Отговори
# 450
  • La casa de Mickey Mouse
ами то моето хлапе все едни такива ги върши, малък ми е още и много много палав, но да ми е жив и здрав
ох аз след като родих бях 30+, бях на дюкян, свалих доста, но най накрая се изкалпазаних и ту почвах ту спирах, докато организма ми спря да реагира, едно постоянно задържане и така
не вярвах, че съм способна толкова много време да издържа само на плодове, просто съм голям чревоугодник, но виж ти, учудвам се приятно на себе си
и нещо друго да попитам, прочетох някъде, вече не се сещам къде, че не било хубаво плодовете да са цитрусови, а аз предимно на такива наблягам, ами в градината мандарини, портокали, купуваме ананаси, за нашите ширини това са нормалните плодове, друго не вирее и се внася, не че не хапвам и круши и ябълки, но по малко, да сменям ли плодовете или смело да продължавам

# 451
Айде и аз тука Heart EyesПочвам пак,че се понадух с 3,4 кила пак.Предния път направих 10 дни глад и 10 дни захранка.Свалих 8,500кг. от глада и около 5кг. от захранването,но малко прегреших последните 2 дни и захранвах още 5 дни.Общ резултат-13 кила,супер кожа на лицето,край на пъпките и лъщящото лице,край на астматичните ми пристъпи,влязох в 2 стари любими якета и 2 панталона и всички казаха че много си личи че съм свалила кила!!! bowuuИ задържах килата до сега,с ядене.Обаче..... имах доста перипетий с малката и от стрес ли,от що ли...кантара показва омразни качени кг. #Cussing outДнес 2 ден,безавариен,та да видим.Успешно плодуване на всички Heart Eyes

# 452
Мини, аз не съм чела, че не е добре да се ядат цитруси newsm78. Мисля, че няма проблем да се консумира какъвто и да е плод. А ти къде живееш, стана ми интересно  Embarassed?
Аз също мислех за Дюкан, но май не е за мен тази диета, макар че като чета и там има мнооого свалени "пакетчета масло". Не мога да си представя да не ям плодове.
Аvaspirala , много хубав резултат си постигнала, браво   bouquet. Успех и този път!
Дано сега като се позатопли времето, да се съберем повече плодоранки, че така май е по-лесно в борбата. Избягвам много много да коментирам с познати за плодуването.

# 453
За мой късмет около мен има голям интерес,питат,разпитват,радват ми се,възхищават ми се как устисквам Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ тъй като се гледаме с малката,ежедневието ми минава  предимно с други мами с деца,по площадки и пързалки и се хващаме 2,3 мами и заедно гладуваме.А тези които не са с нас,споделят своя опит.Почти всички са на дюкан,но аз не мога,не обичам много месо(само риба)Трудно е гладуването с плодове,но си поставям ясна цел-това яке,тази блуза...окачвам си ги на видно място и всеки ден си ги гледам.Като озверея,отивам пред полата и се отказвам да ям Stop,хапвам лъжица мед да ме залъже и това е.

# 454
  • в провинцията
Дано не бързам да се хваля, ама днес май устисках на три банана. Знам, че точно банани не са препоръчителни, обаче с друг плод не мога да си залъжа глада. Все пак, по-добре банани, отколкото манджи, нали?
Мисля засега да направя само три дни, защото по Великден с тия софри няма да мога да плодувам, но след празника ще направя 10 или 20 дни.

# 455
в Испания съм, на Средиземноморието, нямаме зима, няма сняг и предимно цитруси има, мъжа ми се майтапи, че от както съм на диета спряхме да хвърляме портокали
с дюкян нямах проблем обичам месо, но се отпусках, там ми беше проблем
сега си мечтая за една пилешка пържола на барбекюто с една голяма сочна салата, но ще изчакам освен това не ядем пържено и ще ми е още по лесно, т.е. използвам actifry и получавам вкуса на всичко пържено без да използвам мазнина, единствено на картофите, за около килограм картофи ползвам 5гр мазнина, та смятам да се придържам изцяло към здравословно разделно хранене, да се преборя със сладкото и най накрая да махна килограмите от раждането и да успея да ги задържа
avaspirala ох и аз искам такива резултати, хайде ще се поддържаме заедно, виж Pelagia ми е страхотен стимул
красавицата какво стана къде си мила

# 456
Наистина трябва да се подкрепяме  Peace. Иначе нищо не става.
Много се възхищавам на Дюканките в това отношение, изписват темите със скоростта на светлината.
И да не съм съвсем оff, днес издържах стоически за сега, въпрехи снощния ми разгул  Wink. Мисля да не се тегля няколко дни, но кантарът ми е в кухнята и всеки ден минавам по 100 пъти покрай него.

# 457
Събуждам се със зверски глад Twisted Evil,пих едно кафе,позасити ме уж...след малко чая че ми е днес едно такова...и главата ме боли,ама чак не се трае CryДа видим как ще сготвя?Заинатила съм се и толкова!!!Няма да се наям,да видим кой е по-инат-аз или корема ми Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 458
9ден, още малко и започва обратното броене за мен
спокойно момичета ще успеем
Pelagia и аз бях решила да не се тегля докато не минат 20дни, но на 5ден не издържах и се качих на кантара
пий повече чай засища, поне мен ме засища, аз вече свикнах с готвенето не ми прави впечатление
но в неделя пак ще имаме гости и не знам как ще издържа, но все нещо ще измисля
лек плодов ден от мен момичета

# 459
9ден, още малко и започва обратното броене за мен
спокойно момичета ще успеем

МиниМаус, мислех че и ти ще правиш 20 дни? Отказа ли се? Не ми се остава сама после  Rolling Eyes

# 460
20 дни ще правя, изказах се грешно, имах в предвид , че утре преполовявам и започвам да броя не кой ден е, а колко остават, ох ама и аз как го обясних, дано ме разбра
аз тъкмо свикнах и да се отказвам няма такива филми, да не говорим, че имам още доста за сваляне

# 461
Chugra, как ще си сама. И аз съм тук  Wink. Сам дето чак сега се включвам за днес, но имах разни задачки.
Днес пак се метнах на кантара - минус 1 кг от вчера. Беше нормално, понеже вчера бях позадържала доста водица с това освинване Animal Pig в неделя. Вече и по дрехите си забелязвам разлика. Просто ми стоят по-свободно  Peace

# 462
Мини Маус, Пелагия, значи сме дружинка Simple Smile
Мини Маус, сега те разбрах! Аз пък май ще почна обратното броене като почна захранването, че смятам да захранвам също 20 дни. То това повече ме притеснява, не плодуването, че като се отвори оня ми ти апетит няма спирка  Rolling Eyes

# 463
и аз много се притеснявам от захранването, но ще го изкарам някак си
мислех си да го направя повече дни, но ще ми е невъзможно, два дни след като ми свърши захранването (ако е 10дни) заминаваме за Англия и там ще ми е напълно невъзможно да захранвам плодувам или каквото и да е
сега да ви питам, смятам като се върна към нормалното хранене един или два пъти седмично да съм само на плодове, като през останалото време се опитвам да се храня здравословно, дали ще е добре

# 464
сега да ви питам, смятам като се върна към нормалното хранене един или два пъти седмично да съм само на плодове, като през останалото време се опитвам да се храня здравословно, дали ще е добре

това и аз го мисля от сега - за себе си мисля да приложа луно-плодуване 1 седмично  Party

Общи условия

Активация на акаунт