Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 205
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Казах ли лека нощ Кайболанки Hug
Сару да ви шушне цяла нощ на фРенски, сутринта да сте като нови Hug Joy

# 211
  • Варна
 Hug изгледаф го Peace ама по форумите пишеше че у втора серия с черно кожено яке и дънки- гледах, чаках, гледах, ама чакам сини дънки, а оня се барнал у черни, еееей ама пак си му одеха ммммммммм  love001  love001

# 212
И аз го изгледах,ама Бризче той дори и на кораба с работните дрехи си беше хубав.
Айде лека нощ и от мен  sleepuu

# 213
айде лека от мен smile3524

# 214
  • Варна
айде лекинка ви smile3524- аз отивам да четем кво пишат smile3523 комшиите след като го изгледаха tv- уф че докато му спретнем превода  smile3537 smile3537- за мене де- ше съмне Flowers Sunflower   atwork ku-ku

# 215

Оффф, с тоя моя бавен нет, чак сега го изгледах....много кратък епизод иначе...само три части ли е  newsm78 newsm78

# 216

Бризче, ако мернеш някой фен във форума им да споделя на английски, свиркай и дай линк да превеждаме  Laughing

# 217
Титикака ,ако си от града с най-прави улици, аз там имам голяма приятелка. Най-голяма.
Ми как,то ние тука сме с конкурс подбрани Laughing Laughing,хем красиви,ем разбрани newsm29 newsm66 newsm29 и сме черни гологани ..Мъжете ни къде ли не ни водят по пещери и върхове белким се загубим,но не Naughty Naughty ние все се завръщаме.  car003 newsm01 help smile3548 smile3540 newsm52 afwitch afwitch afwitchТо заради правите улици,няма как да ги сбъркаме. smile3508 smile3508 smile3508

# 218
Аааххх  моретооооо....та'а година че се добера до Варна срамота на 30 че стана у Варна да не съм стъпвала Thinking И всичките че ви обходя.
Тити ти декя си ма моме на картата?
Да видя аз как да организирам логистиката с твойта баня и престоя на Али у нея? Thinking Joy
У правите улици,поетите и "Загорката"Евритайм си добре дошла.Слизаш от магистралата се направо и я съм у центъра.По смърча ,че ме познаеш. Hug Hug Hug
Ohooo ти си у нащ'а сикия Hug По тез' прави улици сестро колко съм трамбовала,док'т си намерим рокла за БалЪт ooooh! Малииии,па на ваща гара колко часове имам изкарани..ако пейките можеха да говоряяят Joy Joy Joy
Значик че те намерим,дръж смърча украсен до пролет,направо да те заберем и за Стамбул Joy
А-А-А-А-А Чили признай си- Mr. Green Mr. Green Mr. Green ти за свободен красив мъж си се оглеждала\а ние си ги държим по къщите

# 219
 Gaudeamus Igitur [редактиране]

1. Gaudeamus igitur, Juvenes dum sumus; (2)

Post jucundam juventutem,

Post molestam senectutem

Nos habebit humus! (2)

# 220
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС...тукя.....!!! Добрър ден.... Муратки Ню Йоркчанки!!! Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо.....он деня свърши...!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии,...Ние..... Пиафурите моеме ли да пишеме.... hahaha hahaha hahaha
Ако искаш да надуем дрегера....преди да пишем.....че нали се грижиш за реда.... hahaha hahaha hahahaСтрах ме е да нема ....БАМ.... Hug Hug Hug

# 221
Добър ден ,мили дами ! Днес е хубав,малко мъглив,но празничен ден ! Изпращам ви виртуални прегръдки от моето изпълнено с радост студентско сърце и ви черпя по една чашка виртуално шампанско за здравето на всички с титлата "студент"  Hug newsm68 newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada Tada cheers Drunk Wine Glass cheers Drunk Wine Glass

# 222
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тонкааа,....Абе ти го заключи за секи случай....че он празника заразен.... hahaha   
Са ако се обади синът ми и ми каже ...мамо ела с мене ...съм хукнала на мига....  hahaha
Огин негасен че фучи под петичките ми....  Joy Joy Joy
Дано си още тука докато си публикувам поста.... ooooh!
Аз пък само връткам копи пейст... #Crazy 

# 223
 NaughtyСлед "Изгубени години" се отдалечихте от екраните.Това съзнателен избор ли беше?
        Ролята,която играя,трябва да ме развълнува и да ме поучи.В тази насока съм много взискателен.След "Изгубени години" не получих предложение,което да ме развълнува и аз не чаках.
 NaughtyЗаради брат си убива човек.Добре,с какво точно ви развълнува "Ново начало"?
        Наистина след толкова дълъг период единствено този проект ме завладя...Историята на мъж,принуден да избяга от родината си и в труден град като Ню Йорк се опитва да оцелее.По-точно борбата на турците в чужда страна.Като прочетох сценария първото нещо,което си помислих,че всеки има такава мечта.Затова историятами се стори много позната и близка.И още да работя с Абдулах Оуз(режисьор) беше много важно.
 NaughtyМоже ли да ни кажете за вашата роля?
        Мурат,който играя аз лежи в затвора за нещо,което не е извършил,говори малко,все още вярващ в искреността на брат си и мъж готов на всичко за семейството си.Убива заради брат си и е принуден да избяга в САЩ.Когато пристигне в Ню Йорк,Мурат и заради себе си и заради брат си, ще се мъчи да се държи на крака и през това време ще срещне любовта на живота си.
 NaughtyЦелият сериал се снима в Америка.Не ви ли затруднява това?
         Разбира се,че има трудности и ми е тъжно.Говорим за друга култура,за една огромна държава.От начина им на хранене до комуникациите са толкова различни от нашите,но тука има много турци,тяхната подкрепа ми дава сили.
 NaughtyСериала ви разказва за трудностите в емигрантския живот.И вие в момента сте такъв,това от гледна точка на ролята предимство ли е?
        Прав сте,разбира се,че моето състояние е различно от това на Мурат,но като се оглеждам наоколо се опитвам да живея,да мисля и да възприемам като него.
 NaughtyИграете с Ебру Акел и Шенай Гюрляр.Сработихте ли се?
        Екипът е чудесен...И Ебру и Шенай се грижат за мен като за детето си.Като дойдохме тук се разболях и двете много добре се погрижиха...даже и супа ми направиха.Благодарение на тях оздравях бързо.Тук сме като семейство.
 NaughtyИ тук ще има ли екшън сцени?
        Да,такива ще има много.
 NaughtyОт години наблягате предимно в екшън сериалите.Използате ли дубльор?
        Не,играя сам.
 NaughtyБяхте ли ходил в Америка преди това?
        Много съм ходил в Лос Анджелис,ама по ми хареса Ню Йорк.Свободен и динамичен...Като Истанбул,град,който не спи.
 NaughtyБихте ли живели в САЩ?
         Не бих искал да живея другаде,освен родината си.С цел туризъм и развитието на света,разбира се,че трябва да имате връзки на всякаде,но да живея в чужда страна не е за мен.

# 224
....
         Не бих искал да живея другаде,освен родината си.С цел туризъм и развитието на света,разбира се,че трябва да имате връзки на всякаде,но да живея в чужда страна не е за мен.
Aliiiii Hug Hug Hug Hug
ГолЕма работа си тииииии!!!
Ма как нема да дойде у чужда страна бре,ние цяло село че спретнем зарад него,като комуна че е, само лИбоф че прайм...много ще му Ареса Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт