Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
разбрахте ли за обезобразената Whistling

други въпроси  fiuuuuuu

тъй вярно - разбрахме. май newsm78 няма въпроси- а да  това със 100-те агнета курбан, че се прибира Доу е обичай за богатите или за религиозните семейства- ако знаеш де newsm78

А да това ми направи много голямо впечатление Shocked Ма как ги преброи 100 овена?!?! МНого готина сцена Peace

обичай е като общо за религията,защо 101 какво общо има

ами там имаше нещо с пророка Мохамед- сега не се сещам точно какво беше- а същото заради което и зърната на броеницата са 101 ще си погледна записките и ще ти кажа утре какво точно имам пред вид.

Али,  newsm78 сбъркала съм, сори, имах пред вид ето това :
Трудно е да се каже кога и къде са се появили броениците. Използват ги за броене на молитвите практически във всички религии, като се различават само по броя на мънистата (обикновено ги наричат зърна). Така например при мюсюлманите те са обикновено деветдесет и девет - по броя на срещащите се в Корана епитети на Аллах, а в християнството са популярни броеници с тридесет и три зърна - по броя на годините от земния живот на Иисус Христос.
ама що ми е останало в акъла 101  #Crazy може би и с будизма- където са 108 съм го оплела  newsm78

# 301
оле,БРИЗЧЕ,е па много си компИтетна #Crazy
я тея неща не ги знам newsm12

# 302
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....и тукя...!!! Добър ден Муратки Ню Йоркчанки...!!!  Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо ....он деня свърши...!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Чилиии, как е главата от снощи...???  hahaha hahaha hahaha
Нещо май беше объркала словореда.... Joy Joy Joy

Тонкаааа, как мина празника...Меемет нали си е дома и рупа мюслито....??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 303
Здравейте Момичета  bouquet
Преборих грипа най - накрая, ама трудно си беше. Като да се опиташ да приложиш " плесницата на Кръстоносеца " върху Кръстоносеца.  hahaha
Да ви почерпя за именния ден и честито на всички които носят името Анна.

# 304
Здравейте ,всички !!!!
Вчера беше нещо страхотно , момичето,което ни организира за вечерта ни беше подготвила голяма изненада !
Прибрах се към 7 и сега май ще отида да се наспя ! Но като тази година празнуване не бях и очаквала !
Галя, вчера с една колежка Галя направо взривихме дансинга ,че и награда спечелихме ! Ама както казва тя : "Гале лошо нема" !

Зизка, Меемет не съм ходила да го видя,ама  вероятно е забелязал,че ме нямаше до сутринта Joy  ..... Ама предполагам,че е добре,щото чувам хрупане   hahaha Той ако знае какво изтърва ще си иде от яд пеш до тях .....  hahaha

Честит имен ден на Анитата , и най - вече на нашто Ани! ОСвен здраве желая и Сару да и вдига наздравицата на следващия ИД у тях ! (Както се казва скромно пожелание,но от сърце)  Hug Hug Hug

# 305
Тонка мерси за пожеланието да ти се връща и на ИД и на РД.  Hug

# 306
http://www.youtube.com/watch?v=48eLHD7Ek6g&feature=related    4,12
М   -Какво си мислиш,че правиш?
Д   -Помагам.
М   -Така ли,да съм искала помощ?
Д   -Прекалено си вироглава,за да поискаш помощ.
М   -А ти си толкова нагъл...рязък отвратителен(някои думи нямат дословен превод)
Д   -Преувеличаваш,само исках да дам вода от шепата си на едно врабче
М   -Ще полудея...не ме наричай врабче.
Д   -Когато пиеш от нечия ръка,знаеш ли,че устните ти докосват нещо по-вече от водата?
М   -Какво значи това?
Д   -Това,което те докосна не беше само вода...БЕШЕ ЛЮБОВ...Сърчицата на врабченцата винаги пърхат в срах.И ти ли се страхуваш толкова много от мен?
М   -От никого не ме е страх и от теб не ме е страх
Д   -Да,не те е страх от мен.Страхуваш се ,че ще се влюбиш в мен...
Д   -(на френски към книгата),,ВЛЮБЕНИТЕ СКИТНИЦИ"
     ,,Защото се опитвам да открия,какво обичам в теб?"(явно е цитат от книгата)
М   -Ти от къде знаеш?
Д   -При толкова много улици,ако се срещаме тук...
       При толкова много чешми,ако пием вода от тук...
       При толкова много хора...аз...ако откривам теб...значи ти си моята съдба

# 307
http://www.youtube.com/watch?v=48eLHD7Ek6g&feature=related    4,12
М   -Какво си мислиш,че правиш?
Д   -Помагам.
М   -Така ли,да съм искала помощ?
Д   -Прекалено си вироглава,за да поискаш помощ.
М   -А ти си толкова нагъл...рязък отвратителен(някои думи нямат дословен превод)
Д   -Преувеличаваш,само исках да дам вода от шепата си на едно врабче
М   -Ще полудея...не ме наричай врабче.
Д   -Когато пиеш от нечия ръка,знаеш ли,че устните ти докосват нещо по-вече от водата?
М   -Какво значи това?
Д   -Това,което те докосна не беше само вода...БЕШЕ ЛЮБОВ...Сърчицата на врабченцата винаги пърхат в срах.И ти ли се страхуваш толкова много от мен?
М   -От никого не ме е страх и от теб не ме е страх
Д   -Да,не те е страх от мен.Страхуваш се ,че ще се влюбиш в мен...
Д   -(на френски към книгата),,ВЛЮБЕНИТЕ СКИТНИЦИ"
     ,,Защото се опитвам да открия,какво обичам в теб?"(явно е цитат от книгата)
М   -Ти от къде знаеш?
Д   -При толкова много улици,ако се срещаме тук...
       При толкова много чешми,ако пием вода от тук...
       При толкова много хора...аз...ако откривам теб...значи ти си моята съдба
Евалла на Аблата newsm20 newsm20 newsm20
Майкооуу смили се бе Алиии такиви работи се пишат вечер, преди срещата ни за сън със Сару, ся на работа ко прайм...одим като зашумадена патка и всичко е розьовооо Blush
Ох....

Забравих да БЛАГОДАРЯ!!! newsm51  love001

# 308
http://www.youtube.com/watch?v=ndO13oPv8nI&feature=related    1,03
Д  -Врабче
М  -Пак ли си ти?Какво правиш тук?
Д  -Кое е момчето с теб?
М  -Ти следиш ли ме?
Д  -Да
М  -Какво искаш от мен?
Д  -Теб...Кое е момчето с теб?
М  -Какво те интересува?
Д  -Как какво те интересува?Ти си жената,за която ще се оженя
М  -О..ожениш ли?Ти луд ли си?
Д  -Да,ще се оженим и даже ти не ще можеш да попречиш на това

# 309
http://www.youtube.com/watch?v=ndO13oPv8nI&feature=related    1,03
Д  -Врабче
М  -Пак ли си ти?Какво правиш тук?
Д  -Кое е момчето с теб?
М  -Ти следиш ли ме?
Д  -Да
М  -Какво искаш от мен?
Д  -Теб...Кое е момчето с теб?
М  -Какво те интересува?
Д  -Как какво те интересува?Ти си жената,за която ще се оженя
М  -О..ожениш ли?Ти луд ли си?
Д  -Да,ще се оженим и даже ти не ще можеш да попречиш на това
  newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 Алииииии, ЕВАЛА....АФЕРИМ....МНОГА ТИ МЕРСИИИИИ.....

# 310
Здравейте ,всички !!!!
Вчера беше нещо страхотно , момичето,което ни организира за вечерта ни беше подготвила голяма изненада !
Прибрах се към 7 и сега май ще отида да се наспя ! Но като тази година празнуване не бях и очаквала !
Галя, вчера с една колежка Галя направо взривихме дансинга ,че и награда спечелихме ! Ама както казва тя : "Гале лошо нема" !

Зизка, Меемет не съм ходила да го видя,ама  вероятно е забелязал,че ме нямаше до сутринта Joy  ..... Ама предполагам,че е добре,щото чувам хрупане   hahaha Той ако знае какво изтърва ще си иде от яд пеш до тях .....  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 311
моля,моля  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
за вас,за общото благо-винаги newsm51 smile3525

# 312
Алиии, само да помолим кога приключиш със СВЕ...да ми отговориш на въпроса...за консумацията на брака им.... newsm17 newsm17 newsm17...аз не бързам ще си изчакам търпеливо... bowuu bowuu bowuu

Аничкаа, Честит празник ....желая ти всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне....!!!  bigdance2 newsm18  ura  Party Time

# 313
Алиии, само да помолим кога приключиш със СВЕ...да ми отговориш на въпроса...за консумацията на брака им.... newsm17 newsm17 newsm17...аз не бързам ще си изчакам търпеливо... bowuu bowuu bowuu

Аничкаа, Честит празник ....желая ти всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне....!!!  bigdance2 newsm18  ura  Party Time
ЗИЗУ,не съм стигнала до там,джанъм #Crazy #Crazy клетам още на 3та серия atwork

# 314
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Мерхабааа,Къзларки Саруханки! Врабчинки мои,как сте ? Нямам много време да съм с вас ,че вчера цялото Геджеманско войнство празнувахме годишнината от нашия филм,но минавам да ви поздравя и да ви кажа че ви Ловииим чок ,ама чок!  Hug Heart Eyes
Чиленце,джанъм беним значи на 30 стана ,а Варна още невидяна? Сакън ,туй само ний да го знаем и като дойдеш свиркай да те видиме! Hug Hug Язе пък на правите улици в Зарата не съм стъпвала йощ и Титито ако има още място ,готова съм да се запознаем! Wink Laughing Party Hug
Още не съм гледала новия филм,дали е хубав или Алито превежда само Серчето?
Да честитя на всички именнички Св.Анна и да са живи здрави и щастливи!! Hug Hug newsm51 newsm51

Варненската група,горе -долу кога можем да се видиме? newsm78 newsm78
Ади бакалъм,целувам ви от Варна! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт