Отговори
# 585
Естреа това си е доста време, цяла седмица, от петък до петък ..., но сигурно нямаш да сваляш много килограми и затова.

На мен досега не ми се ядеше нищо и не ги усетих тези четири дена на плодове, но вчера вечерта много ми се прияде, няма да казвам какво, за да не ви изкушавам. Но удържах, освен килограма киви през деня, вечерта се натъпках с още два банана и един грейпфрут. Чай вече въобще не ми се пие  Rolling Eyes и май я карам повече на вода и един-два чая на ден.

Мини, а относно суровите ядки, се сетих, че миналата седмица един мой познат се превиваше от корем, а той е с диабет и май нещо стомаха му не е много наред. Казаха му, че е получил криза, защото вечерта е ял доста сурови фъстъци. Явно суровите ядки са тежка храна, незнам. Дано ти е минал корема вече.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 08:17 от Танина

# 586
Има какво да свалям аз- това плодуване започнах на 67кг, сега съм точно 63, а целта е минимум 55, ако може 53 ще е направо супер! Като искам да подчертая, че не съм висока и това са реално постижими кг, килограмите които поддържах без диети преди раждането и на които горе-долу винаги съм била при нормално хранене. Иначе съм била и 48- но постигнати с диета 2-3 месеца, но беше преди да забременея първия път, бях на 27г, сега съм над тридесет, така че...

# 587
  • Пловдив
Аз вчера изпих литър чай. Сега пак отивам да си сваря. Не съм се теглила след първия ми официален ден. Евентуално утре когато се прибрера у дома и се претегля на моя си кантар. Събота и неделя ми се струват по страшни от другите дни, защото съм си вкъщи, а изкушенията са повечко.
Това, което си мисля за бъдещия период след официалното захранване е да изкарам поне месец с протенини, плодове и зеленчуци.
Аз никога не съм била под 54 кг., но сега съм се навила да постигна 50. Защото съм висока 1,64 и на 54 кг пак съм си пуфкава.   Мечти, мечти, колко са ми далечни от от висината на сегашните 61.  Confused

# 588
estrea сигурно си нещо в застой  Rolling Eyes. Пробвай да не се мериш няколко дни и после пак. Ако си спазваш диетата ще има резултат рано или късно. Аз на моята линийка съм записала, че вече съм с три килограма минус т.е. 77, но и вчера и днес сутринта ми показа 77.3, така че и аз мисля да не се меря няколко дена, чак в понеделник сутринта сигурно.
А за височината аз съм 172см. Аз и днес съм на работа  Rolling Eyes, явно че си има и добри страни, поне няма да мисля за ядене до следобяд  Wink

# 589
  • La casa de Mickey Mouse
priwet momicheta
ne se merete wseki den, ima dni na zastoi i togava se otchaivame, az imah dosta dni na zastoi i posle pak zapochnah da svalqm
taka otnosno moeto pregreshenie, kato prigotwqh snoshti sladkisha se okaza che ne sym izala poveche ot 5 badema, govorih s priqtelka lekar i mi kaza che ne e trqbvalo, no po dobre ot neshto testqno, meso ili kakvoto i da bilo i ne zashtoto shte povliqe zle na dietata a zaradi stomashni problemi, korema mi mina oshte sled dva chasa, vecherta si izpih edin mentov chai, tazi sutrin posetih WC-to i kato se premerih bqh -1kg
utre mi e posledniq den, dnes se zaredih s vsqkakvi zelenchuci kakvito imashe na pazara
a otnosno hlqba mislq si che e redno da go ima v zahranvaneto, a otnosno sandvicha shte e ot edna filiika pylnozyrnest hlqb s vsqkakvi tam zelenchuci koito sym vkarala v meniuto si
priqtelkata mi lekar kaza che shte me sledi i shte mi pomaga sys zahranvaneto
otnosno apetita za sega go nqmam dobre e i da ne se poqvi skoro
meso ne e hubavo da se priema pone sedmica sled zahranvaneto
 иланг - иланг bravo uspqla si bez kola i bez pregresheniq, i az sym visoka kolkoto teb, po princip nie trqbva da sme 58kg, pone taka mi dava ureda na koito se teglq v aptekata, az sym kazala ako ne se haresam na 58 shte se opitam da stigna do 55 no ne po malko, ne se harevam na po malko
Танина tri kilograma si e mnogo dobyr rezultat
chugra dnes ti e posleden den shte se vodq po teb sys zahranvaneto tyi kato shte me vodish s edin den ako nqmash nishto protiv razbira se, bi li spodelila tvoite rezultati
estrea posle izvednyj shte trygnat kilogramite na dolu pone pri men beshe taka

# 590
# 591

мда, няколко пъти казах, че това е плодолечение, не диета за остлабване..

Мини, няма проблем да ме следиш разбира се, тъкмо и аз ще имам повод да не се оливам с количествата - ще ти правя отчет в края на деня какви храни съм вкарала за деня  Peace

# 592
Мдамм, то до тази статия видях и друга "Съветът ми е винаги до обед да се приемат само пресни плодове или сокове от тях, да се пие билков чай с лимон и мед, а основното ястие да е постно, задължително с голяма салата, подправена само с лимон и зехтин. Така не само се стопяват няколко килограма, а остава трайно чувство за лекота и пролетна емоция."

Но вечерята никъде не я видях  Joy ужас

# 593
  • Пловдив
Днес съм стиснала здраво зъбите и само гледах комшийските чинии. Аха да посегна само за едно парченце и се присещам, че целият свят знае, че съм на диета.  hahaha
Сутринта пих чай после ябълка. На обяд изядох още една ябълка. Към 4 ч седнахме с приятели в Хепи. Пих малък фреш от портокал. Не пипнах нито един картоф, а и от сладоледа на сина ми не близнах.  Flutter Вечерта хапнах малко мед и два грейпфрута. После пих чай. Сега стискайте здраво палците, защото вече изчерпах яденето за днес и трябва да удържа фронта. Гледам тук едни кашкавалки и разни други миризливи вкусотии. Но пък си купих една ризка S размер, която ми е опъната и една пола, в която едва влязох с ясното намерение, че ще ги обличам спокойно.  Mr. Green
Вече изобщо не се  впечатлявам от подобни статии. И да отслабвам бавно пак бързо качвам когато ям кат оза последно всеки ден. И поради основните оздравителни характеристики тук реших да спазвам поне в основни линии идеята на плодолечението. Сега часовете не са ми много в ред, ама поне  ги ям разпрадалени през целия ден и не пия колата лайт втори ден. И се надявам да си поочистя малко организма.

# 594
  • La casa de Mickey Mouse
taka toku shto se zavyrnahme ot proslovutiq rojden den za koito vi govorq ot nachaloto na rejima, na dva fresha i 2 litra voda sym i sym adski gorda ot sebe si
imashe paella, obojavam q edva se vyzdyrjah, noooooooooo uspqh, kato se imashe predvid che trqbvashe da hranq i malkiq, taka hubavo uhaeshe, vsichko jivo ne sprq da qde, az samo si podsmyrchah tainichko i taka, no i moq den sht doide, myjo mi obeshta da me zavede i az da si hapna paella

# 595
  • Пловдив
Добро неделно утро.  Simple Smile
Mini Mouse, ти си жИлЯзна.  Simple Smile
Сисито (демек аз) тази сутрин е щастлива. Качи се на кантара и той показа 59,5  Party Явно вчера шопинг обиколката е допринесла като физическо натоварване  hahaha Ще се успокоя малко когато стигна 55 кила. Надявам се до края на месеца да стане. Напълно съм наясно, че бързо качените кг по-лесно се свалят, а после ще е зор. Ама ако се има предвид, че започнах в сряда и за 4 дни приблизително (защото не посмях тогава да се кача на теглилката) съм свалила 3,5 кг имам реална надежда да осъществя желаното.
Сега ще си правя чай. После ми пожелайте здрава воля. Днес пак ще ям грейпфрути, ябълки. Може и да отида да си купя още нещо.
Желая ви приятен и успешен ден. И никакви прегрешения.   Hug

# 596
Добро да е   bouquet
И аз съм тук и стискам зъби. Малко ми се изчерпаха идеите с плодовете  Rolling Eyes - ябълки, грейпфрути, банан и киви. Друго си е лятото - праскови, кайсии...

# 597
  • Пловдив
А бананът позволен ли е?

# 598
Танина, ми ти с тази статия ще ни накараш да се откажем Laughing. Тя доста стряскащо звучи.  Миналия месец затова правих 8 дни, защото се уплаших от бързото сваляне и прекратих. Аз знам, че това е плодолечение, но го правя за да отслабна, пък ако има друг положителен ефект- добре дошъл! Утре ми е 15-ти ден.
иланг - иланг  бананите са позволени- аз ям почти всеки ден, защото освен тях и ябълките, от които само 2 сорта ям, не си падам много по тропическите плодове-понякога портокал ям, но като знам, че повече ще се изцапам, отколкото ще се заситя Laughing

# 599
Здравейт плодоранки, аз ви избягах за малко. Ненадейно заминахме извън Варна за около 10 дни, нямахме нет, и днес се завръщам. Утре започвам отначало, защото, както и се предполагаше, се издъних най-безсрамно  Embarassed. Беше ми много трудно да плодувам. Всеки ден започвах от начало и така.
Но обещавам, от утре съм с вас  Peace. Сега се връщам да ви чета, понеже сте поизписали доста. Виждам, че има и нови попълнения, което мнооого ме радва  smile3525

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 11:58 от Pelagia

Общи условия

Активация на акаунт