Отговори
# 480
  • La casa de Mickey Mouse
Привет, започна обратното броене за мен, остават 10 дни, след малко като отвори аптеката ще се премеря и ще ви кажа какъв е резултата до сега
вчера вечерта бях на крачка да сгафя, но сама съм си виновна, приготвих пиле по китайски, а ми е любимо, добре че половинката беше солидарен и вечеря сам
днес сутринта ми беше много зле, виеше ми се свят, причерняваше ми и се чувствам толкова отпаднала, нямам сили
кажете какво да правя, нали уж трябваше да съм заредена с енергия, а то какво стана обратното
дано е временно, не искам да се отказвам, стигнах до тук, ей го къде е края
Pelagia на колко е бебчо, ех какви хубави моменти са, иска ми се второ, но не ми стиска, моя мъник е на две и половина, да порасне още малко, че иначе ще се побъркам
току що се претеглих и явно задържам, дано не продължи това задържане много време, резултата за 10 дни е 5,800кг, не е много, но колкото толкова какво да направя, да се надяваме, че до края заедно със захранването ще сваля още толкова

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 10:45 от Mini Mouse

# 481
МиниМаус, можеш да пиеш зеленчуков бульон вече, няма да ти е толкова отпаднало  Hug
а резултата ти е идеален, браво  Wink

# 482
наблегнах на водата, т.е направих си чай и постоянно го доливам, то вече е само оцветена вода с някакви бегли аромати, но се пооправих, не искам да започвам с бульоните, ще забави свалянето, а така или иначе сега задържам, само това ми оставаше, през останалите 10 дни да не мръдне кантара и ще откача
разбира се ако видя, че положението се влошава, няма как здравето преди всичко, ще включа и бульоните, за сега ще се въздържа
но за сметка на това, влязох в още едни дънки от преди раждането, сега съм си изкарала едно панталонче, дано успея преди захранването и в него да се побера
хайде още един въпрос, аз все питам май
ако след захранването мина на 90 дневната, дали ще започна да качвам или ще успея да задържа килограмите
chugra гледам резултата в лентичката ти, това от плодовия режим ли е и за колко време, невероятен резултат
аз очаквах да сваля повече, но явно това че имах да свалям около 13/15кг също има значение (за сега останаха между 7 и 9 зависи огледалото какво ще каже)

# 483
Големият ми син преди 2 седмици стана на 7 год, а малкият - вчера на 10 месеца  Mr. Green. Кърмих го до преди 2 седмици и за това не започнах по-рано с плодуването. Спря да суче и буквално на другия ден започнах, вече не се понасях.
Днес ми е малко вяло, но стискам зъби.
Мини, резултатът ти е отличен, все пак нямаш да сваляш много  Wink. Не се тревожи от задържането, винаги е така. А аз по себе си съм забелязала, че когато имам 3-4 дни задържане, после изведнъж свалям 1-2 кг, после пак малко задържане и така.
Предишния път, когато плодувах, точно преди да забременея с малкия, и аз си мислех да продължа с 90 дневната. Мисля, че ще е ОК за продължаване на плодуването, понеже и там на всеки 3 дни има плодов ден  Peace. Най-вероятно и аз ще я пробвам  Sunglasses

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 12:29 от Pelagia

# 484
ако след захранването мина на 90 дневната, дали ще започна да качвам или ще успея да задържа килограмите
chugra гледам резултата в лентичката ти, това от плодовия режим ли е и за колко време, невероятен резултат
аз очаквах да сваля повече, но явно това че имах да свалям около 13/15кг също има значение (за сега останаха между 7 и 9 зависи огледалото какво ще каже)

не мисля, че зеленчуковия бульон ще забави свалянето! той е само вода с минерали - все едно разтворим мултивитамин да забави свалянето Simple Smile ако ти е много отпаднало, можеш да хапнеш допълнително мед  Peace
иначе резултата в лентичката ми е от миналата година, бях на Дюкан, свалих тези килограми за 4 месеца. качих няколко килограма след лятото, но плодолечението го правя предимно заради лечението, не толкова за отслабване. и са няколко причините, поради които не бих правила пак Дюкан  Peace

# 485
момичета благодаря ви много за подкрепата и за стимула които ми давате, ако не бяхте вие нямаше сигурно да се справя  Hug, а и вече по спокойно заставам пред огледалото, започвам малко по малко да се харесвам, имам желания да се наглася, започват да ми се въртят едни мисли да по обиколя магазините и мъжа ми е много щастлив, че видя щастливи пламъчета в очите ми, милия вечеря сам в трапезарията, слага и вдига сам масата, само и само да не ме дразни, всяка сутрин ми повтаря колко съм отслабнала (не е чак толкова), но ми повдига самочувствието, само ме накара да му обещая да му казвам за всяко неразположение, с анемия и ниско кръвно съм и съм му припадала няколко пъти в ръцете не иска да ми се случи пак нещо такова, още повече ако съм сама с детето
chugra и аз бях на Дюкан, така свалих първите 10кг след раждането, но ми е непосилно, не мога без плодове и зеленчуци, беше убийствено за мен и все прегрешавах и се отказах, единственото хубаво е че не върнах нито един килограм задържах всичко свалено
Pelagia смятам че 90 дневната е един добър режим на хранене, има си и плодове и всичко, няма да е нито труден нито изморителен
вярвате ли, че съм наредила 5вида плодове в нас и не искам да ги погледна даже, тази седмица няма да мога да изям необходимото количество, но здраве да
да нацелуваш мъниците и да намачкаш бебчо, в най хубавата възраст е, искам и аз, но с моя дивак къде ти, даже не ми се и мисли, много е палав милия, но да ми е жив и здрав

# 486
Важното е децата да са живи и здрави, пък те почти всички са палави, особено момченцата  Heart Eyes
Мини, наистина в книгата на Лидия Ковачева пише, че при отпадналост може да се пие зеленчуков бульон. Ако наистина се чувстваш много зле, по добре си направи бульон, отколкото да стане по-лошо.
Вкъщи също съм заредила големи количества различни плодове, но и не мен не ми се посяга.
Сега си направих фреш от грейпфрут и портокал. Посмесих малко, ама дано да не е кой знае какъв проблем. Искам много минусиии  Whistling
п.п. Май само аз още не съм изпробвала Дюкан Wink.

# 487
Здравейте, и за мен още един успешен ден- броя го 5-ти с детокса. А от татък в кухнята как само мирише ooooh! ooooh!- все любимите ми неща. Дано успея да задържа и на празниците, че ще има агънце, а за салатата да не говорим колко много ми се яде, но засега държа. Останаха ми 10кг, ако с режима и захранването успея да сваля още 3 ще съм ок. И аз съм приготвила едни дънки, които обаче преди ми бяха големи, а сега не мога да обуя...

# 488
Хайде плодоранки-поспаланки, закуската от мен  Mr. Green

# 489
izwinqwaite za kirilicata neshto mi stana s kompa i mi go nqma kredora
priwet i uspeh na wsichki plodoranki
estrea samo taka, shte gi mahnesh razbira se
Pelagia sled ravdane e po lesno da se swalq, az pyrwite 10kg gi swalih mnogo byrzo
i mersi za hubawata zakuska
mina uspeshno i 11 den, dnes mi e 12, smqtam che i toi shte e uspeshen, tuk ot dnes do ponedelnik wkliuchitelno sa pochivni dni, polowinkata shte pochiwa samo w nedelq, taka che sme s malkiq sami i nqma koi i kakwo da me izkushawa
towa e ideq za agneshkoto moga da wzema da prigotwq za gostite w nedelq, az mrazq agneshko, taka che shte si hrupam plodowete i nqma da ima kakwo da me syblaznqwa
razbrah kakyw mi e bil problema, zadyrvala sym woda, wchera hodih prez 10 min wyw wc i dnes se chuwstwam mnogo po dobre
za wseki sluchai imam gotownost da si prigotwq zelenchukow bulion, no wse pak shte nablegna na chaq deistwa mi mnogo dobre
lek i minusow den na wsichki
az smqtam da se premerq chak wyw wtornik kato se wyrna na wabota, taka shte widq nai weroqtno poweche minuscheta
mahnala sym 9sm ot taliq i 7sm ot hansh  newsm44 newsm44
ako se chuvstvam dobre smqtam i malko upravneniq da napravq, wypreki che polowinkata me sywetwa da gi zapochna sled kato zahranq, da ne se natowarwam izlishno

# 490
hei nikakvo vo nqma temata otishla na vtora stranica
dnes pravih kozunak, neuspeshen, neshto ne vtasa, utre na popravitelen, ot tozi shte napravq sladkish, pone za tova stava, inache vynshen vid strahoten, mirishe strahotno, no edin takyv sbit, a az daje i konci ochakvah  Joy

# 491
  • ES
Мини Маус, много се радвам, че те виждам и в тази темичка. И аз го правих режима през ноември миналата година и след нова година. Страхотно се чувствах. Сега чакам пролетните плодове.
И какво сега на Великден само ще ги правиш ли козунаците?
Хайде много минусчета

# 492
ami az ne obicham kozunaci, napravih edin koito ne vtasa i go napravih posle na sladkish, toku shto napravih drug, koito stana na konci i neveroqtno puhkav, samo vyrvq sled polovinkata i go karam da mi opitva proizvedeniqta
nai strannoto e che sym po aktivna v kuhnqta ot kakto ploduvam
geryto teji mi veche, dnes mi e 13 den i vze da mi pisva, no ostava oshte malko, tazi sedmica polovinata mi plodove ostanaha, nqmam apetit, qm gi nasila
ne ostana oshte 6 dena (ako ne broim dneshniq), ei go vijda se kraq
az moje bi iuni shte povtorq, no da ti kaja chestno ne se chuvstvam mnogo dobre, nito sym izpylnena s energiq, nito nishto, otpadnala i mnogo umorena se chuvstvam

# 493
МиниМаус, яж си всички плодове и пий зеленчуков бульон - за това си отпаднала. и по колко мед ядеш на ден? аз си хапвам по 1-2 лъжички допълнително от чая и като цяло нямам проблем с енергията, ама никакъв! а за това, че ти омръзва - еми разнообразявай плодовете. вземи си малко ягоди или боровинки, просто някакъв плод, който още не си яла, за да не ти писва, смени чайовете или вида мед. аз съм вече на 3-то бурканче, и 3-те са различен - акациев, многоцветен, захаросан. пък и може би е добре да вкараш някакво физическо натоварване.. пробвай нещо несложно - петимата тибетци на мен много добре ми влизат Simple Smile
щото работата е там, че освен тия 6 дни на чисто плодуване, които ти остават, имаш още поне 10 дни захранване, при които се консумират също много плодове и се пие същото количество чай, значи стават повече от 2 седмици.. и ако има нещо друго казвай да помагаме  Hug

# 494
  • ES
Мини, мисля, че отпадналостта ти се дължи на пролетната умора, не на режима. И аз към 7-мия ден чувствах слабост и все ми се прилягваше, ако имаш възможност повече почивай, задължително пий чая си подсладен с мед. Наистина монотонноста на храненето омръзва, но ти си волева е успееш. По-трудното е захранването, защото организма жадува за нещо друго, а трябва много бавно да се подават новите храни. И след захранването е важен и труден период, защото, който не внимава връща всичко свалено, че и отгоре.
Аз последните дни все висях във форуми за рецепти, манджи и магар само визуално им се наслаждавах, също и бях по-активна в кухнята. При всички плодували се забелязва.
Упех на всички и Весели великденски празници!

Общи условия

Активация на акаунт