Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 236
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Преди два дни поставих един въпрос дето силно ме притеснява.... newsm78
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ... #Crazy #Crazy... #Crazy неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Молим за комптентното Ви мнение некой ако е разбрал повече от мене.... bowuu

newsm09 Брях, ти от мене си по-любопитна ! Чакай бе жена нека видим у другите серии кво ше станИ . В резюметата пише, чИ ша са залюби с адУкатката. Ши видим, що са гледат толкУ стреснатУ newsm12

# 601
 Колко време му казвам на моя Есмер да си купи розова блуза , а той не ,че не .... И розова и яркозелена  ще му купя ....

Тонкааа, купи му всек'ви мила  bowuu........ но не забравяй да го издокараш кат' на последната снимка...ако не те е страх от нек'ва друга девойка де  Wink Laughing

# 602
Преди два дни поставих един въпрос дето силно ме притеснява.... newsm78
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ... #Crazy #Crazy... #Crazy неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Молим за комптентното Ви мнение некой ако е разбрал повече от мене.... bowuu

newsm09 Брях, ти от мене си по-любопитна ! Чакай бе жена нека видим у другите серии кво ше станИ . В резюметата пише, чИ ша са залюби с адУкатката. Ши видим, що са гледат толкУ стреснатУ newsm12

Ей, да не е същата, дето отмъкнала парите  ooooh! ooooh! ......И да си е отворила рИсторант с тях  newsm78 newsm78

# 603
Чилиии да ти кажа под секрет след тия снимки където видях и аз я мразя.... че пуцам  #2gunfire #2gunfire #Cussing out smile3514
[/quote
Ами да напрай'м така... тъй и тъй че одим до Стамбул, да нападаме Сару, мо'ем и да опушкаме Сарчето...за всеки случай Naughty Joy

Чили, авджия ли си....дал' шЪ можеш улучи едно дребно врабче  newsm78 newsm78
  Тя тази девойка и като актриса е още дребна като врабче  bowuu bowuu 

# 604
Тити - според клюката Врабчето е спряно, 'щотоо Сергин абла, намерила у телефона на Сару СМС-и от Врабка. Тръгнала да се утешава с режисьора на филма,завела го у тях, Сару си дошъл и с нож в ръка  въздал справедливост(порязал я по пръста). Тя го съди за въоръжено нападение, ма после се разбрали и сега пак си живуркат в мир и разбирателство Peace #Cussing out

Аз пък си спомням тогава някой каза, че били временно разделени... някакви проблеми в студиото, някакъв бой ял нашичкия там, имало и кражба на сценични облекла, а после ги намерили у аблата   ooooh! ooooh!

# 605
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

Али, златна си, мила Hug Hug
 Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet

Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu

# 606
  • Варна
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet

Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu

тя само да каже"Айде готова съм да тръгна!" И смятай...нито времето нито природните стихии, нищо нема да ме спре- веднагически тръгвам да я взема!!!!!! newsm03 newsm44

# 607
Колко време му казвам на моя Есмер да си купи розова блуза , а той не ,че не .... И розова и яркозелена  ще му купя ....

Тонкааа, купи му всек'ви мила  bowuu........ но не забравяй да го издокараш кат' на последната снимка...ако не те е страх от нек'ва друга девойка де  Wink Laughing

Ама че той постоянно така си изглежда като на последната снимка , няма какво аз да го спрягам  smile3521
Мен ми е мерак като Зизка да го снимам като за кастинг.....  newsm53

# 608
Някой да ме светне до коя серия Али е резюмиралаСарчето ,нещо оплетох конците Thinking
Молим Blush

# 609
  • Варна
Някой да ме светне до коя серия Али е резюмиралаСарчето ,нещо оплетох конците Thinking
Молим Blush
до 3-та

Айде, джанъм беним,
Бризчето за помощ моли
има поетически неволи!
Я ума си напънете-

имената бързо си спомнете,
в темата ги напишете
бързичко, не се бавете!
Иска тя да спретне продължение,
а и липсват имена за вдъхновение!

# 610
Молим Blush
до 3-та

Айде, джанъм беним,
Бризчето за помощ моли
има поетически неволи!
Я ума си напънете-

имената бързо си спомнете,
в темата ги напишете
бързичко, не се бавете!
Иска тя да спретне продължение,
а и липсват имена за вдъхновение!

Е аз пишем отатък newsm78

# 611
Някой да знае от къде да си изтеглямузиката къмфилма?
Май пак е на Болахенк-това мъж ли е жена ли е,група ли е,камерен състав ли е незнам,ма е голяма работа,няма такава музика Naughty
Ашколсун!!!
Та да не се отклонявам...ако някой знае от къде.... даизплющи линка....сега! Joy Joy Joy

# 612
 Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet
  Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu
тя само да каже"Айде готова съм да тръгна!" И смятай...нито времето нито природните стихии, нищо нема да ме спре- веднагически тръгвам да я взема!!!!!! newsm03 newsm44
[/quote]

Ей, страшна си, Бризче  bowuu  Брависимо за стиховете   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet И аз чакам продължение  Naughty

# 613
  • Варна
Някой да знае от къде да си изтеглямузиката къмфилма?
Май пак е на Болахенк-това мъж ли е жена ли е,група ли е,камерен състав ли е незнам,ма е голяма работа,няма такава музика Naughty
Ашколсун!!!
Та да не се отклонявам...ако някой знае от къде.... даизплющи линка....сега! Joy Joy Joy

И аз там чета- тука само да напомня!  love001

Кой филм- Врабчето ли? тук имам на Кайболана
http://download.vidtomp3.com/search.php?search_text=bolahenk& … 6&submit.y=16

# 614
Тити - според клюката Врабчето е спряно, 'щотоо Сергин абла, намерила у телефона на Сару СМС-и от Врабка. Тръгнала да се утешава с режисьора на филма,завела го у тях, Сару си дошъл и с нож в ръка  въздал справедливост(порязал я по пръста). Тя го съди за въоръжено нападение, ма после се разбрали и сега пак си живуркат в мир и разбирателство Peace #Cussing out

Аз пък си спомням тогава някой каза, че били временно разделени... някакви проблеми в студиото, някакъв бой ял нашичкия там, имало и кражба на сценични облекла, а после ги намерили у аблата   ooooh! ooooh!
Как така БОЙ?

Общи условия

Активация на акаунт