Отговори
# 435
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
днес успешен 6ти ден, малко труден, правих домашен хляб, готвих за обяд и за вечеря и направо кошмар, но си хапнах ананас, пийнах чай и съм по добре, не че съм гладна, просто лакомия, иска ми се да опитам, но съм си режимна
сноши половинката умря да се хили, приготвих му вечеря и в същата като неговата чиния съм си наредила, ябълка нарязана на кръгчета, вместо филе, на ивици вместо картофи и на кубчета вместо салата, сложих си нож и вилица, винена чаша пълна с вода и му правих стоически компания, още ме майтапи че моите пържоли много евтини били и с много странен цвят  Joy
в понеделник смятам да се претегля и ще ви кажа резултатите
Pelagia с теб вървим заедно, колко дни смяташ да си на плодове
krasavica_t много неприятно, каза ли на лекаря си че си била 10 дни само на плодове, дано бързо се оправиш
Joy__  много добър резултат

# 436
Mini Mouse, не знам още колко дни ще плодувам  Embarassed, както дойде. По принцип искам да направя дълъг курс, но зависи как ще се почувствам. Преди съм правила и по 40 дни плодуване Peace.
Сега имам много за сваляне, 30+  Cry. След тази бременност и кърмене направо съм... Знам, че няма да стане само с един курс, но много искам да успея. Просто не се чувствам добре, друг е въпросът за външния вид  ooooh!.
От дете имам болки в краката, понеже съм дюстабан, но сега направо е ужасно #Cussing out.
Не знам дали е въображение, но откакто плодувам понамаляха. И друг път съм го забелязвала. Все пак многото кг отгоре си оказват влияние.
Успешен ден на всички   bouquet!

# 437
мисля,да започна понеделник,сряда и петък да ям само плодове,а през останалите дни да ям каквото си поискам.има ефект,мисля,че съм писала за тази диета.

# 438
привет
днес 7ми успешен ден, много много тежък, половинката си поканил гости, на двора са седнали на слънце, правиха барбекю, аз само се чудя къде да се скрия и този домашен хляб кошмар, но издържах
Pelagia ооооооооооо аз толкова много на веднъж не мога, смятам да направя 20 дневен курс, с 10 дни захранване, после ако се почувствам добре може и да повторя, на мен целта ми за сега е 10кг, после ще преценя дали искам още, определено на 58кг се харесвам, но може и още малко да сваля ще видим
след това не знам какво да правя, може да съм на разделно хранене не знам вие какво препоръчвате

# 439
при мен 7-ми успешен ден, с много изкушения, но без преграшения Simple Smile
да ви питам - кои плодове ви засищат за най-дълго? при мен за сега така действат само ябълките. а при вас?  Hug

# 440
ами мисля че ананаса и мандарините, като че ли
chugra вървим заедно и на мен ми е седми ден, чак не мога да повярвам на волята си, при все всичките изкушения, стискайте ми палци да изкарам 20 дни, така съм се настроила
идва лято иска ми се да сложа рокля или пола, боже какво беше това  newsm78
странното е че в аптеката в която се меря, малкия ми счупи кантара, ми показва, че идеалното тегло за височината ми е 58кг и наистина се харесвах на тези килограми, сега ще видим като ги стигна дали ще съм удовлетворена или ще искам още да свалям
ако се наложи бих направила и втори курс на плодове

# 441
ами мисля че ананаса и мандарините, като че ли
chugra вървим заедно и на мен ми е седми ден, чак не мога да повярвам на волята си, при все всичките изкушения, стискайте ми палци да изкарам 20 дни, така съм се настроила

нито ананас, нито мандарини съм яла това плодолечение! утре ще си взема  Hug
аз стискам палци, ако и ти стискаш - и аз съм за 20 дни Simple Smile

# 442
Аз пък меко казано тази вечер се ... оаках  Embarassed. Бяхме на имен ден на свеки и се изкуших. Похапнах си това онова. Не знам защо, но не се чувствам виновна  ooooh!.
Утре започвам от начало, няма как. Твърдо съм в редиците, макар че съм за бой  Banghead.

# 443
Днес все пак се престраших да се претегля, макар че след снощното пиршество гладуването ми нямаше особен смисъл ooooh!.
Резултат: за 7 дни с едно огрооооомно прегрешение - минус 6 кг. Този резултат е само защото имам да свалям много.
Днес започвам отначало и се надявам този път да съм по-стриктна. Ще го броя за ден 1, за наказание  #2gunfire.
Хубав и успешен ден на всички плодоранки  smile3525
п.п. Аз най-добре се чувствам 64-65 кг, но като знам колко мнооого има до тогава  smile3511

# 444
Pelagia това направо е невероятен резултат, минус 6, ох и аз искам но при мен май нещата вървят доста по бавно, колкото толкова какво да се прави

# 445
Да, но както вече съм писала, имам да свалям 30 + кг  ooooh!.Все едно да иска някой да свали 3-4 кг и да е свалил 0,6 кг. Същото е на практика Peace.
Така че резултатът не е кой знае колко добър. Не казвам, че е зле, но обикновено първите дни се сваля най-много.

# 446
Моя резултат за 7 дни е 5кг, мисля че е добре ако успея да сваля още толкова, остават ми 13 дни плодуване и 10 захранване ще е добре
това което остане за сваляне ще го сваля с още един курс плодуване и готово

# 447
Mini Mouse, прекрасен резултат  Peace. До колкото разбрах ти имаш да сваляш малко кг като цяло, така че това е невероятно постижение. Успех   bouquet!

# 448
ами малко
оказа се че кантара у дома е развален, малката хала го е напълнила с монети и все едно и също показва или си прави каквото си иска и аз доволна седя си едни килограми не казвам, до като не се оказаха тесни дънките, когато и започнах плодуването, мислех си че имам да свалям 10кг, но се оказаха около 14/15, та за това се моля поне 10 да махна, ако може повече идеално, ако не и на 10 ще съм доволна, поне ще заприличам що годе на човек
имам един въпрос, нещо не ми върви много водата, не ми се пие и това е, за деня между чай и вода изпивам не повече от литър литър и половина, малко ли е

# 449
Мини, много забавна историята с кантара  Joy
Не е малко водата според мен  Peace. Все пак и с чай изпиваш горе-долу 1 л., така че всичко е ОК. Плодовете също съдържат доста вода  Wink.
п.п. Ако и аз имах да свалям само 15 кг, щях да съм на седмото небе  Blush

Общи условия

Активация на акаунт