Подарък за 3 годишно момиченце

• 18 123
  • 11
  •   1
Отговори
 Моля Ви дайте идея за подарък за 3 годишно момиченце! Играчка - да не е кукла /бебе/. Благодаря предварително!  newsm12

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 08:16 от .Ели.

# 1
Детски книжки.

# 2
детски филмчета. моята прицеса сега гледа с удоволствие "Франклин".

# 3
На з годинки подрихме пластмасова къща със мебели и три фигурки на семейство. На вратата има звънец, който звъни и лампа на втория и етаж, която светка когато се звънне. Това бе най-дълго използваната играчка то дъщеря ни. Купихме я от Илиенци тогава, пластмасата е хубава, има много и различни такива.

# 4
  • София
пъзели, лунен пясък, кучето Боби. ние купихме на нашето момиче дървена къща за кукли с мебели за 95лв. от един прекрасен магазин за дървени играчки в Лозенец, а може и кухня. сега има много видове и на по-ниски цени.

# 5
Всякакви книжки, особено подходящи са тези с приказки и пъзели ( 6-9 елемента). Всички интерактивни кукли, кучета, понита.
Има прекрасни комплекти пластелин, строители, дървени влакчета, детско кухненско обзавеждане....
neta би ли обяснила какво е лунен пясък и какво е предназначението му. Срещала съм го, но не знам какво се прави с него. Благодаря!

# 6
Моите на наблюдения върху дъщеря ми и още няколко дечица на около 3 г. са, че децата най-много харесват играчки, които се движат, светкат, говорят. Например дъщеря ми много харесва едни понита, които са около 25-30 лв. и работят с батерии. Понеже скоро наближава рожденият и ден днес я водих да си избере подарък и веднага се лепна за едно пони, което се движи и говори. Иначе едно друго пони, което кашля и издава разни звуци, но това, което и купих днес е много по-интересно. Също така харесват да бутат колички с бебета. Ако бебето плаче или се смее и рита с крачета пък е най-желаното нещо.
За пъзели са малки още, не могат да се справят с подреждането на парчетата от пъзела и бързо губят интерес. Абе избор голям, само да имаш възможност да купуваш Simple Smile

# 7
  • по света
Дрехи,момиченцата на тази възраст обичат вече обичат дрехите.Дъщеря ми определено има предпочитание към дрехи,обувки,козметика  ooooh!

# 8
Благодаря много на всички за отговорите!  omm Съпругата ми днес купи комплект със 25 семейни игри. Ставаше въпрос за племенничка. Според нея ще е добре за нея. Много е будно детето - не млъква, постоянно е в действие, през лятото започна само да кара колело без спомагателни колелца - а беше едва на 2,5 г  Shocked

# 9
Ами моята дъщеря сега е на тази възраст. Обожава всичко свързано с рисуване (блокчета, флумастери, пастели, молива, форми за очертаване - има специални такива "шаблонни" книжки), както и с моделирането и лепенето.

# 10
  • София / Пловдив
... какво е лунен пясък и какво е предназначението му. Срещала съм го, но не знам какво се прави с него. Благодаря!

Лунният пясък е една финна смес, прилича на брашно, се него могат да се правят разни фигурки, все едно играеш със ситен пясък на морето. Много е забавен, НО! Но много цапа  Crazy определено не става за апартамент, като се набие в килим или мокет, няма чистене  Confused Смесват се и цветовете, фигурките не издържат дълго време и общо взето си е таралеж в гащите, ако го вземеш.

# 11
Благодаря ти bim_bam  bouquet Мисля, че все пак ще пробвам с лунния пясък, защото синът ми много играе с пластелин и се радва като си направи нещо. Във всекидневната сме само на паркет, така че цапането не е проблем. Все пак предпочитам игра, която развива мисълта, отколкото светещи и ходещи пластмасови играчки.

Общи условия

Активация на акаунт