AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Кое бихте избрали: парфюм Инкадессенс 50 мл без пулверизатор или к-т парфюм 30 мл+рол-он?  Laughing

Аз бих избрала комплекта, тъй като харесвам по-малки опаковки - с малки изключения повечето парфюми бързо ми омръзват.

Същото бих казала и аз , по-добре от 30 мл плюс рол-он. Ако обаче държиш на количеството и имаш шише с пулверизатор, в което да прелееш това без пулверизатора-тогава 50-те мл

# 736
Здравейте!Имам питане Simple Smile Поръчах си от каталог 16 парфюм Incandessence Biossom - до тук добре ,но го получавам без целуфанена опаковка ,а и на кутията пише тоалетна вода -а уж купувам Парфюм Crazy.Нали е нов аромат ,никъде в брошурата не видях тоалетна вода ,че да е станало объркване.Какво според вас се е случило?Благодаря предварително ,че отделихте време   bouquet
И аз го получих без целофан. Наистина инфото е подвеждащо. Но иначе ми харесва - и перлите и този са хубави и трайни.
Без целофан го получих и аз. Мисля, че имаше инфо във важните съобщения за представителите, че е тоалетна вода. Грешно беше отпечатано в каталога, обаче сега гледам и каталог 01 го пише като парфюм.  Обаче всички Incandessence-и ми идват без целофан, що  ви притеснява това?!

# 737
Здравейте!Имам питане Simple Smile Поръчах си от каталог 16 парфюм Incandessence Biossom - до тук добре ,но го получавам без целуфанена опаковка ,а и на кутията пише тоалетна вода -а уж купувам Парфюм Crazy.Нали е нов аромат ,никъде в брошурата не видях тоалетна вода ,че да е станало объркване.Какво според вас се е случило?Благодаря предварително ,че отделихте време   bouquet
И аз го получих без целофан. Наистина инфото е подвеждащо. Но иначе ми харесва - и перлите и този са хубави и трайни.
Без целофан го получих и аз. Мисля, че имаше инфо във важните съобщения за представителите, че е тоалетна вода. Грешно беше отпечатано в каталога, обаче сега гледам и каталог 01 го пише като парфюм.  Обаче всички Incandessence-и ми идват без целофан, що  ви притеснява това?!
Мен лично не ме притеснява - просто го казвам за успокоение на dudka79, за да не се съмнява в дистрибутора и да знае, че явно така са го пуснали. Както вече писах съм доволна и от двата и Перлите и Блосъм-а са страхотни newsm10.

# 738
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но бях се претрупала с козметика и не исках нищо да купувам. Simple Smile Много ме грабнаха продуктите на Планет Спа 3 за 15 лв от брошура 17.  Crazy Какво ще кажете за маслата и суфлетата за тяло? Имат ли хубав и траен аромат? А за маслото за коса, тяло и нокти? И за спрей олиото за тяло с франджипани?

# 739
  • София
Не стая добри ли са, но си взех 3 продукта  - гланца с роза в червено, от офертата 2 за 6.90 си взех червилото chic pink и лак plum seduction Grinning надявам се и трите да са готини!

# 740
Местим се в новата тема тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748446.new#new

Моля, ако има запитване на което не е отговорено, преместете го новата тема.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт