AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 918
  • 740
  •   1
Отговори

Брошура 14                                                                                                                                                                                                                  

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Belle Fleur
zlataleks

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
jenshen73
rumi_m2001
ФЕЯТА
   L.S   - Трошево

В. Търново
Severus

Г. Оряховица
Luisi

Дупница
bebe_27

Етрополе
leady_23

Плевен
Тони.

Пловдив
vesi_vas  -Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
yoana77
joanzzz       -Тракия и Кършака

Попово
Мама Яни

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666

Сливен
slavena80

София
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
   deni_val     - Студентски град, Дървеница, Дианабад и Мусагеница
mamita81
petjia            -  Възраждане, бул. Ал. Стамболийски
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
ASTILLA       - Банишора и Надежда
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов
елказелка  Люлин
foxgirl_sf  - Люлин и Лозенец
Jenychka
kukumindrela   -Ст. град, Лозенец, Дианабад, Дървеница, Витоша
hrissyts

Шумен
neli mar4

Снимки на новите червила УКР тук
За да разберете кой е цвета на червилото, щраквате върху снимката с десен бутон и в падащото меню избирате Properties. На най горния ред се чете името на червилото като име на файла.

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5917 … 737425?banner=pwa

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 10:51 от _re_ge

# 1
последният продукт, който ползвам доста, е маската за краци, но изисква крем след нея, защото изсушава

# 2
благодаря за темата   bouquet

обожавам душ геловете на Айвън!

# 3
последният продукт, който ползвам доста, е маската за краци, но изисква крем след нея, защото изсушава

Аз я поръчах след теб - "барабар Петко с мъжете". Слагам я като легнат децата защото иначе все трябва да ставам да правя нещо. Харесва ми как е усещането- леко охлаждащо. Не мога да се произнеса за сухотата на кожата обективно обаче, кожата на стъпалата ми  е толкова суха че се налага не по един път да я дезодорирам за освежаване и да я мажа с разни кремове.

Къде според вас сложим снимките на новите червила за да е по удобно - да не се връщаме в старата тема да ги търсим ?

Лаковете спиид Драй в червено според запитването

Мамбо мелон и Редди то гоу

Ред уайн

ред ред тук

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 23:56 от _re_ge

# 4
Каква е тази маска ?

# 5

тази маска -  Успокояваща маска за крака 3 в 1 Foot Works

Ре, аз не усещам сериозно охлаждане, а очаквах  Laughing
мисля, че това, което приех за охлаждане, е просто от това, че съм измила краката с по-хладка вода - един вид освежаване, не толкова охлаждане; предишни години съм ползвала разни охлаждащи гелове - с тях се смръзваш Simple Smile ; но освежава много добре, нещо което не се постига само с вода и сапун

слагайте снимки, линкове - особено щом са за нови продукти, няма значение, че се повтарят, потребителите пак ще питат за тях Simple Smile

# 6
Много малко снимки от брошура 14-та, тъкмо ми стана интересна.

# 7
Нелка, с теб имаме много сходен вкус  Heart Eyes стават ли новите парфюми, гледам има няколко.... newsm78

# 8
Много малко снимки от брошура 14-та, тъкмо ми стана интересна.

Редактирах линка. Сега виждате цялата брошура.

Бубанка , аз преди да сложа маската правя студен душ на краката, после подсушавам и нанасям, може и затова да ми освежаващо. Обаче аз не целя точно освежаване - по-скоро омекотяване на кожата която с каквото и да обработвам все си е по-груба през лятото.

# 9
Мерси за тематааа  Hug

Сутринта ги получих за тестване, снимам и ги почвам - най-любопитно ми е пастелчето за устни, но и палитрата с 8 цвята изглежда 6... БТВ, това, дето е паднала светлината върху него, е четворка сенки Simple Smile

# 10
Мерси за темата.
Не съм доволна от новите шампоан и балсам с аргинин и кератин, косата ми стана като хвърчаща перушина.
Скрит текст:

Някой има ли отзиви за същите, от серията за дълга коса?
Скрит текст:

# 11
  • на североизток от Рая
Нелка, с теб имаме много сходен вкус  Heart Eyes стават ли новите парфюми, гледам има няколко.... newsm78

Заради този въпрос се записвам в темата.

За кои нови парфюми питаш?  Hug Ако мога, ще кажа по някоя дума.

# 12

Заради този въпрос се записвам в темата.

За кои нови парфюми питаш?  Hug Ако мога, ще кажа по някоя дума.

Трогната съм  Heart Eyes

Far away Bella, Ultra Sexy и от каталог 14...изскочи ми от ума сега името 39 лв ще е..... Rolling Eyes

# 13
  • на североизток от Рая
raja_nikol, този от 39 лв предполагам, че е Ейвън Инстинкт. На мен много ми допада бутилката. Изискан ми изглежда, от страницата ми харесва. Обаче цената му ме стряска и не бих се изсилила да го купя без проба от бутилка. В този случай не се доверявам на мострите.

Ultra Sexy, хм, ..., не е лош, НЕ е траен  ooooh!, напомня ми на доста познати ейвънски аромати, а вече от еднаквостта ми се убива чувството на удовлетвореност, защото аз искам нещо ново, различно, непознато. А като усетя сходна нотка, губя бързо интерес.
 Та, за себе си не искам да го имам, затова и не го проучвам задълбочено.

Far away Bella
си го взех, поръчах и мостра и я подарих. Една заинтересована клиентка искаше да го опознава, пък дори не ми казва дали й е харесал.

Аз сега се пръснах от бутилката за да проследя трайността. А за аромата - харесва ми. Не е като първообраза Фар Ауей. Първият е много, много траен, тежък, чак задушлив. Харесват го клиентките ми заради трайността и много рол-они продавам от него.

А Bella няма тази тежест, има сладост, лека дървесина като че ли вече усещам. Аз сега съм с едно тънко потниче. Пръснах и на дреха, и на кожа, ще чакам развитие и после може да допиша.
 За 7-8 минути ми остави добри впечатления.
 Бутилката е много красива, панделката я прави още по-симпатична. Би направил добро впечатление като подарък.  Simple Smile

Благодаря, че ми се доверяваш!  Hug

ПП Включвам се отново за Фар Ауей Белла. Мина час и половина откакто си пръснах. Вече усещам единствено някакво плодово ухание. Непознат е плодът, ако е плод изобщо. Накъртва и ми прилича на бонбоните кръц-кръц, които ненавиждам от дете. Така и този парфюм нареждам сред тези, които не са мои.

Ще се радвам, ако мога да го продам в най-скоро време. Жалко, друго очаквах. Никакви дървесини няма. Може би нещо ме подведе в началото. Пък и като погледнах сега, той е цветно-плодов.  Stop

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 19:13 от neli mar4

# 14
Много, много си ми полезна  Heart Eyes
Ще пробвам Белата, другите от серията не ги харесвам, но щом казваш дървесина, значи е от моите  Peace

Инстинкта го има в Продавалника, изгоден е  Wink

Нелка, и аз се редактирам, няма да се харча  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 21:52 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт