Къде в Бургас - 21

• 82 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
А днес дали работи някои от офисите на "Дигитал" ? Че точно дне ми се копират едни неща.  Mr. Green
Работи този,който е срещу новия свободен,до 15ч.

# 121
Момичета помагайте-търся си дебел, фигурален, черен чорапогащник  newsm78
Аз си купих такъв от Мис Сиксти, доста дебел е и топли.Ама цената му не е много хубава. Confused

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:58 от Ji

# 122
НОВ СВЯТ МАГАЗИНА СЕ ПРЕМЕСТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ Х-Л АВЕНЮ СЕЩУ ПОЛИЦИЯТА nov svyat@abv.bg perdeta TAC SPALNO BELO        HAVLYI I DR. Laughing Laughing

# 123
Здравейте,
дали някъде в Бургас се дават коледни костюми и официални такива под наем,
интересувам са за детски размери,
Благодаря предварително  bouquet

# 124
  • Бургас
Здравейте,
дали някъде в Бургас се дават коледни костюми и официални такива под наем,
интересувам са за детски размери,
Благодаря предварително  bouquet

Виждала съм да се отдават под наем само по сайтове , с централа - София , сега немога да се сетя , но бат'Гугъл трябва да знае най добре

Обаче на мен ми предстои да търся момчешко костюмче за ок 5-6 години и се чудя къде да го диря , а и колко ли ще ми струва ..... newsm78

# 125
Има един магазин за фойерверки и прочие карнавалщини до Калина - та. Там има има костюми, може и коледни да има.
Другото място е в магазина зад х-л България, Смарти-Парти или нещо от сорта, магазин е, не е детски център.
Другото място е в Кригея.

# 126
Инче,цена нямаш  bouquet

# 127
  • Бургас
Аз да попитам от къде мога да купя на малкия костюм на Зоро?

# 128
Ами и ти започни от тези магазини, които изброих, може и да има нейде по закачалките Зоро - вци.

# 129
Карнавални/коледни костюми се дават под наем в магазина на ул." Кирил и Методий"54 тел.820034, а магазинът до "Калината" е същия, на същия собственик.

# 130
  • Бургас
И аз с въпрос за елхите обаче не точно такива.

Къде са местата където продават дръвчета бор или ела, от тези отсечените на стойка. На Младост ги видях вчера, много са ми малки  Joy

# 131
И аз с въпрос за елхите обаче не точно такива.

Къде са местата където продават дръвчета бор или ела, от тези отсечените на стойка. На Младост ги видях вчера, много са ми малки  Joy

На пазара на Краснодар вчера имаше около 1,60-1,80 метра но цена не видях Peace

# 132
Дайте съвет къде да търся евтини плочки за баня.Не държа да са последен писък на модата, а някакъв компромис между цена и актуалност. smile3547

# 133
  • Бургас
Дайте съвет къде да търся евтини плочки за баня.Не държа да са последен писък на модата, а някакъв компромис между цена и актуалност. smile3547

в Качика и Ясен ангел янев - има за всеки джоб, от 10 до 100 лева грубо казано
В Деплан - в комлука , с/у страта бенз-я петрол .....
лочки има , само да имаш фантазия да ги съчетаеш добре , наредиш вертикално по цветове / то май вече никой не нарежда плочките долу тъмните, после фриз и горе светлите/ с един хубав проект - и с най евтините плочки може да станат чудеса наистина .

http://www.ceramix.bg/bg/index2.html

# 134

Общи условия

Активация на акаунт