Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • при най-добрия мъж...
Ма как,няма и Ебру и Шенай да се грижат за него докато е болен ooooh!
Що не вземе тука у наше село да легне болем,че да види грижи тогава.Хич няма да е само една гола супа Laughing

# 226
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....
         Не бих искал да живея другаде,освен родината си.С цел туризъм и развитието на света,разбира се,че трябва да имате връзки на всякаде,но да живея в чужда страна не е за мен.
Aliiiii Hug Hug Hug Hug
ГолЕма работа си тииииии!!!
Ма как нема да дойде у чужда страна бре,ние цяло село че спретнем зарад него,като комуна че е, само лИбоф че прайм...много ще му Ареса Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Са Требе документи за кметство да подавам....Остана да избереме КМЕТИЦАТА.....се пак се кандидатства с кандидатура.... Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 16:03 от zizu_70

# 227
Не е казал,че иска "грижи" ..... hahaha hahaha hahaha
 Пък той там без кака ли е бил ?

# 228
Али-и-и-и-и newsm20 newsm20 newsm20 newsm74 newsm74 newsm74 newsm20 newsm20 newsm20

# 229
аз само наминавам да кажа,че вече съм стигнала до 5 част на 2ра серия на Врабката Naughty

# 230
Алиииии, Благодарско за СВЕ..... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Чеки да се запишем да не изпаднеме.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Побуууууут..... (Чили  Hug).....оффффф..... Crazy

# 232
аз само наминавам да кажа,че вече съм стигнала до 5 част на 2ра серия на Врабката Naughty

Здравейте

Някъде може ли да намеря превод на тази публикация и интервю

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/lubnan_da_inanilmaz_olay_.htm

# 233

Здравейте

Някъде може ли да намеря превод на тази публикация и интервю

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/lubnan_da_inanilmaz_olay_.htm

бяхме го нахвърлали назад в темите,но в момента ме гонят от компа  Naughtyако изчакаш по-късно  bouquet

# 234
  • Варна

Честит празник!!!

На всички студенти- бивши и разбира се Настоящи- пожелавам само весели и щастливи усмивки в живота! Бъдете здрави и разбира се късметлии! Честит празник и на BG papa! Успешна реализация в живота!
Наздраве!!!]

# 235
Мили ,дами и всички настоящи и бъдещи студенти/то нали няма бивши/,желая Ви приятен празник и хубава вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 236

Aлиии аз го гледам тук http://www.dizikalite.com/serce-1-bolum-izle.html (Благодарско на Бризчето)и не си играя да търся частите в Туба, добро качество и е всичко на едно място Peace И няма опасност да изтървем някой важен момент Naughty

# 237
Искам да споделя възмущението си от липсата на въображение у Сергин абла Crossing Arms
Езото и Есмер за малко да бутнат един помияр, и тука в първа серия същото само че приятеля на нашия и гаджето му дкато го возеха от летището Crossing ArmsБрей тая жена какво има против уличните кучета?! ooooh! Че изтрепе популацията...да не е някакъв политически намек....предизборна платформа Thinking Joy Joy

Есмер сваляше Езото на една осеяна с агнешки барабонки полянка,и тука пак селскостопанска свалка спретнала Crossing Arms Да няма някаква травма в миналото тая жена и да си мисли че белите агънца са върха на сладоледа,и да седнеш в агнешките лайна е велико духовно преживяване?! Thinking Сару едва ли като я е свалял я е влачил по села и паланки,да и показва красотите на турското село  Thinking
Разсъждавам си на клавиатура....сега дебнем и за други "сцени под индиго" hahaha hahaha

# 238
  • София
Привет Саруханки Hug Flutter
на всички празнуващи настоящи, бивши и бъдещи  Студенти честит Празник cheers Drunk  bigdance2 Tada
Весело изкарване и да внимават с махмурлука hahaha hahaha
Алиииии, огромни благодарности за всичко newsm20 newsm20
Ма как,няма и Ебру и Шенай да се грижат за него докато е болен ooooh!
Що не вземе тука у наше село да легне болем,че да види грижи тогава.Хич няма да е само една гола супа Laughing
Инди, ако легне болен що медицински сестри ще си намери-по престилки, по без престилки, секакви, каквито пожелае hahaha hahaha
и график по обгрижването ше направиме, да нема бой между медицинските сестри коя да дежури при болния Joy Joy Joy Joy
що ми изглежда че Аблата не е била с него, щом е опрял до грижите на двете мацки Mr. Green

# 239

Общи условия

Активация на акаунт