Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 340
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
 smile3524 Sleeping newsm46 Ох, Зизка, айде отивай да спинкаш- то без тебе тука ше ни е самотничко, ама отивай да спинкаш, че утре пак ше те цепи глава- а ние ше ти вардиме мястото, да го не заеме некой 1countingsheep atwork

# 121
...още съм  стъпила на enter отгоре незнам... ??Изгонете ме бре да спимм.. МОля ви се бре Sad Cry Sad Praynig Praynig
Е нали та изгоних,ма ти не искаш да си лягаш,я прочети предния ми пост Joy Пиянде с пиянде Hug Joy Joy
Марш в леглото !!! Да топлиш на Гарамел ушите, данеизстине, че... Joy

# 122
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3524 Sleeping newsm46 Ох, Зизка, айде отивай да спинкаш- то без тебе тука ше ни е самотничко, ама отивай да спинкаш, че утре пак ше те цепи глава- а ние ше ти вардиме мястото, да го не заеме некой 1countingsheep atwork

Толку?? ли съм зле ма Булкя.???.. въх въх как ма изгони... цтцттцтцтцт верно че сакям да пролазям у креватя ама чак пък Тъй .. #Crazy newsm78 #Crazy Айди добре ши та слушЪм няма как все пак си ми слабост пак и съм У вас как няма да те слушкам .... Ела към 03;16 да ме завиеш че ще ми лъааа ,нали съм без нощница.А сутринта към 08;09 може ли да ми донесеш Махмурлекя .. или Алка Залцер кое имаш..  newsm78 Айде бегам бавно за да не паднем некъде... по стълбите ,че тоз четвъртия етаж далечи...  Joy Joy Joy Лекаааааааа   bouquet

# 123
...още съм  стъпила на enter отгоре незнам... ??Изгонете ме бре да спимм.. МОля ви се бре Sad Cry Sad Praynig Praynig
Е нали та изгоних,ма ти не искаш да си лягаш,я прочети предния ми пост Joy Пиянде с пиянде Hug Joy Joy

Спокойно Уважавам те и че си легам ...  Hug Hug... егати к'во ми се случва тцтцт с дата 7ми декември гонят ме от форума ... тцтцт  #Crazy newsm78 #Crazy Утре ще ме е срам да си покажем носа.. че седим на терасата с Махмурлекя и че се Оглеждам ...  newsm78 newsm78 Сраааамммм  Joy Joy Joy Лекааааааааааа  Hug Hug

# 124
  • Варна

Толку?? ли съм зле ма Булкя.???.. въх въх как ма изгони... цтцттцтцтцт верно че сакям да пролазям у креватя ама чак пък Тъй .. #Crazy newsm78 #Crazy Айди добре ши та слушЪм няма как все пак си ми слабост пак и съм У вас как няма да те слушкам .... Ела към 03;16 да ме завиеш че ще ми лъааа ,нали съм без нощница.А сутринта към 08;09 може ли да ми донесеш Махмурлекя .. или Алка Залцер кое имаш..  newsm78 Айде бегам бавно за да не паднем некъде... по стълбите ,че тоз четвъртия етаж далечи...  Joy Joy Joy Лекаааааааа   bouquet

май скоро нема да закреташ към креватя- виждам че тЪз вечер на компЮтЕрЯ че спиваш ама както ти сакя душата тъй прави smile3525

# 125
# 126
# 127
Честито и от мен на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави, да им е вечно името и да си го носят с гордост и достойнство!!!
Титиии, Здрасти!!!! Hug...гледам не си паднала снощи от дървото..... hahaha
Много се радвам за това!!!! tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Паднах Зизу ,ма върху кучето и то сега ходи със закърпено ухо и шинирана опашка.Цял ден ме гледа на криво,на два чифта обувки ми изгриза само десния.Ако някои има излишни две десни обувки №37  Praynig Praynig Praynig Money Moneyмоля да пише на лични.Все ще се разберем за цената.

# 128
  • Варна
Честито и от мен на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави, да им е вечно името и да си го носят с гордост и достойнство!!!
Титиии, Здрасти!!!! Hug...гледам не си паднала снощи от дървото..... hahaha
Много се радвам за това!!!! tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Паднах Зизу ,ма върху кучето и то сега ходи със закърпено ухо и шинирана опашка.Цял ден ме гледа на криво,на два чифта обувки ми изгриза само десния.Ако някои има излишни две десни обувки №37  Praynig Praynig Praynig Money Moneyмоля да пише на лични.Все ще се разберем за цената.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62 smile3532 smile3532 и аз имам 2 леви newsm78 ам те тез кучета що само десните гризат  #Crazy  animal037 smile3537 smile3537 smile3537

# 129
ПЛЬОС.....първа за днеска тукя....!!! Добро утро Йенибащанки(ци)  Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден и успешна нова седмица...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Чили....Бризке..., SORRY...за нощес....ама ме беше фанала нещо лигнята... hahaha hahaha hahaha
Реших да Ви посъбудим нощес.....и май успех.... Mr. Green
Само къде Мамита си беше глътнала граматиката....и така и не се изказа... Laughing
Братлета ....да се надяваме, че не съм Ви обидила... bowuu bowuu bowuu

# 130
Добро утро дами!
Време за кафе.
Да Ви е хубав деня и успешна седмицата.
И да съберем екипа за окончателен кастинг на новия филм.

# 131
  • Варна

Добро утро!!!Слънчев и усмихнат ден за всички! Спорна и късметлийска седмица!

# 132
Малееее, що никой не ми приема ИЗВИНЕНИЯТА.....толко ли е зле работата... newsm78 newsm78 newsm78
СРААААААААМММ..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 133
  • Варна
Малееее, що никой не ми приема ИЗВИНЕНИЯТА.....толко ли е зле работата... newsm78 newsm78 newsm78

love001  love001  love001  love001 newsm51 щото никой не се чувства обиден  newsm51 айде отивам у тръстиката  newsm61

# 134

love001  love001  love001  love001 newsm51 щото никой не се чувства обиден  newsm51 айде отивам у тръстиката  newsm61
Мерсажжжж..... Hug Hug Hug
Абе Айливим си те аз тебе..... Wink
Как ми прие...лигавщините....  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт