изчезва целулита...направо всичко е супер.Много пъти когато съм провеждала гладуването и са ми правили комплименти,че нещо има промяна в излъчването ми от хора,които не са знаели,че съм на диета.Не споделяйте с всички,че сте на специален режим,има много завистници,които ще искат да ви провалят в усилията ви.Днес ми е 1-ви ден,пожелавам си успех и постоянство  bouquet

# 422
Mini Mouse 7 дни - 4.1 кг . мисля , че е добре. Но това , че остават още 6 а съм озверяла вече почвам да се демотивирам .Не мога да ви опиша колко ми се ядат домати със сирене ,За сега 8- мия ден ми е успешен .Аз от 2 дни съм включила и бананите и продължавам да свалям (е по банан на ден и то на обяд), така че май наистина не са проблем . Най - хубавото е че като сее събудих бях 59.9 . не е това което искам , но пак е под 60 дори и със 100 гр. изглежда по различно на кантара . а най- странното е , че не мога да видя къде съм ги свалила тези кг

# 423
  • La casa de Mickey Mouse
krasavica_t много е добре даже, това са си доста килограми и все пак само за 7 дни, не се демотивирай, като огладнееш изпий един чай и ще видиш как ще ти мине аз така правя
не съм се теглила, изгарям от любопитство, но се опитвам да си калявам волята, дано издържа и не се кача на кантара, от изминалите дни ми стана ясно, че мога да не се поддам на изкушението и да си остана режимна, приготвям вечеря и дори не опитвам как е на вкус, обикновено с налага да нахраня малкия и пак не се изкушавам, един вид психически съм се настроила, че това не е за мен и даже не си и помислям че мога да ям нещо различно от плодове
но тази сутрин ми стана много лошо, страшно много ми беше паднало кръвното, свлякох се в ръцете на мъжа ми, той в паниката първото което видял е меда на кухненския плот и ми навря на бързо една лъжица в устата, та после за компенсация си пих чая без мед, но добре че не е отворил шкафа да докопа шоколада, че тогава вече щях да се изям от яд

# 424
аз не толкова от глад колкото от мисълта за домати със сирене. По принцип не мога да седна да ям без кисело мляко или сирене. и вече толкова ми липсват , че  newsm45.Но ще издържа някак си

# 425
оооооооооооо и аз бях така, но тук сирене няма, или поне до скоро беше много трудно да се намери, кисело мляко има хиляди видове, но нищо общо с българското, може да си седи и един месец нито се разваля нито се вкисва и с течение на времето свикнах, сега дори ми е странно, като направя шопска салата, ядем много повече кашкавал, синът ми например не може без кашкавал, обикновено това вечеря с парче краставица и после ябълка за десерт, дава го здравословно детето от малко  Joy
аз пък да се оплача, на обяд изядох половин ананас (целия с листа кори и всичко там беше 1,200кг) и ми стана тежко  ooooh!, то моето не беше лакомия не беше чудо
от днес на обяд ме е заглождило да се каца на кантара, точно до моя офис има аптека и само на там поглеждам  Whistling

# 426
За отчета днес ми е 9 ден. Вчера ми беше много тежък ден, а за капак вечерта в къщи мама готвеше и меришеше много хубаво.Но пак си легнах в 8 и го преодолях.днес ми отчете само минус 0.200 грама. и стават общо за 8 дни  - 4.3 кг.имам питане. Авокадото плод или зеленчук е . И някой знае ли този зеленчуков бульон след 10 ден как се приготвя

# 427
krasavica_t, ето го бульона
ЗЕЛЕНЧУКОВ БУЛЬОН (от 10-я до   _0 -я ден) на  режима
В 2 ч.ч. студена вода се слагат 2-3 нарязани на кубчета средно големи картофа и моркова, без сол и мазнина. Когато се сварят се прибавя суров магданоз, целина или копър. Прецежда се и се пие само бульона -1 ч.ч. в 19:00 ч. По желание може да се сложи лимонов сок.

# 428
Красавичке, зеленчуковият бульон се приготвя като се сваряват зеленчуци (картоф, морков, може и разни зелении като магнаноз, копър и т.н.). Прецежда се и се пие само бульонът. Май това е  newsm78.
п.п. Joy ме е изпреварила  Wink

# 429
krasavica_t  ти си герой, от утре започва обратното броене, половината мина
ти поне не се налага да готвиш, а аз и готвя и дете храня, какво да ти кажа, за сега стоически издържам, днес започнах 5 ден, смятах да не се тегля, докато не започна захранването, но пустото любопитство надделя, та резултата за 4 дни е 3,600кг, мисля че е доста добре, а и до два дни трябва да ми свърши МЦ, да видим тогава как ще е кантара
Doli ooofff как сте момичета, липсват ми постовете, много зареждащо ми действат

# 430
  • Sofia
Днес на мен ми е 2ри ден,и аз не се тегля...искам да се изненадам от резултата след 10дни,з-то около Великден смятам малко зеленчуци да хапна...без сол естествено.Правя си дълги разходки-по 4-5км.и не се сещам много за храна, иначе в къщи готвя всеки ден за негладуващите,дори и десерти приготвям.Авокадото е плод и ми е много любим особено с лимонов сок,но не мисля сега да го включвам...при захранването може би.Утре ще си купя ананаси и ще карам на тях докато не ми омръзнат,много са засищащи и полезни при диети...

# 431
Днес ми е 6 ден и се чувствам прекрасно Peace. Почти не усещам дискомфорт. За сега диетката върви отлично Mr. Green.
Като изключа в четвъртък, когато бяхме на един детски РД, и заведението беше толкова задимено с цигарен дим, че направо ми се повдигна (без да преувеличавам наистина  Blush). В един момент направо имах чувството, че ще пукна от задушаване и силни болки в главата #2gunfire. Това беше само за няколко минутки и после всичко си беше ОК, макар че цигареният дим ме дразнеше.
Не спазвам много много точните часове  Embarassed, дано това не е проблем.
Успешен ден и много минусчета на всички плодоранки  newsm51!

# 432
За мое съжаление днес ще трябва да почна да се захранвам .вчера като вдигнах 39 градуса и няма смъкване. от днес почнах и антибиотик , че положението се влошава.след 5 дневно захраснване ако продължа само на салати дали пак ще свалям

# 433
Днес ми е 7 ми последен ден, до сега съм свалила 3,5 кг. Доволна съм за сега.От утре 5 дни захранване и след Великден пак мисля да направя 5-7 дни.
Pelagia, и аз не мога да спазвам часовете, но винаги е имало ефект Wink

krasavica_t , аз знам че антибиотик след 10 дни на плодове, не е добре....., но пък след като имаш такава температура Rolling Eyes Дано да се оправиш бързо.
Успех на всички Hug

# 434
Къде изчезнахте всички? Днес е много пусто тук  Cry.
На мен цял ден ми е много студено  cold. Май е нормално при плодуване.
Красавица, бързо възстановяване ти желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт