Отговори
# 615
Направо почнах и аз да се чудя на тези които са изкарали 20дни, но ще държа фронта. То като ви чете човек, няма как да се предавам сега.

# 616
Направо почнах и аз да се чудя на тези които са изкарали 20дни, но ще държа фронта. То като ви чете човек, няма как да се предавам сега.

Септември месец плодувах 20 дни , и в началото ми бе много странно другите как издържаха толкова . Но после ми беше много леко и приятно ,а и резултатите ме стимулираха още повече . Grinning Изкарах 20 дни без проблем и 10дена захранване ! Peace

# 617
chugra – знам го това за поправителния от моя колежка, която ходи всяка година при нея, т.к. има проблем с хормоните.

# 618
chugra – знам го това за поправителния от моя колежка, която ходи всяка година при нея, т.к. има проблем с хормоните.

аз си го обяснявам само с това, че този съвет е бил конкретен за колежката ти, която има проблем с хормоните и предполагам трудно сваля и лесно качва килограми. онзи ден гледах запис от предаване, в което ставаше въпрос за момичето починало от гладуване преди време. Емилова ясно и категорично каза, че е грешка да се гладува толкова дълго. не мисля, че ако се покачи теглото с килограм-2 в началото трябва да се вземат някакви мерки - нормално е теглото да варира и при вкарване на нови храна да задържа вода. повечето момичета ще качат поне някой друг килограм след като захранят, все пак това е плодолечение, не диета. някой ще се подведе така, а не може цял живот на плодове, защото от ден на ден теглото естествено варира Peace

# 619
Нямам предвид цял живот на плодове, а само по време на захранването. По време на захранването не би трябвало да се качват кг., а да останат същите или да намалят.

# 620
Нямам предвид цял живот на плодове, а само по време на захранването. По време на захранването не би трябвало да се качват кг., а да останат същите или да намалят.

и ако се окаже, че задържаш вода заради новите храни, тогава захранването ще продължи неограничено дълго време?!

ЕДИТ: хубаво ще е да поясня, може би, че и аз мисля че при захранването би трябвало да се смъкват още килограми, или да се задържат. въпроса ми е по-скоро теоретичен  Peace

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:47 от chugra

# 621
Момичета, може ли сутрин да се пие студен чай, тъй като нямам възможност за топъл Thinking

# 622
  • La casa de Mickey Mouse
privet macki
dobre doshli na vsichki plodcheta
moje da se pie i studen chai stiga da e domashno prigotven, drugiq ima zahar i konservanti
taka da vi kaja za pyrviq mi den zahranvane
qgodi, morkov, qgodi, morkov i tri chaq
sled vseki morkov (sreden po golemina) mi stavashe tejko i mi minavashe sled okolo polovin chas, smqtate li che e normalno, che malko pritesnitelno mi se vijda, to che stomaha mi se e svil mnogo qsno, no chak pyk tolkova
trqbva i da si priznaq che poslednata sedmica ne mojeh da izqm poveche ot 500-600 gr plodove
dnes ne bqha poveche ot 400gr qgodite i morkovite dvata da sa bili obshto 300 gr nai mnogo
chugra kak vyrvi pri teb
haide davaite otchet momicheta po lesno e

# 623
привет момичета  Flutter
приключи и втори ден захранване, пак успешно  Party  ядох морков и филия хляб за обяд и половин краставица с броколи, грах и карфиол на пара. установих, че карфиол на пара е ужасно безвкусно, но пък броколито и граха бяха супер! даже малко солен вкус имаха (било от запазването на минералите), та съм доволна Simple Smile иначе днес ме гони ужасен апетит от обяд.. чаках с нетърпение съответния час, че да ям, хапнах и малко повече мед допълнително. иначе удържам фронта. бях се притеснила, че от хляба ще огладнея жестоко, но всичко беше наред  Peace

Мини, на теб явно стомаха много ти се е свил, не се притеснявай! просто бъди много внимателна да не ядеш тежка храна първите дни  Hug ще ми се и на мен да ми се беше свил толкова стомаха, ма няма  ooooh! сега се надявам покрай захранването да свикна с малки порции  Wink

на новите - добре дошли  Hug

# 624
Ето ме и мен.
Мини, ако се бях усетила навреме щяхме да сме заедно в захранването, но незнам защо и кога се обърках , че днес ми е 15-ия ден, пък то всъщност е 16-ти, така изкарах по инерция още един ден. От утре започвам захранване и аз- не съм решила какво- морков или краставица, но със сигурност едното ще бъде утре, а другото на следващия ден. След това смятам варен картоф за 3-ия ден.
Танина, споко, ще издържиш, аз на кг не съм смъкнала колкото други, но пък вчера обух дънки, които допреди месец изобщо не ми ставаха, демек не можех изобщо да обуя. Пък и защо трябва да издържаш 20 дни- направи по-малко примерно 10-15. Аз  направих следното- поставих си за цел 10 дни, след това реших да  направя още 5, в разултат на объркването ми всъщност ми остават само 4 до 20, но пък за такъв кратък период смятам за достатъчни 5 кг и спирам засега. Направи и ти така- постави си по-малка цел, пък като я постигнеш ще решиш дали имаш сили за още, защото едно е да броиш 10 дни, друго 20!
chugra, как ги ядете тези зеленчуци на пара- същия ли е вкуса като на задушените, предполагам никак  newsm78. И откога може да се въвеждат подправки- олио, сол, оцет?

# 625
chugra, как ги ядете тези зеленчуци на пара- същия ли е вкуса като на задушените, предполагам никак  newsm78. И откога може да се въвеждат подправки- олио, сол, оцет?

ми, с вилица..  newsm47  бъзикам се. предполагам питаш как съм ги правила на пара? сложих зеленчуците в цедка за спагети, а цедката сложих в дълбок съд (цедката е по-широка от съда и не пада във водата), а в съда вода, но да не докосва цедката. първо оставих водата да заври и тогава поставих цедката, покрих с капак и оставих 20 мин. те зеленчуците бяха замразени и затова толкова време отне. иначе чета че ако са пресни/размразени, им трябва 5, максимум 10 мин над водата. за утре ще знам да извадя малко да се размразят, предполагам, че ще станат и по-хрупкави  Peace задушени на мен са ми по-лигави, нарочно не исках да ги задушавам/варя..
за подправките - смятам да вкарвам специално олиото, солта и оцета след като захраня. за солта съм категорична, че ще се подуя и ще ми е некомфортно, от оцета мисля че ще ме свие корем, пък олиото - ми като ще е гарга да е рошава  Mr. Green  за по време на захранването имам риган, копър, чубрица и червен пипер   chef

# 626
  • Пловдив
Взех да завиждам на chugra. И за захранването и за волята.  Hug
Аз днес вечерта се поизложих с три банана.  Embarassed Но така бях напрегната, че и те малко ми се сториха. Имам емоции покрай смяна на работа и цял ден нито ми беше до ядене, нито и време ми остана. Ама денят свършва и когато дойде вечерта ставам свирепа. Как да се озаптя идея нямам. И яла през деня и неяла - все тая.  Sick
Моята дружка, която е фен на плодолечението започна втората си седмица в плодуването за тази година. И упорито твърди, че бананът е забранен. newsm78
Аз вече съм с ВЦ проблем. И май ще ходя да си търся този чай.
Но все пак колкото и да правя гафове съм сравнително доволна от себе си, като се има предвид преди седмица що за ламя бях. Единственото, което в момента ми тежи, че имам в багажника на колата 5 двулитрови бутилки кола лайт. Ама си седят недокоснати. А така ми липсват.  Crazy
Написах си набързо отчета.

# 627
иланг-иланг, добре се справяш! бананите не са забранени, твоята приятелка не знам откъде си черпи информацията.. при плодолечението не се броят калории, че да се интересуваме кои плодове са по-диетични  Peace  бананите са богати на витамин Б, който пък помага при мастната обмяна, така че нищо лошо не си направила  Hug

а за волята да кажа - първия път като плодувах пак правих 20 дни, но не се захраних правилно. още на 7-ми, 8-ми ден се отприщих на ядене. обаче ме почнаха такива колики, така се бях подула, че после ми трябваше 1 месец да се почувствам нормално, да не говорим, че почти всичко постигнато отиде на вятъра  Tired  та сега като плодувам мисля за това колко ужасно и некомфортно се чувствах тогава - това не е воля, а страх, страх лозе пази  Mr. Green  тогава плодувах и заради един гастрит и така се самопрецаках ужасно, че свят да ти се завие  ooooh!  затова както и други момичета казаха преди - като ти се прияде нещо, на което още не му е дошло времето, само си представи колко кошмарно ще е да се превиваш от болки в корема, да имаш ужасни газове и в крайна сметка как труда ти за толкова време е отишъл на вятъра. запълвай си времето с четене за здравословно хранене, здравословно 'готвене', здравословно мислене  Hug

# 628
  • Пловдив
Като чета за захранването и още повече ме хваща страх кви ще ги мъдря аз по това време.
Сутринта си купих чай Сена и на пакетчета и на листенца. Дано ми подейства.
Лек и усмихнат ден на всички.  Simple Smile

# 629
Банана мисля, че запича, може да е от това. Аз засега нямам проблем с WC.
Но нещо ми е едно таковааа  Rolling Eyes имам гаден вкус в устата и то чак сега се появи на 7-8ден. И май отделям доста ацетон ли какво е, но се усеща  Rolling Eyes
 Отчета ми е - вчера цял ден на портокали и 1,5л минерална вода, но вечерта му отпуснах края и изядох две или три купички с нарязани вътре ябълка, портокал и ягода и объркани с мед  Joy глад глад.... Все пак са плодове и мед и не го смятам за особено прегрешение. Днес направо се чудя какво да захващам, но може би грейпфрути или киви.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:39 от Танина

Общи условия

Активация на акаунт