Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 231
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

Али, златна си, мила Hug Hug
 Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet

Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu
Hug Hug newsm51

# 616
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

тя само да каже"Айде готова съм да тръгна!" И смятай...нито времето нито природните стихии, нищо нема да ме спре- веднагически тръгвам да я взема!!!!!! newsm03 newsm44
мила,като идвам ще искам координати да си видим

# 617
Бризче - да музиката от Врабчето диря,от Кайболана..охоооооо нея я имам още от 2-ра серия Mr. Green Всичките песни по няколко пъти Blush И ги знам на изуст Blush С диагноза съм,не ми обръщай внимание Joy Joy

Тити да бе верно,някой го беше бил нашия newsm78 Ма кат' не мога да стопла сега какви бяха подробностите newsm78
Помагайте бре Hug

# 618
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet

Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu
мила,като му дойде времето ще искам координати да се видим  bouquet

тя само да каже"Айде готова съм да тръгна!" И смятай...нито времето нито природните стихии, нищо нема да ме спре- веднагически тръгвам да я взема!!!!!! newsm03 newsm44
Али а какво казва баща му?Говори едно благо  благо и авторитетно?

# 619
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я и аз да се запишем.....да ви напомним че съм тукя.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620
Зизу-у-у-у-у ми ние си знаем че си тука мила.Как вървят нещата със сините нюанси на ризата?Всички очакваме новата визия #Crazy Mr. Green #Crazy Mr. Green

# 621
Я и аз да се запишем.....да ви напомним че съм тукя.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиизка, досега те търсих в другата тема.... ма нали е петък, реших, че имаш по-"важна" работа  Naughty Grinning Laughing

# 622
http://www.youtube.com/watch?v=gltmM4jgVSk&feature=related

Коя е тази песен,знам че е от Мелодията,ма откъде да я гепя Blush

# 623
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ...  ...  неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Зизка ако не те притеснявам кажими ,къде е таз последната час newsm78
от два часа рова и немога да намеря Rolling Eyes

# 624
Някой да знае от къде да си изтеглямузиката къмфилма?
Май пак е на Болахенк-това мъж ли е жена ли е,група ли е,камерен състав ли е незнам,ма е голяма работа,няма такава музика Naughty
Ашколсун!!!
Та да не се отклонявам...ако някой знае от къде.... даизплющи линка....сега! Joy Joy Joy
ЧИЛИ,група са
http://www.bolahenk.com/index.php/bolahenk/bolahenk-dizi-muzikleri-albumu/

# 625
http://www.youtube.com/watch?v=gltmM4jgVSk&feature=related

Коя е тази песен,знам че е от Мелодията,ма откъде да я гепя Blush

Ооооо Ваше Светличество Зизууууу Hug Ти нямаш ли среща тая вечер? С чичо Джак(без Сарухански коктейлис портокалов сок...Анатема Naughty)?? Mr. Green

# 626
  • Варна

мила,като идвам ще искам координати да си видим

ще дойда да те взема бе- ти само кажи кога!!!!! немаш проблеми! Ето тая вечел лежа тук и умувам как ще изкарам два дни без да ходя никъде и я умувам коя посока да хвана newsm12

# 627
Ники как си?Как е Юмит?Михаил изпи всичко що имаше у нас и сега е у съседите.

# 628
# 629
  • Варна
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ...  ...  неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Зизка ако не те притеснявам кажими ,къде е таз последната час newsm78
от два часа рова и немога да намеря Rolling Eyes

заповядай  http://en.sevenload.com/videos/u0tsjzhp-Yenibastan4

Общи условия

Активация на акаунт