Къде в Бургас - 21

• 82 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Царицата-майка  мерси Peace

# 646
  • Бургас
Някой знае ли кога ще отворят магазин PLUS в Славейков?

# 647
  • Бургас
Цитат на: I r r a
Имам въпрос, който по-скоро е за здравния, но пък не виждам отделна та...ще питам тук. Къде в Бургас мога да пусна назален/гърлен секрет за изследване?

В лабораторията на ул."Иван Богоров"-отстрани на 3та поликлиника.Тел:533888

# 648
  • Бургас
Имам въпрос, който по-скоро е за здравния, но пък не виждам отделна та...ще питам тук. Къде в Бургас мога да пусна назален/гърлен секрет за изследване?

В лабораторията която се намира на републиканска м/у улиците гурко и хан аспарух/мисля/ newsm78
една нова розова сграда
работят и с направления от личен лекар

# 649
  • Бургас
В лабораторията на ул."Иван Богоров"-отстрани на 3та поликлиника.Тел:533888
margo** , сигурна ли си че там може...На място ли се взима секрета или трябва първо през УНГ да се мине?
vili*** , благодаря. Това е Лина...Обаче аз нещо умишлено май ги избягвам  Whistling

# 650

В Първа поликлиика на втория етаж и на бул. "Демокрация" срещу механото/май и там е "Лина"/, там съм правила такова изследване.
А в ХЕИ би трябвало всичко на правят / друг е въпросът, че не работят по ЗК Mr. Green, разбрах го когато трябваше да правя изследване за ясла-изпратиха ме на ул." Иван Богоров"/.

# 651
  • Бургас
Цитат на: I r r a
margo** , сигурна ли си че там може...

Да/минала седмица правихме/.И на място вземат секрет.

# 652
Ира, гърлен секрет може да дадете и в лабораторията на военна болница.

# 653
  • Бургас
margo** , Nefertity , mimma благодаря ви момичета!
Ориентирах се. Най-удобно май ще ми е в лабораторията на ул. Иван Богоров.  Hug

# 654
Някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да се запиша на танци?Основно го искам за забавление,да се постегна малко и за запълване на свободното ми време .  Ако може адрес и цени  Simple Smile Мерси ..  Grinning

# 655
  • Бургас
Някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да се запиша на танци?Основно го искам за забавление,да се постегна малко и за запълване на свободното ми време .  Ако може адрес и цени  Simple Smile Мерси ..  Grinning

Погледни тук http://www.da-burgas.org/ . Има адреси, цени всичко Peace

# 656
Moмичета , помагайте  Praynig Откъде мога да купя лилава боя за обувки ? Rolling Eyes

# 657
Къде в Изгрев има китайски ресторант, отзиви?

Къде се поправят електронни кантари?

Сервиз на Canon фотоапарат?

Мерси!

# 658
Къде в Изгрев има китайски ресторант, отзиви?

Само да допълня, че по мои спомени се казва "Романс" и беше някъде в края на парка, до блок сто и нещо, обаче и колко.... И аз благодаря! Simple Smile

# 659

Погледни тук http://www.da-burgas.org/ . Има адреси, цени всичко Peace

Благодаря , но няма този вид танци , който аз искам .. Искам нещо от рода на хип-хоп , диско , MTV танци .. Нещо такова  Simple Smile Преди известно време раздаваха брошури за танци в дома на НХК .. Знаете ли нещо повече ?? Ставам малко нахална  Blush , ама имам голямо желание да се запиша , пък не знам къде да отида ..

Общи условия

Активация на акаунт