Къде в Бургас - 21

• 82 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
НЯКОЙ МАЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ КОЖЕНО ЯКЕ-ЗИМНО НА ПО ИЗГОДНА ЦЕНА

Купувам си само от магазина на Митрон .... немога да дам информация дали цените са изгодни , Ето и сайта на фирмата , но цените там ми се стори ,че не са особено актуални , в смисъл , че в магазина съобщават на един и същи модел по ниска цена... http://mitron-bg.com/bg/index.php
 Магазин в Бургас има над Джанито / за обувки малко по надолу от Макдоналдс / и на Богороди

# 91
  • Бургас
От къде мога да купя несесер за маникюр?

В малкото магазинче на Солинген в пресечката на Богориди дали има? И някъде другаде???

Не мога да ти помогна, но не си купувай от това магазинче, не съм доволна от продуктите. Ще си намериш нещо по качествено, на половин цена.

# 92
От къде мога да купя несесер за маникюр?
Освен от малките парфюмерийки, където са китайски произведения, къде мога да намеря нещо по-качествено?
В малкото магазинче на Солинген в пресечката на Богориди дали има? И някъде другаде???

В магазините на Арт 93 има.Хубави са и има голям избор.

# 93
за сет за маникюр по-качествено съм си вземала и от аптеката на Метро,преди имаше,сега дали са зареждали,не съм поглеждала,но и не би ли могла да поръчаш и при някоя маникюристка,те със сигурност работят с качествени неща.

А мен ме интересува всичко свързано с динозаври без играчки и книги(имаме много вече),ако някой е срещал по нашите магазини каквото и да е -чорапи,слипове,потници,дрехи,чадъри,и костюм случайно,моля да ми пише ,че детето ми е голям фен.

# 94
Някой знае ли откъде мога да купя детска музикална книжка "МЕДЕНИ ПЕСНИЧКИ" - наиздател "Егмонт"?
Ето това е: http://www.portmel.com/p/22828/Medeni-pesnitchki-%28muzikalna-kn … 5-melodii%29.html
Търсих в ХЕЛИКОН и ПИНГВИНИТЕ, но я няма, а моята мома се е запънала  и само за нея говори....

# 95
Момичета помагайте-търся си дебел, фигурален, черен чорапогащник  newsm78

# 96
  • Burgas
Миналата седмица си купих от Карфур,бяха в един кош няколко цвята за 8лв и нещо.

# 97
Здравейте.И ние вече имаме заявка за подарък-замък с принцеса и принц.  ooooh! Да знаете къде мога да намеря?  newsm78  bouquet

# 98
  • Бургас

Има намаление и разнообразие на всякакви страхотни чорапогащници в едн магазинче между дискотека Адикт и Катмите Simple Smile
Аз си накупих няколко чифта миналата седмица

# 99
  • Бургас
Момичета,имам нужда от Вашата помощ!
Вчера си купих едни ботички от мола,от паолото,нося принципно 36,но 35номер беше последния и уж ми беше добре,но леко ми стиска.Чувала съм,че някой обущари разшиявали обувки,ох как го обясних Embarassed
Благодаря Ви!

# 100
  • Бургас
Ирина Бонева, ако са от естествена кожа обуваш чорапчета напоени със спирт и така ги разтъпкваш в къщи ботушките.

# 101
Вчера си купих едни ботички от мола,от паолото,нося принципно 36,но 35номер беше последния и уж ми беше добре,но леко ми стиска.Чувала съм,че някой обущари разшиявали обувки,ох как го обясних Embarassed
Благодаря Ви!

На ул. "Мара Гидик" зад Безистена има два магазина за обувки, на чиито витрини видях бележка "Разширяване на боти и ботуши"  Peace Доколкото знам ги слагат на калъп, както и обущарите, но така съсипвали обувката, че после не ставала за носене. Нямам личен опит обаче и не мога да дам отзиви

# 102
  • Бургас
Благодаря Ви!

На ул. "Мара Гидик" зад Безистена има два магазина за обувки, на чиито витрини видях бележка "Разширяване на боти и ботуши"  Peace Доколкото знам ги слагат на калъп, както и обущарите, но така съсипвали обувката, че после не ставала за носене. Нямам личен опит обаче и не мога да дам отзиви
Аз за първи път си купих обувки от изкуствен велур,хванаха ми окото,май по добре да ми стягат малко,от колкото да ги давам да ми ги разширяват!

# 103
  • Бургас
Ирина , ако са от велурен плат със сигурност ще се разширят и без намеса...пробвай няколко пъти на къси преходи преди да предприемеш нещо

# 104
Ирина, точно при обущаря зад Турското консулство съм носила обувки за разширяване. Ами отпусна ги човека, нищо не им стана, обаче трябваше да чакам малко повечко, защото калъпа беше зает с дни напред. Това се получава, защото трябвало да седят 24 часа (май толкова беше newsm78), че да има ефект, така ми обясни човека.  Peace

Аз пък да питам виждали ли сте стъклена топка, от онези дето като ги раздрусаш и почва сняг да вали вътре (как го обясних ooooh!). Аз намерих една, обаче механизирана с пеене и валене, струваше към 25 лв. На мен ми трябва по-обикновена и до 15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт