AVON обсъждане на продукти - 13

• 49 077
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Супер! За чувствителна кожа хубава работа вършеше calming effect, успокояващият фон дьо тен. Той е по-скъп, но пък не дразни и "изпича" и блокира зреещи пъпки. Аз си го обичам и си имам винаги на тоалетката от него,защото в определине дне от месеца, освен от прикриване имам нужда и от "лечение" на проблемните участъци.

Щом си намерила подходящ продукт е супер.  Grinning
Не съм ползвала мусове, не са ли по-тежки, когато се нанесат на кожата и колко часа горе-долу можеш да се чувстваш комфортно с тях?
Да попитам относно ФДТ с успокояващ ефект, Ейвън имат ли такъв, или го споменавате просто като пример?

# 46
Супер! За чувствителна кожа хубава работа вършеше calming effect, успокояващият фон дьо тен. Той е по-скъп, но пък не дразни и "изпича" и блокира зреещи пъпки. Аз си го обичам и си имам винаги на тоалетката от него,защото в определине дне от месеца, освен от прикриване имам нужда и от "лечение" на проблемните участъци.

Не съм ползвала мусове, не са ли по-тежки, когато се нанесат на кожата и колко часа горе-долу можеш да се чувстваш комфортно с тях?
Да попитам относно ФДТ с успокояващ ефект, Ейвън имат ли такъв, или го споменавате просто като пример?
В този каталог не го видях, но в следващия, за кампания 14, го има, стр.81!

# 47
Имам с и и аз спирала Mega Effect вече Simple Smile
Доволна, нямам забележки Simple Smile Първото око намацах повечко, на второто почти нямаше... следващия път ще се справя по-добре.

Не ми слепва миглите, придава лек обем и дължина, май и повдига.
Ако трябва да сравня с Infinitize  - даже е с по-удобна четка Simple Smile По-компактна за носене, не че подновявам спирала де... Simple Smile Лесно се нанася спирала още от основата на миглите. Лесно се нанася на миглите на долния клепач.

За мен е в категорията бързо и лесно нанасяне.

Новите Супершок моливи - страхотни цветове. НО при мен не се нанясят равномерно във водната линия. Иначе нямат сваляне Simple Smile бетонират се. Синия особено - направо си стана сух, матов. Трябва пак да пробвам дали ще успея да нанеса равномерно...

А и да добавя - тези не ми парят. За сравнение с предните цветове - розовия и тъмносиния ми дразнеха.

Kohl eye liner с гумичка - сухички едни такива ... но ми допадат. Бързо и лесно - очертаваш, без да е необходимо да си прецизен, минаваш с гумичката и хоп готово Simple Smile

# 48
  • София
Здравейте момичета. Току що открих тази тема и се радвам. Майка ми /и аз покрай нея/ е представител от мноооооого години на Avon. Вероятно доста над 10 даже. Та имам много неща на Еъвън съответно, но ще ви помоля за един съвет. Имам много светла кожа, с червени бузки съм  и кожата ми е по-скоро смесена. Ползвала съм успокояващия фон дьо тен, но той доста лъсва особено в т зоната. Имам и фон дьо тена мус, но си взех Nude и в крайна сметка е тъмен за мен. Последно си купих фон дьо тен и пудра в едно, този който беше за 8.90 в кутийката с гъбичка под него. Май не е много лош, но е доста малко количество. Та какво ще ми препоръчате в крайна сметка - някой течен, светъл и хидратиращ, но не твърде омазняващ, защото забравих да спомена, че имам и ББ крема и в цвят Ivory и се оказа озаряващ, което не ми хареса особено /доста едри брокатчета има/....Та не знам на кой да се спра, нещо средно покривно?

Отделно от това да кажа мнение за новия молив kohl eye liner deep violet - за разлика от прекрасните меки моливи които имаХА преди /24 к gold/ и супершок, който май още има този е ужасен....Сух, непокривен, ронещ се...дори след загряване със запалка /трик, който вероятно знаете добре/ той не става по-мек и приятен за нанасяне..Абе просто не ми харесва изобщо, но дали е защото взех лилавия? Може би черният е по-добре?

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 21:29 от topsi91

# 49
топси, взех и четирите - пробвах на очите всички без черния. според мен са еднакви като текстура, но както писах по-горе на мен ми допада това.

# 50
За новите нюанси на моливи Супершок  ли говорите?

# 51
За новите нюанси на моливи Супершок  ли говорите?

Не, за тези с гумичката.

# 52
  superuu
Значи Deep Violet, а не deep purple? Нали?! Confused

Гот ми стана. Само като чух за Пърпъл.

spam2
Laughing smile3546 fiuuuuuu Smoke on the water

Да не ни бият, днес се гримирах като Теодора Духовникова стил градски шик. Само че в кафяво- бързо, лесно и трайно.

# 53
Lemy, Joy  bouquet newsm62 много благодаря за оригиналната интерпретация!
Много ме изкефи! Напомни ми за времето, когато се опитвах да свиря The final countdown на EUROPE на акордеон. Embarassed

Joy

За да не е спам, имам липса в доставката днес. Ейвън ми отровиха живота.

# 54

Благодаря!

# 55

Благодаря!
В кампания 15 е на най-добра цена 7.90. Ако дочакаш дотогава, а може и мостри да поръчаш, за да откриеш подходящия нюанс!

# 56
Момичета,аз искам да попитам Ripe papaya червилото на Ултра е същото като perfect peach само че с ново название или е съвсем друго червило като цвят,имам перфект пич,но нещо не мога да се ориентирам.И друго да попитам кое според вас е по-хубаво по различно,по разкошно  червило това или frozen rose? Благодаря

# 57
Здравейте момичета,
влизам с молба за информация относно един парфюм...моя приятелка много харесва incandessence , искам да й направя подарък изненада, но открих, че в каталога има два парфюма с това име /на стр.32 и на гърба/, моля ви да кажете различава ли се аромата или разликата е единствено в мл. ?

# 58
Разликата е само в мл.

# 59
Много благодаря за бързият отговор   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт