AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Продуктите вземи 2 за 6,90 лв /моливи, червила и лакове/ как точно се комбинират - 2 молива, 2 червила и 2 лака или може 1 молив+1 червило, примерно?

Кое бихте избрали: парфюм Инкадессенс 50 мл без пулверизатор или к-т парфюм 30 мл+рол-он?  Laughing

# 721
Влизам да похваля червилата от промоцията 2 за 6,90. Страшно трайно, а и като цвят съм го уцелила перфектно - rose wine. Другото е за майка ми и не съм го гледала.

Боята за коса също е супер.

# 722
Продуктите вземи 2 за 6,90 лв /моливи, червила и лакове/ как точно се комбинират - 2 молива, 2 червила и 2 лака или може 1 молив+1 червило, примерно?

Кое бихте избрали: парфюм Инкадессенс 50 мл без пулверизатор или к-т парфюм 30 мл+рол-он?  Laughing

Комбинираш както ти е по душа - произволно от упоменатите страници 62 до 67.

# 723
  • София

Аз бих избрала комплекта, тъй като харесвам по-малки опаковки - с малки изключения повечето парфюми бързо ми омръзват.

# 724
Да похваля това лосионче от нейчърълс серията...  Embarassed
http://cosmeticforbeauty.blogspot.com/2013/11/avon-naturals-hand … -body-lotion.html

Онтосно въпроса по-горе, аз също бих избрала к-т парфюм 30 мл+рол-он Simple Smile

# 725
Влизам да похваля червилата от промоцията 2 за 6,90. Страшно трайно, а и като цвят съм го уцелила перфектно - rose wine. Другото е за майка ми и не съм го гледала.

Това новите червила ли са?
Аз се колебаех между него, Rose Mauve, Skin
Кое от тях е с блясък?

# 726

Кое от тях е с блясък?

Моето е без блясък, по скоро матово. Ако искаш ще ти покажа реална снимка?

# 727
  • София
Да, моля те покажи, защото се чудя точно rose wine дали да взема, а трябва да поръчам тази вечер.

# 728

Кое от тях е с блясък?

Всички са матови доколкото разбрах от прочетеното. Скин екоралово червено, нищо общо с каталога.

Моето е без блясък, по скоро матово. Ако искаш ще ти покажа реална снимка?

Много моля за което.

# 729
Опитвах как ли не, но на светкавица не стават прекрасни   Grinning Все пак ето да добиете представа.

Скрит текст:

Как ли не се скомросвах да не хвърля сянка фотоапарата, да не изпотявам обектива и т.н. Joy

# 730
Здравейте!Имам питане Simple Smile Поръчах си от каталог 16 парфюм Incandessence Biossom - до тук добре ,но го получавам без целуфанена опаковка ,а и на кутията пише тоалетна вода -а уж купувам Парфюм Crazy.Нали е нов аромат ,никъде в брошурата не видях тоалетна вода ,че да е станало объркване.Какво според вас се е случило?Благодаря предварително ,че отделихте време   bouquet
И аз го получих без целофан. Наистина инфото е подвеждащо. Но иначе ми харесва - и перлите и този са хубави и трайни.

# 731
Опитвах как ли не, но на светкавица не стават прекрасни   Grinning Все пак ето да добиете представа.

Как ли не се скомросвах да не хвърля сянка фотоапарата, да не изпотявам обектива и т.н. Joy

Hug   bouquet

# 732

Hug   bouquet

Мерси и от мен   bouquet Много е хубаво.
 Реге, благодаря, че ме предупреди за Скин-а   bouquet

# 733

Реге, благодаря, че ме предупреди за Скин-а   bouquet

сложих негова снимка преди няколко страници тук в темата. Червеникаво пада и то много а и аз го заглеждах.

# 734
Уж ви следя и все изпускам. Признавам, не ми вдъхна доверие това червило, сега обаче ме заинтригува, много ми допадна на снимката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт